Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (59. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
4te o guvenin icinden cikmiyor yok orda maalesef :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Chapter 4’de konuşmayıp 5’e geçtiysen bir daha çıkmaz maalesef.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ondan oldu sanirim tesekkurler.
Daha önceki bölümlerden birinde kaçırdıysan bir daha çıkmıyor. Bende çıkmamıştı en azından
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dalmisim oyuna kacti
Chapter 4 secret areadaki duskveil bossu nasıl kesecez çok zor değil mi bu. Geçenler tüyo verebilir mi ama boss için bir eşya lazım onun için
Cloud step kullanın hocam. O en güçlü saldırısında kullanıp yer değiştirirseniz hem sizi göremez hem de saldırısını isabet ettiremez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Chapter 5 secret bossu aman Yarabbi boyle kuduruk bir .... evladi olamaz.
Geberdi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 7 Eylül 2024; 21:8:27 >
Eşya yok ama ilk fazı skill kullanmadan geçin. İkinci fazda klonları summon edebilirsiniz.
Boss size mesafe açtığı zaman tek atan skiilini spamlayacak demektir. Bunun için immobilize yerine cloud step kullanmak daha iyi.
Bossun canı yarıdan az kalmışsa bir kısmını da transform kullanabilirsiniz. Transform’da iken hızlıca dodge ve heavy attack yaparsanız interrupt yemeden bossun dengesini bozarsınız.
Chapter 6 ilk bossunda yildirimlar simsekler havada ucusuyor 10fpslere kadar dustu ve oyun crash oldu, konsol patlayacak az kaldi, bosslar da inanilmaz zorlasti kolu kiracagim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 7 Eylül 2024; 22:11:22 >
Selam hocam, ben de 50 defa denemişimdir onu. En son fark ettim ki canım iki savaşa birden yetmiyor. Drinki upgrade ettim, sonra da ateş çemberi skili’ni ayarlayıp gittim. Stance’te de smash’i seçtim. Stratejim şuydu: Olabildiğince MANA’yı ikinci faza saklamak. Sprint atıp charge yapa yapa devirdim. Canım azaldığında da fire spinle canımı doldurdum. Canı azaldığında da hiç riske girmeden transformation yapıp giriştim (Red Tier’ı seçtim) Bu taktikle ikinci denememde işi bitirdim. Nadiren cloud step kullanmışımdır. 50 kere deneyince her şeyini öğreniyorsun😂quote:
Orijinalden alıntı: syeell
Chapter 4 secret areadaki duskveil bossu nasıl kesecez çok zor değil mi bu. Geçenler tüyo verebilir mi ama boss için bir eşya lazım onun için
bende 3 kez oyun dondu oynarken görüntü takıldı ses devam ediyordu. Allahtan menüye dönüp oyunu kapatmaya izin veriyordu bu durumda.
-
Oyunun boku cikti chapter 6da zaten
son bossa geldim bende 2 gün önce 2 gündür oyunu açasım gelmiyor. oyunda hem sevdiğim hem de lanet ettiğim o kadar çok şey var ki.
-
Bosslar sana vurmaya firsat vermiyorki sonsuz saldiri halindeler.
hadi onu anlarım. cidden bu olayında abartıldığı yerler var. Elden Ring mainstream olduğu için shadow of the erdtree bu konuda çok eleştirildi. bu oyununda SotE bosslarından aşağı kalır yanı yok agresiflik konusunda. bizim karakter o kadar hantal kalıyor ki bazı anlarda.
bunu geçtim sen bu kadar agresif boss yapıyorsan hitbox ve input gecikmelerine daha da özen göstermen gerekiyor. oyunda input sıkıntısı var kesinlikle. bazı fightlarda pot içme tuşuna bastığımda tepki vermediğine defalarca şahit oldum. zaten bazı bosslar nefes aldırmıyor milisaniyelik pot süresi kalıyor dodge yapmaktan. o anda da pota basıp algılamadığında kolu fırlatası geliyor insanın. zaten bazı bossların hitboxı saçmalık.
işte bu yüzden herkes fromsoftware olamıyor. kopyaları çokta iyi kopyası çok çok nadir çıkarsa çıkıyor.
şu oyunda efsane olabilmeyi kıl kapı ile kaçırıyor. bence söyle 6-7 ay daha geç çıkıp sağlam bi cila atsalarmış "her anlamda" çok daha kusursuz bir iş çıkabilirmiş ortaya.
-
Masallah chapter 6yi da far cry haritasi gibi yapmislar bugunluk yeter kanser olacam yoksa
chapter 6'da kanser edecek daha çok unsur var. hele bir rehbere bakmadan sona gelmek imkansız. vahi falan inmesi lazım yani o derece.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X