Şimdi Ara

Black Myth: Wukong şimdiden oyun dünyasını yıktı geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Black Myth: Wukong şimdiden oyun dünyasını yıktı geçti
    Çin ve daha doğrusu uzak doğu tarafından piyasaya sürülen AAA niteliğinde oyunların küresel başarısı bir elin parmağını geçmez. Genelde sektörde bu taraftan gelen oyunlar üzerinde de olumsuz algı bulunmakta. Ancak son yıllarda bu algının yavaş yavaş kırıldığına tanıklık ediyoruz. Özellikle Çinli stüdyo Game Science tarafından geliştirilen dayanan Black Myth: Wukong görünüşe göre bu algıyı yıkıp geçmiş durumda.

Black Myth: Wukong'dan büyük başarı

Black Myth: Wukong henüz yayınlandıktan saatler sonra Steam’de mega bir iş haline gelmiş durumda. Aksiyon RPG türündeki oyun, eş zamanlı oyuncu sayısı bakımından platformun şimdiye kadarki en büyük ikinci oyunu haline gelmiş durumda.

Ayrıca Bkz.Silent Hill 2: Remake için hikaye fragmanı yayınlandı

Bugün PC ve PS5 için yayınlanan ve Steam'in tüm zamanların en çok oynanan oyunları arasına giren Black Myth: Wukong, Çin romanı Journey to the West'e dayanıyor. Steam Charts'a göre, piyasaya sürüldükten birkaç saat sonra Steam'de 2,17 milyondan fazla eşzamanlı oyuncuya ulaştı. Bu içeriğin hazırlandığı sırada Black Myth: Wukong şimdiden eşzamanlı oyuncular açısından platformun şimdiye kadarki en çok oynanan ikinci oyunu olmuş durumda. PUBG'yi geçmesi ise şimdilik zor görünüyor. Ek olarak Wukong, Steam'de tüm zamanların anlık en çok oynanan tek oyunculu oyun konumunda.

Black Myth: Wukong, Cyberpunk 2077, Elden Ring, Hogwarts Legacy ve Baldur's Gate gibi son zamanların tek oyunculu hitlerinin üzerinde yer alıyor. Sadece PUBG: Battlegrounds (3,25 milyon) daha fazla eş zamanlı oyuncuya sahip durumda. Counter-Strike 2 (1,81 milyon) ve Palworld (2,1 milyon) ise Wukong'un arkasında yer alıyor. Black Myth: Wukong için geçtiğimiz günlerde incelemeler de yayınlanmaya başladı. Genel olarak çoğu yayın organı oyunu beğenmiş durumda. Oyuna 80 ve üzeri veren yayınlar arasında IGN, PC Gamer, GamesRadar+ ve Gamespot bulunuyor.

Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/hours-after-release-black-myth-wukong-is-a-huge-hit-on-steam/

• 2 milyon kişinin aynı anda oynamasını sebebi Çin. Oyunda geçen batıya yolculuk çok meşhur bir Çin hikayesidir o yüzden Çin de inanılmaz popüler şu an oyun. Batıya yolculuk adlı roman Çin edebiyatının en büyük 4 klasik romanından biridir.

Oyuna genel olarak çin yapımı god of war 2018 diyebiliriz gayet keyifli oyun. Umarım uzak doğudan daha çok böyle hikayeli oyun gelir batı daki firmaların tek derdi servis oyunları oldu çünkü.

Bu da kitapta geçen illüstrasyon
  • Mükemmel oyun olmuş. Son God of War'dan çok çok dqha iyisini yapmış adamlar. Helal olsun

Ben Cory Barlog'un yerinde olsam yine ağlardım "Kratos"'un billurlarını alıp Emrah' a çevirmekle hata ettik"diye :) :)

• 2 milyon kişinin aynı anda oynamasını sebebi Çin. Oyunda geçen batıya yolculuk çok meşhur bir Çin hikayesidir o yüzden Çin de inanılmaz popüler şu an oyun. Batıya yolculuk adlı roman Çin edebiyatının en büyük 4 klasik romanından biridir.

Oyuna genel olarak çin yapımı god of war 2018 diyebiliriz gayet keyifli oyun. Umarım uzak doğudan daha çok böyle hikayeli oyun gelir batı daki firmaların tek derdi servis oyunları oldu çünkü.

