< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (62. sayfa)
-
-
Bu oyun ps5 pro destegi alırmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar oyuna yeni başladım. Şu arıya dönüşüp ilerledigimiz alandaki koca kafalı adamda kaldım. Dönüp dolaşıp dayak yiyorum. İleri de bundan daha beter dövecek potansiyele sahip biri bekliyor onun yanına gitmeyi hiç istemiyorum. Başlangıç için önerebileceğiniz yetenekler nelerdir?
Su an sadece immobilize yeteneği var bende 1 kere bunu kullanıyorum ama 2. Dolmadan içimden geçiyor bu adam
ilerideki daha kolay ve dönusum skilli veriyor, onu alarak koca kafayi yenebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyvallah hocam bir de onu deneyeyim teşekkürler
Büyük ihtimal alacaktır hocam "PS5 Pro Enhanced" etiketi olur. Ama bunu hemen mi sunarlar yoksa DLC ile birlikte mi gelir bilinmiyor. Game Science'den resmi açıklama gelir. Diğer Firmalardan tek tek gelmeye başladı. :)
-
Platin alanlara soru sormak istiyorum, ikinci oynayışta yan görevleri, gizli boss’ları yenmek gerekiyor mu? Hani haritayı tekrar tekrar dolaşmaktansa direkt ana boss’lara gidip devam etsek trophy kaçırır mıyız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bi zırh seti ve gizli olan silahlardan birini chapter 5 secret boss'undan düşen itemlerle yapabiliyoruz en azından o lazım. 2. oynanışta bu her chapter'da konuşmamız gereken bir npc var ya onunla etkileşime girmek gerekmiyor yani bu da chapter 5 secret area'ya etki eden bir durum değil. Normalde öyleymiş galiba ben oynarken etki edip etmemediğini fark etmemiştim.
Eksik bir şey varsa arkadaşlar tamamlasın benden bu kadar oynayalı çok zaman geçmedi ama araya başka oyunlar da girdi çoğu şey uçup gitti bende
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende kupalar açılmıyor sanki? Az önce Fox quest i yaptım, videolarda o görev sonunda achievement alıyorlar ama bana vermedi. Kupaları incelemedim ama bir sürü yan görev yaptım 3. Ch sonundayım daha 8 kupam var.
Hocam soylediginiz sandık Chapter kaçta ve hangi sandık nereden alacağız atlamak istemem
Chapter 5 secret area hocam. Boss'tan düşenler yetmiyor sandığı da bulmak lazım ki hem zırh seti tamamlansın hem de silah craft edilebilsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolasın hocam. Sandığı bulursak New game+ a gerek kalmıyor o zaman değil mi?
New game + şart platin için.
-
Bir oyunda o parçadan 4 tane alınabiliyor bize de 8 tane lazım olduğu için (4 armor+1silah) mecburen ikinci oyunda 5.bölümün gizli bossunu kesmek gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3. bölüm sonundaki boss yok böyle bir kapışma
birde altın kaplama oluyor ayar etti beni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 11 Eylül 2024; 20:46:4 > -
birkere oyun platinlemek ise amacın ng+1 kesin yapmalısın ve neyin eksikse ona odaklanman lazım. ng+1 de bull armoru tamamlamak için gerekli malzemeyi toplaman gizli bölgeye girmen lazım. artı olarak fuban stafında malzemelerini toplaman lazım falan. 3 farklı staff ve bir zırh craftlayabiliyorsun ng+1 de.
-
Dün biraz temizlik yaptım ben de bütün bossları hüplettim, 2 bossum kaldı onlar da missable olduğu için kaçırmışım ng+ya kaldı, platin çalışmaları başlasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 12 Eylül 2024; 10:9:57 > -
O iki boss hangisi kaçırdıkların? Hangi chapterlarda bir de
Diğer oyunlara öncelik vereyim derken Wukong'a baya ara verdim. Bir ara kaldığım yerden devam edeceğim.
-
Chapter 3 Apramana Bat
Chapter 4 Daoist Mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X