Hikayesi Çin'de belki de en çok bilinen hikaye olabilir; Batıya Yolculuk, Sun Wukong'u ve maceralarını anlatıyor. Hani Jet Li'nin falan da filmi vardı hatırlamışsınızdır. |
Black Myth: Wukong şimdiden oyun dünyasını yıktı geçti (2. sayfa)
-
-
Şu oyun amma abartıldı.. Ana karakterin tasarımı, tek başına oynamama sebebi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
torneti bekliyceğine 50 liraya kiralık hesap al ondan iyi
Oyunu hong kong Psn den alak dedik oradan da alamıyoruz kısıtlama mı var acaba beyler ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cin'den cikan ilk AAA oyun, cin mitolojisine ait bir tema. 300k kusurluk bir rakam western oyuncularina ait. Gerisi full cinli oyunculardan olusuyor. Pek adil oldugunu sanmiyorum diger oyunlarla karsilastirarak. Cin nufusu ortada, adamlarin hype yapmasi cok normal.
sırf bu maymun tipli karater yüzünden bile oynamaycak büyük bir kesim var. oyun tanıtımı yapan kişilerin sözüm ona övdüğü düzgün birsey göremedim.
bakım çinliler özellikle kültürlerini yaymak için son 10 sene de nerdeyse TÜm oyunlarda ÇİN reklamı yaptırıyorlar. dehşet paralar döküyorlar. alakasız bir oyunda bir bakıyorsun maymun kral, panda, çin erderhası, tabletlere/heykellere tapma şeklinde şeyler konulmuş.
şimdi direk çin menşeili bir oyun için dökecekleri reklam ücretini düşünün birde. içerik üreticiler direk "bayıldım bittim, harika, wow, şahane diye" doyun yaptıklarında cok saglam el altında para alıyorlar. tarafsız inceleme yapanlar bile para için taraflı inceleme yapıyorlar, göstermelik birkaç grafik hatası var demeyi ihmal etmiyorlar tabi.
2 farklı bu oyunun tanıtımını yapan tanınmış icerik üreticisinin videosunu izledim. oyun mape gir, bossları kes, ilerde tarzında. menüler olsun oynanış olsun yeni brisey yok. hani tüm MMO oyunları birbirinin aynısıdır ya, öne eğilerek koşan, elleri arkada silah taşıyan, anime tipli, artık kopyala yapıştır oyunlardan binlerce var. bu oyunda (oyanamadım ama izlediğim kadarıyla) mevcuttaki bazı ünlü oyunların imitasyonu tarzında olmuş. bana göre sıkıcı bir oyun tarzı sunuyor. beklenti içine girmeme sebep olacak bir sey görmedim. dark soul, elder ring tarzından fazlası yok..
mesela new world ve balack desert için oyle bir hype yapıldı , oyle bir reklam yapıldı ki bu oyunları cıkmadan aldım ama benim için hayal kırıklıgı oldu hepsi.. bu da benzer bir hype!! yaptırıyor ama hayal kırıklıgı olacak gibi... bollywood filmlerine imdb de 10 puan veren hintliler yüzünden tüm hint filmlerinin yüksek puanlı olması gibi yalan puanlama ve satışlara inanmamak lazım. uzak doguluların sevdikleri oyun tarzı bizimkinden farklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 22 Ağustos 2024; 11:50:32 >
-
Oyun 4090 4k 60fps çuvallamış oyun ciddi sistem optimizasyon sorunu varmış.
-
10 milyon satış rakamına ulaştı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
20 Ağustos'ta çıkan bir oyun için sayılar harika. Çoğunu Çinliler aldı diyorlar ama bize kendi oyunumuz 3 günde üçbin satsa şaşırıyoruz, adamların inanmışlıkları bir garip valla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xbox’a çıksaydı 20 milyon satmıştı şerefsiz series s yaktın bizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X