Şimdi Ara

Black Mirror (2011- ) | Netflix (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
936
Cevap
37
Favori
40.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fell on Black Days

Atıyorum; 3. sezon 1 bölümü izleyip sonra 1. sezon 2. bölümü izlesem sorun olur mu? Hiçbir şekilde bağlantı yok değil mi bölüm arasında?

Hayır. Her bölüm farklı olaylar anlatılıyor. Bölümler arasında konu bütünlüğü yok. Hemen başla. 01x01 fazla beğenmeyebilirsin ama 01x02 ve 01x03 güzel bölümlerdir. 03x03teyim ama favori bölümüm 01x02. Tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz hayır. Hiçbir bağlantı yok.@Fell on Black Days

Bölüm süreleri değişiyor ama ortalama 60 dakika. @MessiTugi
  • 03x03 Ana fikir güzel ama daha iyi anlatabilirlerdi.
    Ana fikir çocuk istismarı. Tehdit karşısında insanın yapamayacağı şey yoktur diye 2. fikir olarak vermişler ama daha iyi bir yoldan anlatabilirlerdi.

• güzel dizi ama asla efsane olamaz abartmayın bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorStrange

Gayet de efsane dizi bence neden efsane olmasın ki?

Dizi bittikten sonra kimse bu diziyi hatırlamayacak eminim buna.

Aa öyle bi dizi vardı iyiydi ya denilecek o kadar.

Tabi bu benim görüşüm, kimseyi bağlamaz.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1EE7697A5 -- 20 Kasım 2020; 14:33:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorStrange

İlla popüler olması mı gerekiyor izlemek için çok saçma bir yorum yazmışsınız.Çok kişinin bilmemesi bu diziyi çok güzel bence umarım hep böyle kalır popüler olmaz.

yanlış anlamışsın forumda dizi önerilerine bakardım ama 1 kişi bile bana bu diziyi önermedi. keşke önerseydi demek istedim üst düzey dizi olduğu için. bunca zaman mahrum kalmazdık.
  • Adam direk kötüymüş o zaman diyor yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

03x03 Ana fikir güzel ama daha iyi anlatabilirlerdi.
    Ana fikir çocuk istismarı. Tehdit karşısında insanın yapamayacağı şey yoktur diye 2. fikir olarak vermişler ama daha iyi bir yoldan anlatabilirlerdi.

Bence en iyi bolum! gercege en yakin ve gundem sorunlari anlatan bir bolum! onu izleyince, "Ah keske oyle olsaydi!" dedim! Tum serefsizlere oyle bir son super olurdu!
  • Anladım ama her bölümü devamlılığı olması gerekmeyen bölümler zaten. Eleştirilen konuya dair vurucu bir son ile bitiriliyor bölüm.

Örneğin bir bölümde sosyal medya kölesi olan insanları eleştiriyor.

Mesajı senin yazdığına hiç dikkat etmedim yoksa o tarzda yazmazdım benim mesajı (muhaha'lı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeLeague -- 25 Kasım 2016; 10:47:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boris234 B kullanıcısına yanıt
    3*4 den keyif almak için önce müzikten keyif almak lazım.Sırf soundtrack için bile tekrar tekrar izlenir.Beni uzun süre etkisine alan bir bölümdü.En iyi 3 bölümden biri bence
  • ben ilk iki bölümü çokta beğenmedim
  • 1x1'in mesajı çok güzeldi ancak sönük kaldı.Ama 2.bölüm neydi öyle ya.Duygulandırdı,düşündürdü.Tam olarak yaşadığımız hayatı anlatmış.O çaresizliği ben yaşadım.Konuşurken alnındaki damarların patlayacak derecede şişmesiyle benim de şişmeye başladı.Başkası için bilmem ama şu 2. bölüm izlediğim en iyi 5 dizi arasına soktu Black Mirror'u.

Edit:Hala Ani'yi düşünüyorum.Sakin,boş zamanınızda izleyin.Mümkünse gece yatmadan önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 27 Kasım 2016; 14:50:13 >
  • Bu dizi ağır dram arkadaşlar.Bildiğiniz bütün drama dizilerini unutun.Her bölümde kalbinize ayrı bir hançer saplanıyor.Çöktüm...
  • 03x04 amma balon bir bölüm. Forumdaki çoğu kişi 3. sezonu sıralarken 4. bölümü 1 ya da 2. sıraya koymuş. Büyük beklentiyle izledim fos çıktı. 2. bölüm daha iyiydi.

• 03x06 izlemedim ama gelmiş geçmiş en iyi bölüm 03x05tir. 01x02den bile daha iyidir.
    Aslında gerçekte olan görüntüleri izleyince içim cız etti. Ateş etme diye bağırırlarken maske aslında onları canavar olarak gösteriyor. Vay be!
    Psikiyatristin dediği savaş istatistikleri doğru muydu? Askerlerden sadece 1. Dünya Savaşı'nda %15i mi bilerek isabetli atış yapıyordu?

• 03x06 da güzel bölümdü. Film kalitesinde bir bölüm olmuş. Mesaj da güzeldi: Ne ekersen onu biçersin

Ayrıca dizi Netflix'e geçince kaliteyi artırmış.

Benim 3. sezon sıralamam: 5>6>1&2>3>4

• O çok beğenmediğimiz 3x4 Time tarafından 2016'nın en iyi 9. dizi bölümü seçilmiş.
    http://playtusu.com/haber/2016/11/2016nin-en-iyi-10-dizi-bolumu/
  • Benim en beğendiğim bölümdü beğenmeyen adamlar anlamamış demektir bölümü.Harikaydı kesinlikle cloud teknolojisini çok güzel bir konuyla anlatmışlar çok iyiydi.Hakeden bir bölüm.
  • 3x4 te çalan şuhttps://www.youtube.com/watch?v=Z41HmqeuDWo müziğin ismi cismi nedir bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.