Şimdi Ara

Black Mirror (2011- ) | Netflix (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
936
Cevap
37
Favori
40.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

O çok beğenmediğimiz 3x4 Time tarafından 2016'nın en iyi 9. dizi bölümü seçilmiş.
    http://playtusu.com/haber/2016/11/2016nin-en-iyi-10-dizi-bolumu/

Neye göre iyiymiş, kime göre iyiymiş? Kriterleri neymiş?

Kaç tane berbat film ve oyunlara çok iyi deyip yüksek puan verdiler. Hiç inandırıcı değiller...

@Aboyhasnoname Anladım ama beğenmedim.
    İnsanlar ölünce bulut sistemine koyuyorlar, sonsuza kadar yaşıyorlar.
    Koyuyorlar da ne oluyor? Manası nerede? 5. bölümü tekrar izle.
    Maske yüzünden sivilleri saldırgan olarak görüyorlar. En sonunda asker her şeye rağmen maske takmayı kabul ediyor.
    Bu kadar çok anlam derinliği olan 5. bölümü en iyi dizi bölümlerine koymamışlar. Adamlar sığırsa ben ne yapayım? -sözüm meclisten dışarı, kimse alınmasın-

• Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Anlam derinliği diyorsun da konuyu düzgün anlatamamışlar 5.bölümde.4.bölümde çok daha iyi müthiş şekilde işlenmiş konu 5.bölümde öyle değil.
  • Beyler diziye yeni başladım.Birinci bölümdeki başbakana yapılan şantaj aklıma takıldı.Olma ihtimali çok yüksek bir olay gibi geldi bana.Acaba dünya ülkelerinin böyle bir şantaj durumunda ne gibi önlemleri var.Türkiye için tabi ki yoktur, gelişmiş ülkeler merak ettim ne gibi önlemler almışlardır.
  • Çok saçmaydı 1. bölüm.Konu iyi giriş yaptı ama sonradan sıçtılar.Diğer bölümlerde bu kadar basit olmaz inşallah.
  • 2. bölümün konusunu bir sonuca bağlayamadım.Hikaye askıda kaldı.
  • Üçüncü sezon birinci bölüm iyiydi. Bryce Dallas Howard'ı en son Jurassic World filminde izlemiştim, gayet fitti. Ne ara o kadar kilo aldıysa, dana gibiydi Black Mirror'da.

İkinci bölüm de hoşuma gitti ama senaryo kısmında bazı sıkıntılar vardı. Kurt Russell'ın oğlu Wyatt Russell iyi bir performans sergilemiş.

Üçüncü bölüm bu zamana kadar izlediğim en kötü Black Mirror bölümü olabilir, hiç hoşuma gitmedi. Bu bölümde bilim kurgu kısmı da eksik kaldı, ben yeni bir teknolojik gelişme görmedim. Jerome Flynn gibi bir adamı bu bölümde harcamaları kötü olmuş.
  • 1.sezon 3. bölümde pek sarmadı.Ana fikir güzel ama konu sarmadı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why Shy

Beyler diziye yeni başladım.Birinci bölümdeki başbakana yapılan şantaj aklıma takıldı.Olma ihtimali çok yüksek bir olay gibi geldi bana.Acaba dünya ülkelerinin böyle bir şantaj durumunda ne gibi önlemleri var.Türkiye için tabi ki yoktur, gelişmiş ülkeler merak ettim ne gibi önlemler almışlardır.

ilk bolumde birkac sey ilgimi cekti. O parmak onlara gonderirken, kimse DNA testi yapmadi. Cok hizli davranmislar. Bence bizim donemde oyle bir santaji yapamaz kimse. Bulurlar hemen, yada onemsemezler.
  • Kim beğenmiyormuş 4.bölümü sezonun en iyi bölümü bana göre harika bir bölüm izlemeyen çok şey kaçırır 3*4'ü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aboyhasnoname kullanıcısına yanıt
    Bence The Waldo Moment'le beraber en kötü Black Mirror bölümü.

• bojack2 B kullanıcısına yanıt
    Noldu eşcinsellik var diye mi beğenmedin geçin şu önyargılarınızı.

• Aboyhasnoname kullanıcısına yanıt
    Eşcinsellik ne alaka? Beğendiğim dizilerin neredeyse yarısında eşcinsellik vardır. Böyle tepki verdiğine göre sen yoksa eşcinsellik var diye mi beğendin bölümü?

O bölüm ne konu olarak, ne işleyiş olarak, ne derinlik olarak tatmin edici bir bölüm değildi. Bu sezonda 3'2, 3'3 çok daha zevkliydi. 3'5 çok daha derin ve vurucuydu. Önceki sezonlarla karşılaştırmıyorum bile.

• bojack2 B kullanıcısına yanıt
    Neyse ne ya bana göre en iyi bölümdü konuyu çok güzel işlemişler bana göre harikaydı 3*6 ile birlikte 3.sezonun en iyi bölümüydü

• Yok hocam kilo almış. Acaba hamilelik dönemi falan mı geçirdi? Pek takip etmiyorum kendisini.

3×2 hakkında:

Beyaz odada kafasına cihazı takıyor, mantarı yerleştiriyor ve bilgisayardan işlemi başlatıyor. Olay tam burada başlıyor, telefonun çalmasıyla sona eriyor. Arada 4 santisaniyelik bir fark var, adamın zihninde yaşadıkları bu süre içerisinde gerçekleşiyor. Tıpkı rüyalarımız gibi. Normalde 5 saniye süren bir rüyayı saatlerce anlatabilirsin, farklı bir zaman işliyor orada.
  • Yönetici mesajımı silmiş.O yöneticiye selam olsun argo kelimeyi düzelttim.

2. sezon 1. bölümde güzeldi.Yine gerçek olma ihtimali çok yüksek bir olay işlenmiş.Fakat 1 sezonda olduğu gibi sonradan konunun yine cılkı çıktı.Ve en son konu tamamlanmadan bölüm yine bitti.
  • 3. sezonu bitirdim. Kötü olacak diye kaygılarım oldu ama beni yine üzmedi. Harika bir üçüncü sezon geçirdin. Bölüm sıralamalarım ise;
    3>1>2>5>6>4

Yalnız bir sorum var:

3. bölümdeki siyahi adamın olayı neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilas -- 9 Aralık 2016; 22:45:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorStrange

Eşcinsel ilişkisi var

Teşekkürler.
  • Yeni girdim bu diziye netflixte dolaşırken bi bakıyım dedim

3x2 beni bayağı bi etkiledi..Tek kelimeyle inanılmazdı..

Karmaşık bir senaryo ancak bu kadar sade ve anlaşılabilir anlatılabilirdi hayran kaldım resmen.

3x2yi İzledikten sonra PS VR ile re7 kitchen demosuna giriyim dedim oynarken telefon çaldı nası korktum çıkardım gözlüğü anlatamam ya süperdi

• çocukla ormanda dövüşen sübyancıymış ya belki yaptıkları şeylerin ağırlığına göre ceza veriyordur

• Dizide fazla cinsellik var mı? Midem bulandı artık cinsellik görmekten illallah ettim, fazla varsa izlemeyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.