Şimdi Ara

Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.128
Cevap
43
Favori
40.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben izin alsam da çocuk izin vermez o yüzden boşuna almıyorum yani Akşamları ne kadar Fırsat bulursak işte o uyuduktan sonra...😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostlar bir tık ucuza alabileceğimiz yer var mı üç beş kârımız olsun bari 🥲

• Yükledik bekliyoruz sabahlar olmasın diyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • expander_ kullanıcısına yanıt

Completionist için öyleymiş. Klasik main + side 35-40.

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

Hocam en makulu Epic.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Valla ben oyuncu sayısı falan değil de Steam durumunu çok merak ediyorum. En son DD2 bekliyordum %34 ile mi ne giriş yaptı :D

• 1440p / Full cinematic / upscaling %75 / fg + RT very high.

Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU]

1440p / Full cinematic / upscaling %60 / fg + RT very high.

1440p / Full cinematic / upscaling %50 / fg + RT very high.

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Sırf başarım desteği yok diye steam den aldım epic suyunu çıkardı eski oyunları anlarım da yeni oyunda Nasıl olmaz ya...

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt

Epic'te achievement var hocam. Daha dün Alan Wake 2 oynuyordum hatta.

• mageji kullanıcısına yanıt

Kartların 4K'da vermesi gereken performansı 1440p'de alabiliyoruz artık Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] 

Yıllardır var

• Epic de başarım oyundan oyuna değişiyor kiminde var kiminde yok ama wukong da baktım şimdi yoktu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • en uygun epic sanırım bu oyun için dimi

selamlar..

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Her oyunda yok hocam alan wake 2 olanlardan...

• arman09 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum olduğunu her oyunda olmadığını siz bilmiyorsunuz galiba.

Henüz eklenmemiş olabilir

Kusura bakmayın ben geliyor sanıyordum. Ama buna da gelmezse ayıp ederler. Adamların engine'ını kullanmayı biliyorlar getirsinler bir zahmet Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• fbsrkc06 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam.

• fbsrkc06 kullanıcısına yanıt

Epic, TL desteklediği müddetçe her zaman daha uygun fiyata veren platform olmaya devam edecek. Şuan Epic'de 1500tl iken steam de 60$ yani 2000tl. Steam'siz yaşayamam demiyorsanız fark çok büyük, epic'den alınmalı.

Bir de steam'de şöyle bi olay da var artık (en azından bugüne kadar steamden alışveriş yaptığım 2 banka da böyle yaptı) dolar kuru ile sattıkları için, satın alımda banka ya kendi sattığı kurdan baz alıyor ki bu da bir tık daha fazla normal kurdan, ya da yurt dışı alışverişi olduğu için komisyon tarzı bi ücret koyuyor, atıyorum 60$ oyun şuan normal kur ile 2000tl ise 2100-2150 gibi bir rakama geliyor aldığımda. Bu banklarla ilgili kesinlikle haliyle daha da pahalıya geliyor normalinden kur ile satıldığı için. Yani keşke steam direkt dolara geçmek yerine, dolar kurunu baz alıp güncel fiyatlasaydı ama tl ile satsaydı.

Bu şekil yapmayan bir banka bilen var mı aranızda, en azından öyle bi banka varsa kart çıkarayım oyun satın almak için steamden.

• Kage. kullanıcısına yanıt

Yapı Kredi ile ek bir ödeme pek çıkmıyor bende. Şu lidio olayından da kurtulduk sanırım. Böyle problemler yaşayan oyunfor üzerinden bakiye alabilir. Ben lidio'dan dolayı öyle yapıyordum. Ek olarak fiyat farkı çok olmadıkça Steam'i tercih ederim. Bir ara ciddi fark vardı ama artık Epic'te AAA oyunları pek ucuza vermiyor.

Epic Steam'in muadili değil aslında mevcut haliyle. Steam bir sosyal medya platformu gibi. İnsanlar etkileşimi, paylaşımı vs. seviyor. Epic bunları sunmuyor sadece oyunu açtıran bir aracı. Yazılım kalitesi dışında bu sebeple de insanlar Steam tercih ediyor. Epic sanırım bu yönde aksiyonlar alacak 2025'te.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 19 Ağustos 2024; 14:14:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.