|
Black Mirror'a adım adım: Akıllı kontakt lensler ilk kez kullanıldı
-
-
nereye gidiyor bu teknoloji.
-
Mükemmel bir gelişme. Bundan 5-6 sene önce çalışmalarının haberlerini okumuştum. Daha hızlı gelişmesi ümidiyle.
-
Y kuşagı olarak yanlış zamanda dogduk. Çok şeyi kaçıracagız...
-
İleride senin şu anda yaşacağın hayata özlemle bakacaklar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz geçmişteki hayatlara özlemle bakıyor muydukki?
-
Belli de olmaz, belki de gelecekte nükleer savaş çıkıp fallout oyunundaki gibi sefalet içinde yaşayacaklar. Öyle bir senaryo gerçekleşirse bu günleri ararlar.
Nükleer savaş çıkmasa bile dünyanın kaldırabileceğinden fazla bir nüfus artışı var, buzulların erimesi, susuzluk ve yiyecek kıtlığı illa ki oluşacak.
Yıllar geçtikçe dünyayı yaşanamaz hale getirme ihtimalimiz artıyor, şu ana kadar hep gelecek daha iyi oldu, ama bir noktadan sonra her zaman gelecek iyi olmayabilir.
-
Uzun süreli gözlük kullanan biri olarak bir çok zorluklar yaşadım gerek top oynarken gerek güneş gözlüğü takamamaktan yakınmak gibi, hastaneye gidip doktorum ile görüştüğümde kontak lens`i önerdi. Kontak lens yumuşak yapılarından dolayı kornea üzerine tam oturulur ve rahatsızlık hissi vermez. Oksijen geçirgenlikleri ve su içeriklerine göre gözde uzun süre kalabilirler. doğru kullanıldığı taktirde göze zarar vermezler, fakat bakımına dikkat edilmezse tüm lenslerde olduğu gibi alerjik problemler ortaya çıkabilir. Kontakt lenslerin bir çok alt grupları mevcut. Torik kontakta lensler dışındaki yumuşak lensler, miyopik ve Hipermetropik kırma kusurlarının düzeltilmesinde kullanılıyor, çevredekileriminde sıklıkla önerdiği https://lensoptikal.com adresinden alışveriş yapmaktayım diğerlerine oranla hem daha uygun hem daha fazla seçenekler sunuyor, sağlıklı günler dilerim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Mükemmel bir gelişme. Bundan 5-6 sene önce çalışmalarının haberlerini okumuştum. Daha hızlı gelişmesi ümidiyle.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X