Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (63. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bunla bir challenge yap, fena kapışıyor
-
deneyelim bakalım akşama
-
Yenersen ilave curio slotu açılıyor.Ng+da yenersen 4. slot açılıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşşekürler hocam bilgilendirme için
-
5.chapter'a geldim. 4.bölüm gizli bölgesindeki bölüm boss'unu (Duskveil) öldürürseniz bir eşya veriyor. O eşyayla 4.bölüm son boss'u çok kolaylaşıyor. Aksi takdirde 2.fazı epey zorlayabilir.
Ayrıca boss'larda takılan arkadaşlara ufak bir tüyo vereyim. Full maymun çetesi (maymunlar da immobilize gibi büyüler yapıyor, çok elzem.) full immobilize güçlendirmesi, full focus güçlendirmesi ve full cloud step güçlendirmesi yapın. Bosslara girerken üçgeni fulleyip boss'a ilk darbeyi vurun, sonra maymun çetesi, sonra kombo ve immobilize, sonrasında Wight spirit ve en son da ateş transformu ile birçok boss'u kıyma yapabilirsiniz tek bir komboda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Platini aldık ama platin alması en sevimsiz oyunlardan biri... En ufak bir hatanızda Platin alması 3.oynayışa kalabilir. Kaçırılabilir bir sürü kupa var, özellikle bi tanesi var ki dikkatli olsanız dahi kaçabilir :)
Tüm armorları topladığınız bir kupa var, o kupaya ulaşabilmek için Chapter 4'te bir boss'tan "Venomous Armguard" armorunu almanız gerekiyor. Ancak bu boss'u dümdüz öldürünce bu armor düşmüyor, en düşük hasarlı sopayı seçip boss'u immobilize edip sadece arkasından vurarak sırtındaki 4 kolu tek tek kırmanız gerekiyor. Fotoğraf modunu kullanıp kollar kopmuş mu diye baka baka geçtim burayı... Birçok kişi bu boss'u dümdüz öldürüp ya da 4 kolun tamamını kıramadığı için 3.kez oynamaya başlamış.
Platin alacak arkadaşlara en çok buraya dikkat etmelerini öneriyorum :)
Güzel oyundu, benim için Astro Bot'la birlikte GOTY adayı...
-
Ben de ilk oynanista ne varsa temizliyorum, cok fazla missable var ama cozdum cogunu beynim yandi bugunluk.
Ikinci bölüm bitti beni zorlaya boss olmadı umarım şöyle ter döktürecek bosslar gelir
Bıyığını yolduracak bosslar gelecek bekle 😃
Gelecek merak etme
-
Akıl tutulması
Ben alamadım, sonra sıkılıp bıraktım. Hileli puşt canımı sıktı. Özetle;
Alıntı
metni:"Oyun hamuru gibi gappe, bi o camda bi bu camda!" -
Basta beni de zorladi hayvan gibi saldiriyor ama geciliyor, su an ise oyle gucluyumki cerez oldu
Ben kendimi en caresiz Erlang bossunda hissettim ama cok iyi bir taktigi varmis kolay gectim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 13 Eylül 2024; 13:41:42 >
Ben 2. bölüm final bossunda bırakıyordum neredeyse, Allah'tan SotE'den şerbetliyiz.
-
Black Myth Wukong, Ağustos ayında Japonya ve ABD PlayStation Store'da en çok indirilen oyun oldu!
Blog : https://blog.ja.playstation.com/2024/09/11/20240911-downloadranking/
-
Hocam daha önceki bölümlerde de var mı Blacksmit yoksa 4. Bölümde ilk olarak çıkıyor?
Bir de genel anlamda bir soru sorayım. Bu sağ alt köşedeki duruşlardan hangisi daha kullanışlı? Düşmanlara göre bunu değiştirmemiz mi gerekiyor ?
En iyisi smash stance bence.
Düşmanlara göre taktik yapmak gerekiyor hocam. Erlang diye bir boss var bence oyundaki en zor boss, bu boss'a Pillar Stance en azından bende çok etkiliydi. Bedelsiz şekilde skilleri istediğimiz gibi ayarlayabilmek de çok güzel bu arada. Her Souls oyununda olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 13 Eylül 2024; 22:14:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ghost of Tsushima dan biliyorum o olayı ama bu oyunda bosslar dışındaki kapışmalar sanki çok yalandan oluyor gibi bir durum var. Kalkanli olsun olmasın dümdüz dalıp indirebiliyorsunuz boss yolundaki düşmanları. Bu olayı çok sevmedim ama bosslarda dediğiniz gibi illaki bu mekaniğin avantaj getirdiği düşmanlar vardır kesinlikle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X