Şimdi Ara

Black ops 2 açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar black ops 2 yi indirdim kurdum crakcde yaptım.Masaüstünden oyunun simgesine tıklıyorum yükleniyor işareti geliyor(windows 7deki yuvarlak mavi şey) ne oyun açılıyor ne bir hata nede bir şey öyle kalıyor.Yani hiç bir şey olmuyor yardım bekliyorum

• yukarı
  • olmaz öyle.

Steami kur.Daha sonrada forumda paylaşılan steam006 crack indir at oyun dosyasına çalışır.
  • Korsana destek vermeyin beyler :)
  • Hayatımda hiç single player bir oyuna para vermedim vermemde.Multiplayer için sonuna kadar destekliyorum orjinal oyunu orası ayrı ama oyunlar çıktığında indirir cracklisini bitirirsin beğenirsen gider orjinal alırsın olay budur.CoD9 ün sp si henüz bitti aralıkta da orjinal key alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WE neED -- 26 Kasım 2012; 16:57:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenciboy

olmaz öyle.

Steami kur.Daha sonrada forumda paylaşılan steam006 crack indir at oyun dosyasına çalışır.

Arkadaşım çok sağol, çalıştı bende.
  • Merhaba;

Aynı problemi yaşamış biri olarak problemi çözümümü paylaşmak istiyorum. Öncelikle internette yer alan tüm yöntemleri denediğimi (Steam ve tüm mevcut crack'ler dahil) sırf oyunu oynayabilmek için ekran kartımı dx 11 destekleyen bie ekran kartı ile değiştirdiğimi (bu gerekli bile değildi halbuki), ve bilgisayarıma format atıp win 7 yüklediğimi belirteyim. Tüm bunları yapmam rağmen aynen bahsettiğin şekilde oyun hiçbir şekilde açılmıyordu. Yapmış olduğum çalışmalar sonucu günümüzde mevcut COD MW2'den çok daha yüksek sistem gereksinimi ve dx isteyen HiTMAN absolution, assasins Creed 3, Sniper elite 2 gibi oyunları rahatça oynamama rağmen defalarca silip bir daha kurmama ve crack yapmamama rağmen birtürlü COD MW2'yi açamıyordum. Ancak az önce yaptığım çok kolay bir olay ile oyun açıldı hala şaşkınlık yaşıyorum.
    _Öncelikle oyun C/Program files içerisinde ise tamamen silin (Revo uninstaller programı kullanmanızı tavsiye ederim, geride hiçbir uzantı bırakmadan hepsini kaldırın)
    _ardından C/Program files içerisindeki "Call of Duty Black Ops 2" isimli klasörü (oyunun kurulduğu dosya) tamamen silin. Böylelikle program ile ilgili hiçbirşey ortada kalmasın.
    _Burası çok önemli oyunu "D" klasörü içerisinde başka bir yere kuruyoruz ve oraya Skidrow crackfix yapıyoruz. imleci tıklıyoruz ve oyun açlılıyor. Olay bu kadar basit.
    _ NOT: Bende steam kuruluydu. Önemli olabilir.
    Herkese hayırlı günler diliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenciboy

olmaz öyle.

dediklerini yaptım ama bir şey fark etmedi steam006 crack i nerden indirebilirim??
  • şu forum varya işte o nere oluyo bi link atın yaaaaaaaaaa :(
  • arkadaşım süpersin ya çooook teşekurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.