Şimdi Ara

Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.128
Cevap
43
Favori
40.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de aksine dodge severim. Parry odaklı Lies Of P'de bile dodge ağırlıklı oynadım. Sonradan açılıyor mu bilmiyorum ama dodge odaklı olduğu söylendi combatin.

• quote:

Orijinalden alıntı: JePinkman

Ben de aksine dodge severim. Parry odaklı Lies Of P'de bile dodge ağırlıklı oynadım. Sonradan açılıyor mu bilmiyorum ama dodge odaklı olduğu söylendi combatin.

Pek beceremiyorum hocam erken yapıyorum genel de bir türlü alışamadım ama parry olayini tam yapabiliyorum bakalım alışıcağız mecbur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dodge güzel olmuş hayaleti kalıyor orada :) 5 tane yetenek kategorisi vardı 3ü kapalıydı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Steam de çok olumlu oranı %94 şu anda.

• 1.4 milyon oyuncu sayısı ne be steamde bug falan mı yoksa, helal olsun baya iyi çıktı

• Yav arkadaş almak aklımdan dahi geçmiyordu şu oyunu izlerken öyle bir yükseldim ki dayanamadım taksitle steam cüzdan kodu alıp da oyunu satın aldım. God Of War Ragnarog ön sipariş vardı onu iptal edecektim neredeyse. İş yerinde indirmeye bıraktım atıp flash belleğe eve gidince hızlıca kuracağım inşallah güzel çalışır :)

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt

86'dan geldi. Oyuncular epey sevmiş belli ki. Deneyeceğim bugün ben de.

• JRache kullanıcısına yanıt
    Sakın gow ragnarok u iptal etme 😀 Ps im varken oynamıştım 4 gözle bekliyorum pc ye gelmesini. Kesinlikle önceki gow un üstüne baya koymuş her anlamda. 🙂

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Valla iptal etmeye kıyamadım hocam zaten bu oyunu da çok istediğim için bir şekilde aldık. Hanım şu oyuna verdiğim parayı görse canıma okur :)))

• JRache kullanıcısına yanıt
    Valla hanıma her şeyi de söylememek lazım zaten çoluk çocuktan zor fırsat bulup oynuyoruz 😄

• Dostlar 4060 lı laptop ta oyunun akıbeti ne oluyor oynayanlar var mı?

• massiv a kullanıcısına yanıt

Buradan bakabilirsin hocam

Vasanth Benchmarksyoutube
    Black Myth: Wukong - Gameplay Benchmark - RTX 4060 - 1080p - DLSS - RT - Frame Gen 00:00 1080p Cinematic - DLSS Quality - Frame Gen Off 02:03 1080p Cinematic - DLSS Quality - Frame Gen On 03:08 1080p Very High - DLSS Quality - Frame Gen Off 06:01 1080p Very High - DLSS Quality - Frame Gen On 07:16 1080p High - DLSS Quality - Frame Gen Off 09:01 1080p High - DLSS Quality - Frame Gen On 10:05 1080p Medium - DLSS Quality - Frame Gen Off 11:23 1080p Medium - DLSS Quality - Frame Gen ON 12:35 1080p High - Naive Quality 14:30 1080p High - DLSS Quality - Ray Tracing On 16:33 1080p High - DLSS Quality - Ray Tracing On - Frame Gen On I'm Using Nvidia Shadow Play PC Specifications, ► CPU : Intel Core I3 12100F @ 3.30Ghz Stock Speed ► CPU Cooler : Deepcool Gammaxx AG300 92mm ► GPU : Inno3d GeForce RTX 4060 Twin X2 8GB GDDR6 ► PSU : Deepcool PK550D 550 Watt 80 Plus Bronze ► RAM : Gigabyte 8GB (8GBx2) DDR4 2666MHz ► Motherboard : Gigabyte B760M GAMING AC DDR4 (rev. 1.x) ► OS : Windows 10 Pro (x64) Build 22H2 ► SSD : 4 SSD (3 SATA & 1 NVME) ► HDD : SEAGATE BARRACUDA 1TB INTERNAL HDD 7200RPM ► Recorder : NVIDIA ShadowPlay For Business Inquiries : vk7675@gmail.com #blackmyth #blackmythwukong #pc #rtx4060 #raytracing #dlss3 #1080p60fps Any questions just ask in the comments, I'll reply as fast as I can !! Please like, share and subscribe if you liked the video :)
    https://www.youtube.com/watch?t=385&v=eBUEttoVvjg&feature=youtu.be
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam

• Oyunu deluxe almaya değer mi?

