Şimdi Ara

Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.122
Cevap
43
Favori
40.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam neden kinlisiniz oyuna bu kadar Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] Ragnarok'u da bekliyorum şahsen bunu da. Oynayıp kendimiz de göreceğiz.

• Adamların ilk oyunu, yılların stüdyolarından daha epic bi oyun yapmışlar, aşkla çalıştıkları yıllarca oyun için ter döktüklerini direkt anlıyorum ben videoları gördükçe, GOW'a kafa atmışlar, bence geçmişlerde daha epic duruyor. Teknik olarakda cgi gibi grafik yapmışlar biraz kassın yorsun sistemleri en azından hakkını vermişler, çöp ps3 elden ring grafikleri gibi değil en azından.

Ragnarok GamingYTyoutube
    BLACK MYTH WUKONG NEW GAMEPLAY
    https://www.youtube.com/watch?si=0YTW8p7QLXIqXGcc&v=nriP9ntTf1Q&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expander_ -- 18 Ağustos 2024; 11:21:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

fakirlik böyle birşey xD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Buna kesinlikle katılıyorum. Dlss, frame generation var nasılsa ayağına fazla uğraşılmıyor. Ancak denuvo nun etkisi de var diye düşünüyorum hocam. Ayrıca unreal engine 5 dediğiniz gibi sistemi epey yoruyor.

• expander_ kullanıcısına yanıt

Hocam sistemi yorması normal tabii ama aktif alabileceğiniz en iyi kart olan 4090 ile 45 fps vermesinin pek savunulur yanı yok. Alan Wake 2'den beter şu an durumu.

Teknik olarak gördüğüm en büyük başarısı vram kullanımı. Texture işini çok iyi yapmışlar. Her şey en yüksekte, rt açık vs. 11 gb civarı vram kullanıyor. Çok iyi. Alan Wake 2'de mesela 16'ya oynuyordu.

Ek olarak ortaya söylüyorum bir oyunu savunmak ve övmek için başka bir oyunu gömmeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 18 Ağustos 2024; 11:55:33 >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi var tabii ki ama sanıldığı kadar büyük değil. Her opt. sorunu olan oyuna "Denuvo'yu kaldırın!" diye başlıyor insanlar tepki vermeye ama tam doğru değil. Denuvo'lu oyunlar da geç de olsa kırılıyor. Ve bazen performans farkı az oluyor. Veya Denuvo'suz gelen patlayan oyunlar oluyor vs. Geliştiriciler Denuvo kullanıyorsa ona göre kasacak önlemini alacak yani elden geldikçe.

Bir de Nvidia'nın iyice tekel olması iyice tehlikeli bir boyuta ulaştı. Bu oyun resmen sadece Nvidia ekran kartları varmış gibi düşünülerek yapılmış. Amd kartlarda performans olması gerekenden de kötü. Ray Tracing ayarının adı bile Nvidia Ray Tracing. Sanırım Fsr da 3.0 / 3.1 değil. Bu versiyonlarda Fsr Frame Generation diğer upscaling metodları ile birlikte kullanılabiliyor ama bunda yok. O yüzden Fsr güncel değil gibi geldi bana oyunda. Zaten Tsr kadar bile iyi görünmüyor bu oyunda Fsr açıkken. Nvidia kasmışlar full.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 18 Ağustos 2024; 12:0:58 >

• O internet hızı ne öyle hocam

Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU]
  • Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

Dark Souls veya Devil May Cry tarzı dövüş mekaniği olan türdeki oyunları sevmediğimden, Black Myth Wukong'u da oynamayacağım ama bu türü sevenlere de saygı duymak lazım. Optimizasyon konusunda fena patlamış olduğu bir gerçek ama, aşırı FPS kaybı yaratan gereksiz grafik ayarları kapatılarak, istenilen FPS değerleri alınabilir bence.

DLSS ve FSR da kullanılabilir, ancak günümüz oyunlarında ultra medium karışık, sahip olunan ekran kartları ile 1440p için en az 100 ve üzeri FPS alınabilmeli artık. Bakalım EU5 ile yapılan oyunlar arasında The Witcher A New Saga da var, optimizasyon konusunda esas bu oyun için endişeliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 18 Ağustos 2024; 12:24:35 >
    1000mbps hocam :)

• Super-resolution baya götürüyor fpsden.

RT kapalı

RT açık

RT açık- Super-resolution 75

RT açık- Super-resolution 100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 18 Ağustos 2024; 13:59:36 >

• bizde 500mbs de sürünelim

Bu oyundan epik de bahsedip de elden ringe laf etmek de ne bileyim gerçi zevk meselesi demek ki arkadaş maymunu kendine daha yakin görüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Necro -- 18 Ağustos 2024; 15:5:47 >
  • Black_Necro kullanıcısına yanıt
    Mesajımı iyi oku gow'dan daha epik görünüyor dedim. Elden ring'in grafiğiyle karşılaştırıp Elden ring Ps3 grafiklerinden hallice dedim. Bilimsel olarak sende bi primattan geldin kabul etmesende 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expander_ -- 18 Ağustos 2024; 17:14:5 >
  • oyuna karşı aşırı hype var

ama gameplay de oyunun dinamikleri,animasyonları, silahlar vs çok aynı ve kendini tekrar eden bir oyun olduğu hissini uyandırıyor

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Hocam bahsettiğiniz driver 2 hafta evvel çıkan 560.81 mi yoksa yeni mi çıktı sonrasında? Bende çıkmıyor da.

Bizim atamiz belli çok şükür. Ama senin amacın farklı bir hakikat kalmasın alemde Allah'ım nihan !

Şu konuda, bizim millet konuyu ne zaman buraya gelecek diye dört gözle bekliyordum Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] 

Bir kıvılcımda ben vereyim, bu dahil saydığınız oyunların hiç biri epic falan değil. Anca popülarite zırvası. Epic oyunlar eskidendi Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 18 Ağustos 2024; 18:24:26 >

Evet, dediğiniz 560.81 driver paketi.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.