Şimdi Ara

Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.128
Cevap
43
Favori
40.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşa bira takılayım dedim bu oyun gow un maymun versiyonu öyle epic vs bir şey yok oyunu çok abarttilar güzel pr yaptilar ama çıkınca çoğu kişi begenmeyecek yarışı da çin mitolojisine uzak olduğu için beğenmeyecek daha önceki yazdığım bir mesajda da belirttim bunu. Ayrıca oyunun benchmark aracı tam bı fiyasko oyunda optimizasyon sorunu olduğu belli yamalarla düzeltilir ileride. Benim arkadaşa takılma sebebine gelince daha çıkmayan oyunu bu kadar övme sebebi başka bişi değil Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] . Herkese iyi oyunlar Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Oyunu alamayanların bok atması sonucu oluyor bunlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oynamadığımız oyuna epik demek nasıl doğru değilse, epik değil, şöyle böyle, kimse sevmeyecek demek de doğru değil. Oynamadan övmek mantıksız tamam, oynamadan yermek mantıklı mı peki? Oyunu bekleyene maymun sever vs. garip garip laflar etmek. Anlamsız yani. Salı sabahı görürüz Steam'de durumunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 18 Ağustos 2024; 18:49:52 >

Oyunu yerdigim bir tane yer göstersene ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black_Necro kullanıcısına yanıt

Bi bitin be kardeşim artık , oyun bu oyun oynuyorsun bi yerde bitiyor HAYATINLA oynamıyorsun

adama takılayım diyorsun (çıkmayan oyunu bu kadar övmesi) 'sebep diyorsun sen de çıkmayan oyuna tam tersini söylüyorsun

'çıkınca çoğu kişi begenmeyecek'

' çin mitolojisine uzak olduğu için beğenmeyecek '

' oyunda optimizasyon sorunu olduğu belli '

al bak çıkmayan oyuna kendin 3 tane karşıt görüş sunmuşsun

Dur bende sana görüş sunayım

-İnsanlar artık kolay kolay beğenmeyeceği oyunu almıyor (Hadi beğenmedi seni alakadar etmez)

-Bir God of War sever olarak mitolojilerine çok mu yakındık ?

-Ben kendi sistemimde bura yada yazdım ve 10 kerede test ettiği söyledim herhangi bir sorun yaşamadım ki bu bir test aracı

şu forumda bi saygı duyma - tercih meselesi kavramını öğrenemediniz

Oyun =ZEVK meselesidir kardeşim herkes aynı tabaktaki yemeği yiyince beğenecek diye bir şey yok

Forumdaki arkadaşlara ricam böyle Saygısız yazanları Engelleyin abi Kendi yazdığını okusun dursun

Blok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 18 Ağustos 2024; 20:21:22 >

• Yeni Trailer

Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU]IGNyoutube
    Check out this PS5 boss fight gameplay trailer from Black Myth: Wukong, an upcoming action RPG inspired by Chinese mythology developed by Game Science. Players will embark as the Destined One to uncover the obscured truth beneath the veil of a glorious legend from the past. Black Myth: Wukong is launching on August 20 for PlayStation 5 (PS5), Xbox Series X|S, and PC. #BlackMythWukong #Gameplay #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=5VcD8Uoqokg
    Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 18 Ağustos 2024; 20:19:22 >
  • Gamer007_ kullanıcısına yanıt

ps 5 de downgrade yemiş oyun iyi ki pc de alımışım

• Oyuna ücretli olarak kaliteli bir yama gelecek arkadaşlar adını yazmıyorum yapan grubun ama arkadaşlar tahmin ediyor olmalı bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 18 Ağustos 2024; 20:59:5 >
  • run...rabbt kullanıcısına yanıt
    Nasıl yemesin hocam gücü belli sınırı belli en üst seviye kartlar ile zorlanan oyun Ps'te iyi yine 60 için kasmışlar. Low-Medium karışık ayarlamışlardır grafikleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 18 Ağustos 2024; 22:43:20 >
  • Black Myth Wukong ön yüklemeleri, Steam'de kullanılan bant genişliği rekorunu kırdı; Cyberpunk 2077'nin piyasaya sürüldüğü zamandan bile daha fazla!!

• Son 1 gün😃

• Oyun bu gece yarısından sonra saat 2 gibi mi oynanabilecek?

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt

5'te. Sabah kalkınca Steam durumunu merak ediyorum. Çıktığı gün aktif 500K oyuncuya ulaşacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 19 Ağustos 2024; 11:0:10 >
  • Alıntı

metni:
    Black Myth Wukong ön yüklemeleri, Steam'de kullanılan bant genişliği rekorunu kırdı; Cyberpunk 2077'nin piyasaya sürüldüğü zamandan bile daha fazla!!

Bakalım yarın concurrent player sayısı 1milyonu bulacak mı? Cp77 1milyona yaklaşmış mıydı, geçmiş miydi öyle bi şeydi tam hatırlamıyorum. Bu da o seviyeye yaklaşırsa helal olsun, adamların ilk oyunu bi de, çok büyük bir başarı.

Ben kişisel olarak almadım, nişan ve nikah vs olucak yakında cıt diye 60 dolar veremiyorum oyunlara artık ama izlemesi keyifli olucak boss rush olduğu için Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] İndirime girdiğinde kaparım eğer hoşuma giderse.

Anladım O zaman biz yarın akşam oynayacağız mesai bitmek bilmez şimdi...😀

Bu anlık oyuncu sayısının rekor kırması işini biraz da oyunun çıktığı döneme de bağlıyorum. Elbette oyuna inanılmaz bir hype var bu yadsınamaz ama son bir iki aydır triple A bir oyun çıkmadığı için çoğu kişi yükleniyo gibi geliyor bana. Hani zaten elde oynayacak başka oyun yok bari bunu oynayayım gibi 🙂

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Ben 3 gün izin aldım 2 günde hafta sonu var 5 gün😅

• Oyun 100 saat diyorlar, 5 gün yetmeyebilir 😀

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.