|
Bildirim
Her zaman söylerim. Geliştirinin adı duyulmamişsa puanlar böyle olur... O yüzden Metacritic'in puanlamalarını ne zaman görsem onlara saygım şu seviyede Not : Elden ring kötülemiyorum , Puanlamadaki 2yüzlülüğü eleştiriyorum. |
Hak ettiği başarıyı aldı.
|
Mükemmel oyun olmuş. Son God of War'dan çok çok dqha iyisini yapmış adamlar. Helal olsun
Ben Cory Barlog'un yerinde olsam yine ağlardım "Kratos"'un billurlarını alıp Emrah' a çevirmekle hata ettik"diye :) :) |
Şu oyun amma abartıldı.. Ana karakterin tasarımı, tek başına oynamama sebebi |
|
Her zaman söylerim. Geliştirinin adı duyulmamişsa puanlar böyle olur... O yüzden Metacritic'in puanlamalarını ne zaman görsem onlara saygım şu seviyede Not : Elden ring kötülemiyorum , Puanlamadaki 2yüzlülüğü eleştiriyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 20 Ağustos 2024; 21:1:8 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 20 Ağustos 2024; 23:15:21 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcanbey -- 20 Ağustos 2024; 23:32:39 > |
ben ise oyunu 2 kere yüklememe rağmen 6 saattir oynuyamadım oyun hata veriyor giremiyorum |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 23 Ağustos 2024; 20:29:38 > |
cok fazla reklamı yapılıyor. reklama cok saglam para dökmüş adamlar. gercekten iyi mi yoksa para ile içerik üreticiler üzerinden şişiriliyor mu? inceleme videolarında gördüğüm kadarıyla aman aman birşey görmedim oyunda. şişirme gibi geldi bana.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 21 Ağustos 2024; 8:52:23 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kendi türü ile kıyaslanırsa elbette güzel oyun ama, oyun dünyasını yıktı demek abes olur. Black Myth: Wukong'a gelene kadar daha ne oyunlar var. Grafikleri dışında etkileyici bir tarafı yok, ana karekter desen GOW'daki Kratos gibi değil. Çin mitolojisinden alınma insan formunda maymun görümlü bir karekter, hele dövüş esnasında çıkardığı o sesler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 21 Ağustos 2024; 9:43:37 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |