|
Bildirim
Sen yokken ben Netflix izliyordum. Netflix çoğu güzel yapımının hikayesini devam ettiremiyor. Platformun %80 i zaten çöplük. Önüme her gelen çöpü lzleyecek kadar da boşa akıtacak vaktim yok.
Klasik Netflix çoğunlukla başladığı işi bitiremez. Bitirdiği işleri de tekrardan sulandırıp garantiye oynama peşinde. O yüzden canını çok sıkma bence. Netflix i övme işini para alıyorsan yap, para almıyorsan da bir doktora görün. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Seviyorum bu diziyi. Her sezon farklı bir senaryo işleniyor. Böyle olmasını da seviyorum. Bazen uzun süre bekleyince devam dizilerde unutulan şeyler olabiliyor, olay kopabiliyor. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Dostum bu ne? Üçtür aynı şeyi gönderip duruyorsun? |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nefret trenine biletler kaçtan başlıyor ümit? övme işi paralı değil ama yani tren ücretleri de fena değil gibi geldi. tüm dizi izleme platformlarına üyeliğim var. Bence ben yokkenleri sen yokkenleri karıştırmayalım canın sıkılmasın. |
gelsin sürreal çalışıyor adamlar, güzel konulara değiniyorlar, en çok şu sosyal medyada puana göre hareket edilmesi olayı , şuan gerçek hayatta gerçekleşiyor, eski nesil pek takmıyor ama yeni nesilin seni yargılaması sebebi sosyal medya kimliği |