• massiv a kullanıcısına yanıt
    bence değmez sadece bir kozmetik için ben satın almadım hocam.

• Oynamaya başladım.

Grafikler güzel. Sistem 12700-3080, 4K'da oynuyorum, performans sorunu yok diyebilirim. İlk gelen ayarları ellemedim, yani en yüksek ayarlarda değil. High very high falan karışık. Optimizasyon çok da kötü değil, birkaç güncellemeyle daha da iyi hale gelir diye düşünüyorum.

Oynanışı etkilemeyen birkaç bug'a rastladım. Havada asılı kalan sopa, bir taşı geçemediği için olduğu yerde yürüyen düşman gibi.

Oyunun ne olduğu az çok belliydi ama ön incelemelerden birinde bu oyun Elden Ring tarzı değil The Witcher gibi diyen arkadaş ne içiyorsa ben de ondan istiyorum. İyi kafa yapıyor gibi.

Muhtemelen oynar bitiririm ama çok da sevdiğim bir tür değil.

Şimdi Steam Deck üzerinde deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 20 Ağustos 2024; 13:1:37 >
  • Gtx 1050 ti ile oynanir mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragonnal D kullanıcısına yanıt
    Hocam youtube'dan benchmark videosu bakın yapan olmuştur belki. Low'da upscaling ayarını performance / ultra performance yaparak oynarsınız diye tahmin ediyorum.

Ekleme: Baktım şimdi. 1080p - Low + Fsr ve Frame Gen ile 40-45 fps veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 20 Ağustos 2024; 13:40:30 >
  • dragonnal D kullanıcısına yanıt

O kartla güncel oyunlarda oynanabilir fps değerleri almak için Lossless Scaling programını kullanmanız lazım. Bütün kartlara Frame Generation özelliği ekliyor.

GAMING BENCH - EXTRAyoutube
    GTX 1050 Ti : Lossless Scaling - 10 Games Tested ------- Timestamps:- 00:24 RED DEAD REDEMPTION 2 01:42 RED DEAD REDEMPTION 2 LOSSLESS SCALING 02:30 GOD OF WAR 03:46 GOD OF WAR LOSSLESS SCALING 04:44 CYBER PUNK 2077 05:56 CYBER PUNK 2077 LOSSLESS SCALING 07:01 SPIDER MAN REMASTER 08:12 SPIDER MAN REMASTER LOSSLESS SCALING 09:36 SENUA'S SAGA HELLBLADE 2 10:27 SENUA'S SAGA HELLBLADE 2 LOSSLESS SCALING 11:39 HORIZON FORBIDDEN WEST 12:41 HORIZON FORBIDDEN WEST LOSSLESS SCALING 13:41 GHOST OF TSUSHIMA 14:59 GHOST OF TSUSHIMA LOSSLESS SCALING 16:04 ALAN WAKE 2 17:07 ALAN WAKE 2 LOSSLESS SCALING 18:05 ASSASSIN'S CREED MIRAGE 19:28 ASSASSIN'S CREED MIRAGE LOSSLESS SCALING 20:59 RESIDENT EVIL 4 22:17 RESIDENT EVIL 4 LOSSLESS SCALING ------ =======(Social Media)======= Instagram ► https://www.instagram.com/gaming_bench/ Facebook ► https://www.facebook.com/Gaming-Bench-109041743952058/ ===== For Business Inquiries:- GamingBench07477@gmail.com ===== Thanks for Watching! ===== Disclaimer:- These video games are a work of fiction. The vehicles, weapons, fighting, blood, etc. may have been adjusted to fit into these video games. All characters appearing in these games are fictitious. Any resemblance to real persons, living or dead, is purely coincidental. There is no relation between these video games with real life. Thanks For Watching!
    https://www.youtube.com/watch?v=jHOu_FfA1d8
  • x (formerly twitter)
    LearningTheLaw (@Mangalawyer) on X
    https://x.com/Mangalawyer/status/1825746903763460554
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.