Şimdi Ara

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.693
Cevap
60
Favori
62.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

burda yakınması daha ucuz

• Ne tender jade Lotus Muş arkadaş iki gündür farmliyorum 873 jade Lotus oldu hala daha düşmedi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JuelzII kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bull king seti tamamlayabilmek için ng+ gerekiyormuş, saçmalık ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Şu an görünmeyen bir stuff için de lazım. Boss'tan 3 tane düşüyor ve bir tane de mağazadaki bir sandıkta bulunuyor. O sandığı açmadan NG+'a geçmenizi önermiyorum

• Arkadaşlar pc bölümüne yazmıştım buraya da yazıyım oyundaki hemen herkesin kullandığı meşhur bir ruh varya hatta youtubedaki eastergamerin de kullandığı elinde ateşli mızrak çıkan onu nereden hangi bölümden alıyorduk ben galiba onu almadan devam ettim yada aldım ama farkında değilim şayet aldıysam bunlardan hangisi oluyor yada bu ruh hangi bölümde kaldıydı gidip alsam yardımcı olurmusunuz..

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

• serdoan kullanıcısına yanıt

https://www.powerpyx.com/black-myth-wukong-all-spirits-locations//

Burdaki listeden bakabilirsin hocam eksik olana

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt

4 bull king iron horn vardı bende helmet+armor yaptım gerisi kaldı, araştırdım max 4 oluyormuş zaten. seti açmak için ng+ zorlaması saçma geldi bana. ama baya op stat olarak 2 katı neredeyse şuan craft edebildiğim setlerin

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Stuff için 2, kalan diğer zırh seti parçaları için birer tane istiyor. Stuff da çok iyi bu arada

• Bu mağaranın olayı nedir bilen var mı?

• Böyle şeyleri konsolda görememek üzücü

• 1 saattir şunun üzerinde dolanıyorum. Bu yarı açık dünyada 3-4 tane boss kestim ama nereye gideceğimi bulamıyorum şuan.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Gerekli boss’ları kesip üzerindeki orijinal Wukong setini tamamlayınca buraya geleceksin. Chapter 6 için Youtube’tan yardım almanı öneririm hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece şunu merak ediyorum. “Gerekli bosslar” dediğiniz bosslar bu yarı açık dünyada mı yoksa eski haritaları mı ziyaret etmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 1 Eylül 2024; 23:34:38 >
    Hepsi de bu bölümde hocam. Toplam 4 ana boss var, bunları kesip orijinal zırhları alacaksınız, sonra da set tamamlanınca fotodaki yere geleceksiniz.

Altın boynuzlu gergedan (onu kesmişsiniz zaten), griffin geyik, haritada gezinen devasa çekirge ve en sonunda da peygamberdevesi bir böcek.

hmmm

Gergedan kestim evet
    Hatta geyiği de kestim.
    Haritadan gezen çekirgeyi 3 kere kovaladım sonra bulamadım hangi cehenneme gittiyse.
    En son dediğin böceğede hiç rastlamadım henüz ama olay anlaşıldı ben kendim aramaya devam edeyim bakalım biraz daha. :)

Çekirgeyi gölün oralarda bekleyin, geliyor illa ki… Onunla savaşmıyorsunuz bile, üzerine çıkıp tek tuşa basarak antenlerine tutunmanız ve sonrasında da antenleri koparmanız gerekiyor. Bunu yaparken de ilk aksiyonda stamina değeri en az 310 olmalı ve ikinci aksiyonda vessel olarak da fireproof mantle olan yanmaya dirençli gücü aktif hale getirmelisiniz. Ek olarak iksir de içebilirsiniz.

Çekirgeyi de hallettikten sonra gölün oralara geri dönün, bi sis göreceksiniz, sisin içine girince sinematik başlıyor ve böcek boss’u da geliyor zaten.

Sisin içinden son bossa geldim. İlk denemese öldüm. İkinciye aynı yerde yok boss. Ne saçma işler yapmışlar şu oyunda. Boss arıyoruz bir de.

Edit: ağacın yanına bizim elemanı koymuşlar ara sahne tetiklensin diye. 15 dk dolandım göremedim elemanı sanırım benim uykum gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 2 Eylül 2024; 0:51:58 >
  • Arkadaşlar 3. Chapter'da cyan loong adlı bir boss var heykel şeklinde duruyor bende canlanmıyor nasıl kesiyoruz onu bilginiz varmı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.