Bu da kitapta geçen illüstrasyon Black Myth: Wukong şimdiden oyun dünyasını yıktı geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 20 Ağustos 2024; 20:49:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Her zaman söylerim.

Geliştirinin adı duyulmamişsa puanlar böyle olur...

O yüzden Metacritic'in puanlamalarını ne zaman görsem

onlara saygım şu seviyede

Not : Elden ring kötülemiyorum , Puanlamadaki 2yüzlülüğü eleştiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 20 Ağustos 2024; 21:1:8 >

• Hak ettiği başarıyı aldı.

• denuvo olmasa bizde oynardık beni aşıyor fiyatı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyun çook güzel ps5 aldığımda gow: ragnarok ve ff16 ile beraber ilk üç sıramda olacak. şimdilik ps4 ve linux oyunlarıyla hayata devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 20 Ağustos 2024; 23:15:21 >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    sadece çin değil dragon ball one piece hxh gibi animelerin de ilha kaynağı olduğundan japonya da da çok popüler.

• Ölü 2024 yılında benim ilgimi çeken tek oyun oldu.Çinli firmayı tebrik ederiz.Şimdilik en iyisi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcanbey -- 20 Ağustos 2024; 23:32:39 >
  • ben ise oyunu 2 kere yüklememe rağmen 6 saattir oynuyamadım oyun hata veriyor giremiyorum

• Saçma oyun konsepti hikayesiz oyun mu olur YHA..

• para olsada bizde alsak

• Absnthe kullanıcısına yanıt
    İyi de bunlar Metacritic'in kendi inceleme puanları değil ki onlara saygın azalsın. Bunlar bağımsız inceleme sitelerinin ortalama puanları. Critic'e tıklarsan hangi sitenin ne verdiğini görebilirsin. İçerisinde Destructoid'den tut, Guardian, ScreenRant bile var. Dolayısıyla aslında sektörün bir özeti diyebiliriz. Öncelikle bunu vurgulamak lazım. Ve tabiki oyunun dandik optimizasyonu, arayüzü, saçmalayan glitchleri olmasına rağmen 100 puan veren sitelere bir tarafımla gülüyorum. Sponsorlu ya da sponsorsuz çok objektif sonuçlar çıkmıyor.

Bu nedenle ancak kullanıcı incelemeleriyle destekleniyorsa evet bu oyun bunu hakediyor diyebiliyorsunuz. Verdiğiniz örnek için şu an Black Myth'in kullanıcı skoru daha yüksek. Zaman içerisinde inceleme sayısı arttıkça gerçek kullanıcı puanları şekillenir.

Edit:
    Oyuncu puanları düşmeye başlamış bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 23 Ağustos 2024; 20:29:38 >
  • cok fazla reklamı yapılıyor. reklama cok saglam para dökmüş adamlar. gercekten iyi mi yoksa para ile içerik üreticiler üzerinden şişiriliyor mu? inceleme videolarında gördüğüm kadarıyla aman aman birşey görmedim oyunda. şişirme gibi geldi bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 21 Ağustos 2024; 8:52:23 >
  • druen kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, ortalama bir oyun.

• Kendi türü ile kıyaslanırsa elbette güzel oyun ama, oyun dünyasını yıktı demek abes olur. Black Myth: Wukong'a gelene kadar daha ne oyunlar var.

Grafikleri dışında etkileyici bir tarafı yok, ana karekter desen GOW'daki Kratos gibi değil. Çin mitolojisinden alınma insan formunda maymun görümlü bir karekter, hele dövüş esnasında çıkardığı o sesler. Black Myth: Wukong şimdiden oyun dünyasını yıktı geçti Black Myth: Wukong şimdiden oyun dünyasını yıktı geçti 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 21 Ağustos 2024; 9:43:37 >
  • Wukong her zaman iş yapar ??

( Ucube oyunun 4090 ile 60fps verememesi dışında bir sorun yok )

• druen kullanıcısına yanıt
    Aksine pazarlama tarafından darbe aldı. Batılı bir şirket oyun içi karakter ve tasarım düzenlemelerine destek olmak için teklif sundular. Bunlar reddetti akabinde oyun çıkmadan önce ciddi anlamda topa tutuldu oyun basını tarafından. Red yedikleri için olsa gerek. Yapımcılar hakkında ciddi ithamlar dolaştı, oyunun sahte olduğuna dair haberlerde dolaştı vesaire.
    Bunlara rağmen başarılı oldu diyebiliriz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.