Şimdi Ara

Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.128
Cevap
43
Favori
40.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başarım desteği ne işe yarıyor merak ettim

• Türkçe yama yapacak var mı bu oyuna?

• vaknack V kullanıcısına yanıt
    Oyun kırılırsa ücretsiz yama görürüz aksi halde anymous yapar ücretsiz de ilk 1 ay destekçilere özel yapar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

Kırılması zor bence biraz güncel Denuvo sürümü ile. Aylar sürebilir.

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Ben kırılmasını beklemiyorum ztn ama türkçe yama için para veresimde yok ki zaten bence oyunun hikayesi ön planda olmayacak

• Ras0 R kullanıcısına yanıt
    Hocam benimki biraz takıntı diyelim Bir de Epic games e bu mevzudan dolayı biraz sinir oldum güncel birkaç oyun aldım Hiçbirinde başarım yok yani bu olaya el atmaları lazım kartta zaten puan falan vardı 995 TL'ye mal oldu oyun bana steam de olsa sıkıntı yok da yoksa genelde bende epic games tercih edenlerdenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 19 Ağustos 2024; 16:14:56 >

Hikaye arka plana atılmamış hocam. Cutscene falan da varmış epey. Sıkıntı kitabı okuduğumuzu farzetmesi. Bir sürü referans şu bu. Ama şu doğru birçok insan var sırf aksiyon ve boss fight için oynayacak. Souls oyunlarında olduğu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 19 Ağustos 2024; 16:15:21 >
    Hikayesi çokk ilgimi çekmiyor az çok loreu biliyorum ztn

Yok hocam her oyunda kafadan başarım desteği yok Mesela God of war, spider man remastered da yok şu an aklıma gelmeyen böyle birkaç oyun daha var hoşuma gidiyor bu olay benim yani biraz takıntı hatta Ama genelde Ben de epic games tercih ediyorum zaten sıkıntı yok neresi daha karlıysa orası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 19 Ağustos 2024; 16:17:31 >
    Şu anlık yok görünüyor İnternette de araştırdım herhangi bir bilgi bulamadım Çok mu zor anlamadım ki güzel oluyor Yani hem ilerlemeni takip ediyorsun hem sana amaç veriyor oyun güzel bir olay bence bazıları için çok önemsiz olabilir bu başarım mevzusu ama...

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    kupalar olması lazım ama oyunda her şeyi gördüğümü nereden bilicem ki? ayıp etmişler yoksa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dikkat ederseniz steamde de eklenmemiş kupalar.

Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU]

oynanmaya başlayınca cıkaracaklar galiba

• run...rabbt kullanıcısına yanıt
    Hocam Öyle de mağaza sayfasına girdiğinde steam Başarılarını desteklediği yazıyor ama epikte hiç öyle bir şey yazmıyor Neyse çıkınca anlarız...

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt

Steam'de olursa Epic'de de olur hocam merak etmeyin. Spoiler olmasin diye koyulmamis olabilir henuz bi ihtimal.

Bu arada oyunun puani meta da 82 den 81'e dusmus. Fena puan degil ama bu sekilde duserse 79 a kadar dusebilir. Acikcasi 90 bekliyorum, sasirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kage. kullanıcısına yanıt

Kullanıcı puanlarını görelim bir de bakalım sabah. 86'lık DD2 %34 ile giriş yapmıştı.

• Bu oyunu erken erişime açmamaları, demo çıkarmamaları, ilk oyununu yapan bir firma için şüphe uyandırıcı. Temkinli yaklaşıyorum bu oyuna.

• 81 tane başarım varmış beyler. kaynak powerpyx

Denuvo koruması ile yamanın ne alakası var. Denuvo koruması olan oyunlara yama daha önce yapıldı. Misal star wars jedi.

• İsseMiyake kullanıcısına yanıt
    Yamayı ücretsiz yapan ekipler genelde korsan oyunlarda başlıyorlar yamayı yapmaya ondan hocam her zaman 60 dolarlık oyunları alamıyolar malum

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.