Şimdi Ara

Black Mirror (2011- ) | Netflix (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
936
Cevap
37
Favori
40.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Çıkış tarihi nedir yeni sezonun?

henüz değil

diğer bölümün posteri

Black Mirror (2011- ) | Netflix
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • yeni trailer
  • Şu Black Mirror'un bende bıraktığı etkiyi hiçbir dizi bırakamadı. 1.bölüm hariç her bölümde ''ohaa'' dedirtmeyi gerçekten başardı. Çekim teknikleri, yönetmen kadrosu, oyuncuların kalitesi gerçekten muazzam. Bazen diyorum ki nasıl düşünüyorlar nasıl yapıyorlar bu senaryoları. Tabi çok uzun süre ayrı kaldık. Hele ki Netflix'de 4K ile elinde kahve ile dışarıda yağmur veya kar yağarken izlemek gibisi yoktu geçen sene benim için. Sabırsızlıkla bekliyorum çok özletti Black Mirror bizi.

Herkesin kesinlikle ama kesinlikle izlemesi gereken bir seri. Hayran olacağınız bir başyapıt. Öyle ince şeylerden öyle güzel bahsediyor ki yapımcılara hayranlık besliyorsunuz resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisinasyon

Şu Black Mirror'un bende bıraktığı etkiyi hiçbir dizi bırakamadı. 1.bölüm hariç her bölümde ''ohaa'' dedirtmeyi gerçekten başardı. Çekim teknikleri, yönetmen kadrosu, oyuncuların kalitesi gerçekten muazzam. Bazen diyorum ki nasıl düşünüyorlar nasıl yapıyorlar bu senaryoları. Tabi çok uzun süre ayrı kaldık. Hele ki Netflix'de 4K ile elinde kahve ile dışarıda yağmur veya kar yağarken izlemek gibisi yoktu geçen sene benim için. Sabırsızlıkla bekliyorum çok özletti Black Mirror bizi.

Herkesin kesinlikle ama kesinlikle izlemesi gereken bir seri. Hayran olacağınız bir başyapıt. Öyle ince şeylerden öyle güzel bahsediyor ki yapımcılara hayranlık besliyorsunuz resmen.

şu psikopat yazıyor hocam bölümleri " Charlie Brooker "

artık nasıl bir beyin,nasil bir hayal gücü,nasil bir zeka varsa adam böyle şeyler yazıyor.Tabi aklındaki şeyleri görsel olarak sunan kişilerde büyük iş başarıyor.Muhteşem bir dizi

• Black Mirror 4. Sezon 3. Bölüm / Timsah - Türkçe Altyazılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 27 Kasım 2017; 22:11:9 >
  • 4. sezon Black Museum bölümünün posteri
    Black Mirror (2011- ) | Netflix
  • Konuyu gorunce tuylerim diken diken oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi artık gel, yeter
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    2018 başı gibi gelebileceği söylentisi de vardı. Artık gına geldi Teşekkürler
  • Black Mirror 4. Sezon 6. Bölüm / Kara Müze [Sezon Finali] - Türkçe Altyazılı Fragman
  • San junipero bölümü kalitesinde bir bölüm yok gibi görünüyor.Yine de merakla bekliyorum. En azından her sezon olduğu gibi bir bölümü çok iyi çıksa yeter.
  • Bu sezonki bölümler baya farklı gibi gözüküyor. Son sezondan daha iyi olur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimaniel

San junipero bölümü kalitesinde bir bölüm yok gibi görünüyor.Yine de merakla bekliyorum. En azından her sezon olduğu gibi bir bölümü çok iyi çıksa yeter.

2.sezonun en iyi bölümüydü, müthişti bence
  • quote:

San junipero bölümü kalitesinde bir bölüm yok gibi görünüyor.Yine de merakla bekliyorum. En azından her sezon olduğu gibi bir bölümü çok iyi çıksa yeter.

Nedense bir ben beğenmedim şu bölümü, bana göre 3.sezonun en kötüsüydü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unpop kullanıcısına yanıt
    3.sezondu hocam. Evet bence de muthisdi.
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Odul aldi hocam bolum. Ben de konusundan ziyade cekim kalitesini ,atmosferi, muzikleri vs. cok begendim.Yoksa black mirrordaki 1 numarali bolumum degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 29 Kasım 2017; 23:9:45 >
  • quote:

3.sezondu hocam. Evet bence de muthisdi.

evet pardon 3.sezon, 80 ler falan ,müthiş bir atmosferi vardı o bölümün
  • Çıkacağı tarih hala belli değil sanırım.

Keşke erken çıksa.Bölüm izledikten hemen sonra gelen iç kararması ve boşluk duygusunu tekrar yaşamak istiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 29 Kasım 2017; 23:42:30 >

• TvTime 29 Aralik demis bakalim dogru cikicak mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.