Şimdi Ara

Black Mirror (2011- ) | Netflix (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
936
Cevap
37
Favori
40.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamdır dostum çok sağol Sahneler de bayağı sağlam herhalde, bölüm bölüm söyledin unutmamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: John Wick

Tamamdır dostum çok sağol Sahneler de bayağı sağlam herhalde, bölüm bölüm söyledin unutmamışsın

bitireli birkaç gün oldu da

Bırak bırak

• 3. sezon 0. bölüm noel özel bölümünü izledim şoktayım. Hangi kafayla yapıyorlar bu diziyi vallahi şaşıyorum. Yaratıcılıkta son nokta.

• 1x2 iyiydi. Buna benzer bir dünyada yaşıyoruz zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlasammı beyler
  • Öfff 3x6 neydi lan öyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3x3 yi izledim biraz önce ve şuan laptop ımın kamerasında siyah bant var eminim ki bu bölümden sonra hepiniz o kamerayı kapattınız :D
    bölümün sonunda da oh olsun dedim, santaj yapan hakedenlere yapmış, ilk defa bu bölümde oldu bana galiba bu, ne anlatmış diye düşünmeye gerek duymadan oh ne güzel oldu diyip geçtim :D bende değiştirdiği tek şey kameraya bant takmam oldu dediğim gibi

3x4 ü izledim, bölümde güzel olan tek şey o
    yapay cennete girme/girmeme
    ikilemini sorgulamaktı, onun haricinde 1 saat izlediğime değmedi, vurucu bi şekilde de bitiremediler bana göre. Bu dizinin olayı vuruculuğu, gerçekleri ütopik bi şekilde işleyerek çat çat yüzümüze vurması. Ben bu dediklerimi bu sezonda sadece 1 5 ve 6. bölümlerde yaşadım. Özellikle 5. bölümde barış özcan ında videosuyla aydınlanmanın dibine vurdum diyebilirim
    (3 ve 4 ü sonraya bırakıp diğerlerini daha önce izlemiştim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanzee -- 1 Şubat 2017; 3:32:48 >

• 3.sezon için bence

6 > 5 > 3 > 2 > 1> 4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Requiem for a Dream kullanıcısına yanıt
    4. bölümü izleyince artık sanırım dayanamıcam diyip bırakıcaktım yorumunuzu görünce 5e baslıcam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1x1 'i izledim bunun vermek istediği mesaj ne şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

1x1 'i izledim bunun vermek istediği mesaj ne şimdi

Verilmek istenen mesaj: Bir meseleyi çözmek için düşünür de düşünürüz. Oysa çözüm basittir, biz abartırız. Olaylar olmadan 30 dakika önce olayı yapan fail belliydi. Ama dönüp sokaklara baksalardı o adamı görürlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

quote:

Verilmek istenen mesaj: Bir meseleyi çözmek için düşünür de düşünürüz. Oysa çözüm basittir, biz abartırız. Olaylar olmadan 30 dakika önce olayı yapan fail belliydi. Ama dönüp sokaklara baksalardı o adamı görürlerdi.

hmm anladım hocam saol.Dizi hoşuma gitti her bölümde farklı bir hikaye olması da hiç bir zaman sıkmayacak bir dizi olacağını gösteriyor.Tek problem 4-5 yılda anca 12-13 bölüm çıkması.Ama böyle bir tarz ilk kez bu diziydi herhalde.Belki de hala tek

• quote:

Kaçıranları yakalamak için birlik olacaklarına herkes evinde bir adamın domuzu şey yapmasını izlemeyi tercih etti.Halbuki dışarıda olsalar prensesi göreceklerdi ve adamın bunu yapmasına gerek kalmayacaktı.Olaylara seyirci kalınmasını ve medyaya bağlılığı anlatıyor bence.

• quote:

Üçüncü sezonuyla Netflix’e geçen distopik-kara komedi dizisi Black Mirror‘ın dördüncü sezonunun hazırlıklarına başlandı. Bugün gelen habere göre sezonun bir bölümünün yönetmenliği en son Triple 9 filmini çeken John Hillcoat’a teslim edildi. Söylentilere göre Hillcoat’ın yöneteceği bölümün adı Crocodile olacak ve merkezde iki kadın yer alacak, fakat henüz bölümlerin konuları açıklanmadı. Crocodile bölümünün başrolünü Andrea Riseborough üstlenecek. Dördüncü sezonunun yayın tarihi henüz bilinmiyor.
  • 3.sezon için sıralamam, 5>3>2>6>1>4

Sıralamanın çok önemi yok aslında. 4 dışındakilerin hepsi çok iyiydi. 4.bölümde 2 kadın yerine 1 kadın ve 1 erkek olsaydı beğendiğini söyleyenlerin en az yarısı 1 puanı basardı bu bölüme. Boş diyaloglarla gereksiz bir şekilde uzatılmış ve atlyarak izlediğim tek Black Mirror bölümüydü, overrated ve berbat bir bölümdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 1 Mart 2017; 16:37:48 >
  • İlk bölümü izledim hiç sarmadı.

2.bölümü izlicem sıkıcı gelirse bir daha izlemem.

Bu dizinin ilk bölümünü beğenmeyen birileri varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabus87

İlk bölümü izledim hiç sarmadı.

2.bölümü izlicem sıkıcı gelirse bir daha izlemem.

Bu dizinin ilk bölümünü beğenmeyen birileri varmi

İlk bölüm benimde pek hoşuma gitmedi ama devam et inan seviceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

3.sezon için sıralamam, 5>3>2>6>1>4

Sıralamanın çok önemi yok aslında. 4 dışındakilerin hepsi çok iyiydi. 4.bölümde 2 kadın yerine 1 kadın ve 1 erkek olsaydı beğendiğini söyleyenlerin en az yarısı 1 puanı basardı bu bölüme. Boş diyaloglarla gereksiz bir şekilde uzatılmış ve atlyarak izlediğim tek Black Mirror bölümüydü, overrated ve berbat bir bölümdü.

Vay be insan çeşitliliği işte tamda bu demekki.seninle çok farklı bakış açılarına sahibiz dostum:)
    3.sezon 4. bölümde çok uzun zamandır ağlamayan ben ağladım,dizi bitti uuyuyamadım sigara yaktım 5e kadar oturdum.uyandığımda başka hiçbirşey izlemek istemedim.

Nedenini şöyle özetleyeyim;

dizinin bu bölümünde beni en çok sarsan detayı,
    ölmek üzere olan 2 kişinin hayatlarında yaşamak isteyip hep toplum baskısı, başkalarının gözlerinden kendilerine bakmaları ve aldıkları kültür-eğitim yüzünden içlerinde kalan hayatı ancak ölürken insanların "cennet" dediği san junipero'da yaşayabilmeleri çok acı vericiydi.gençlikleri boşa geçmiş onlarca yıl geçip bittikten sonra artık en iyi ihtimalle kesinlikle geri gelmeyecek bir hayatı ancak rüya gibi,cennet gibi akıllarında yaşayabilecek olmaları.2side kendi gençlik yıllarına dönüyor dikkat edersen ve daha özgür yaşamak için ellerinden geleni malesef gerçek olmayan bir dünyada yapıyorlar.
    İnsanın yıllarca yaşayıp içinde binlerce isteğinin kalması malesef çok acı.bunları ölüm döşeğindeyken aklından geçirmeleri ise gerçek bir gözyaşı meselesidir.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.