Oyun iyi hoş güzel de şu büyük boyutlu bosslar la savaşırken kamera açısı çileden çıkarıyor ya |
Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (61. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İstisnasız baba bosların hepsinde zorlandım oyun zor ben acemi olarak extra zorlanıyorum mesela şuan ateşli çember atanla cebelleşiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 9 Eylül 2024; 14:29:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyunu bitirmedim henüz ama chapter 3 şuana kadar favorim mekanlar bosslar kar kış kıyamet
-
Herkes 4-5-6 efsane diyor.
+1 oynuyan arkadaşlar degişik armor silah item veriyormu
chapter 3 geçebilirsem inşallah görücez de yoruyor adamı oyun
-
Beyler bu oyun mu yoksa Lies of P mi zor dersiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 9 Eylül 2024; 19:50:14 >
Cok yakinlar sanki, bilemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 9 Eylül 2024; 19:53:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kanka mutlaka al dediğin skill, stance, güçlendirme var mı? Can barı, atak, mana vs gıdım gıdım güçleniyor oyunda. Hap imal edecek kadar da materyal bulamıyorum. Bazı oyun kırıcı önemli skiller varsa onları açayım. Çok fazla çeşit var beynim yandı. 3. Chapter başındayım, zindanda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 9 Eylül 2024; 20:14:35 >
Oyun kirici pek yok ama maymunlari salma skillini fulle, bir de ucgene basili tuttunca havadan ucarak vuruyorsun onu fulle 3 bar yap, dolma hizini arttir, bu ikisini kullandim ben hep.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 9 Eylül 2024; 20:15:29 >
Armor değilde 3 yeni imal edilebilir silah geliyor
Üstat müsait oldugunda üçgene basıp havada vurma dedigin skillin resmini atarmısın tşkler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 10 Eylül 2024; 7:54:56 >
Thai Devil Gameryoutube
Wake up !!! Baije 🤜🤜🤜 #blackmythwukonggameplay #blackmythwukonggameplay4k #blackmyth #wukonghttps://www.youtube.com/shorts/6upWBjzrWX0Şu olaydan bahsediyor sanırım
-
-
2 defa 4 lü focusla vurmayı nasıl yapıyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bi pot vardı onu içince barı dolduruyor full focusla doldurmaya izin veriyordu tekrardan
-
Sağolasın. Peki bu 4 focusu basılı tutarak doldurmaya yarayan bir pot skill falan var mı vura vura dolduruyoruz onu dmi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim bildiğim kadarıyla pot ile doluyor sanırım videolardan yola çıktığım ile
Ek olarak oto attacklar ve perfect dodge ile doluyor 4. bar
-
Kaplumbağa sırtındaki Cyan Loong boss'u ter attırdı ama değdi. Sağlam bir silahın kilidini açmış olduk. Şimdi 2 tane kun çeliği istiyor. Ara ki bulasın. Hadi bakalım kunteper canavarı.
-
Evet hocam her chapter'da bulup konuşmak gerekiyor. Onun sayesinde 5. Bölümde bir item alabiliyorduk diye hatırlıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X