Şimdi Ara

Black Mirror (2011- ) | Netflix (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
936
Cevap
37
Favori
40.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sonuca bağlanmayınca büyük pencereden bakınca bir olay akışına bağlanmayınca dizi sanki havada kalmış gibi geldi

İlk sezonu izledim devam etmeli miyim bilemedim, tamam bir şey anlatıyor ilginç bir şey ama dizinin sonunda hiç bir şey olmuyor
  • Eh buradaki yorumlara dayanarak ilk bölümünü izleyeceğim. Making a murderer tarzı belgesel tavsiyesi olan varsa yazsin (jinx ,central park five,paradise lost ...izledim)serial ı izlemek istiyorum ama bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sezonu bitirdim an itibariyle. Diziyi çok sevdiğim için benim için ömrü kısa olacak çünkü hızlı bitecek maalesef diğer sezonları da.

• Çoğu kişi 3x4 beğenmemiş mutlu sonla bittiği için mi yoksa eşcinsellik olduğu için mi

• hannibal'ın yönetmeni dizinin yeni bölümlerini yönetiyormuş, kaç tanesi belli değil

• 3.sezonu pek sevemedim ben.
  • 3x5 ten 2 sezon dizi çıkar harika bölümdü
  • Yeni sezon fragmanı ne zaman çıkar?
  • Yeni izlemeye başladım. Birinci bölüm ile ikinci bölüm arasında hiç bir alaka yok. Her bölüm böyle farklı farklı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

Yeni izlemeye başladım. Birinci bölüm ile ikinci bölüm arasında hiç bir alaka yok. Her bölüm böyle farklı farklı mı?

evet hocam alanında tek bu dizi .Her bölüm farklı hikaye.Bütün bölümler birbiirnden güzel ve çarpıcı.İzle hepsini.Hepsi yakın gelecekte geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

Yeni izlemeye başladım. Birinci bölüm ile ikinci bölüm arasında hiç bir alaka yok. Her bölüm böyle farklı farklı mı?

evet hocam alanında tek bu dizi .Her bölüm farklı hikaye.Bütün bölümler birbiirnden güzel ve çarpıcı.İzle hepsini.Hepsi yakın gelecekte geçiyor

Tamam dostum. Cevap için teşekkürler. Bende ne alaka demiştim. :)

• 1x1 saçmaydı ama 1x2 ve 1x3 tokat gibi geldi.
  • Black Mirror kitap serisine dönüştürülüyor. İlk cildi 20 Şubat 2018'de raflarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis

Black Mirror kitap serisine dönüştürülüyor. İlk cildi 20 Şubat 2018'de raflarda.

türkçe olarak mı yoksa yabancı versiyon tarihi mi o? Eğer yabancıysa 2018 ortaları veya sonlarına kadar göremeyiz türkçe versiyonu büyük ihtimalle.
  • https://twitter.com/Kulturpat/status/891221280774606848

Berbat bir haber. Dizi iyice popüler kültür ürünü olmaya gidiyor.
  • Sokratik Adam kullanıcısına yanıt
    İyi hikayeleri devam ettirmenin bir sakıncası yok bence
  • Dizinin yaratıcısı Charlie Brooker'ın söylediğine göre 4. sezonun genel teması “nahoşluk” üzerine olacakmış.
  • Dünyanın en gereksiz, en saçma, en abartılmış dizisi. Neymiş teknoloji bağımlılığıymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

Dünyanın en gereksiz, en saçma, en abartılmış dizisi. Neymiş teknoloji bağımlılığıymış.

yakın gelecekte bunların çoğu yaşanmayacaksa bende bişi bilmiyorum.

Şimdiden bu hale gelindi bile sadece 10-15 sene içinde.20-25 sene sonra ne hale geleceğiz allah bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 2 Ağustos 2017; 21:5:59 >
  • Devam bölümü olmasın ya, kaç ay önce izlediğimiz bölümü yine izletmesinler bize. Dizinin güzelliği her bölümün farklı olmasıydı zaten, onun da içine etmesinler.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.