< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 7 Mart 2021; 15:56:15 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
BLACK OPS: COLD WAR (ANA KONU Series X/S)
-
-
Oyunda çok hafif bir takılma hisseden var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknik aksaklıklar henüz tam gitmedi oyunda. Var evet..quote:
Orijinalden alıntı: Anthropomancy
Oyunda çok hafif bir takılma hisseden var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 2 Aralık 2020; 1:6:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackTower_35
Teknik aksaklıklar henüz tam gitmedi oyunda. Var evet..
Alıntıları GösterUmarım kısa sürede düzelir. Takılma çok kısa sürüyor fakat biraz sık oluyor, o da can sıkıyor.
next gen upgrade paketini niye kaldırmışlar storedan? şimdi nasıl yükselteceğim ben?
Oyundan çıkıp girince takılmıyor.Konsolu ilk açtığımda coda girersem online çok takılıyor.Fps düşmesi yaşıyor resmen.Baxen bir defa bazen de 2.3 defa gir çık yapınca düzeliyor.Anlam veremiyorum.Onun dışında oyun modu değiştirince de bozuluyor baxen.Zombiden muştiye geçince vb gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Ellie_Williams
next gen upgrade paketini niye kaldırmışlar storedan? şimdi nasıl yükselteceğim ben?Yükseltme paketini 72tl karşılığında satın alıp, standart sürümü iade ederek parasını geri alanlar yüzünden kaldırdılar. Yani 72tl’sına oyuna sahip olmaya çalışan uyanıklar bu duruma yol açtı. Forumda konusu vardı.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64Oyundan çıkıp girince takılmıyor.Konsolu ilk açtığımda coda girersem online çok takılıyor.Fps düşmesi yaşıyor resmen.Baxen bir defa bazen de 2.3 defa gir çık yapınca düzeliyor.Anlam veremiyorum.Onun dışında oyun modu değiştirince de bozuluyor baxen.Zombiden muştiye geçince vb gibi
Anlaşılan PC kadar olmasa da Xbox kanadında da sıkıntı var. Güncellemeler ile çözülür diye umuyorum.
Herkes oyununu ücretsiz yükseltiyor alemin akıllısı activision mı?Yapmasalarmış öyle bir hata.700liradan oyun satıyorlar utanmadan bir de oyun konsol çökertiyor.
-
Oyunun acilen yeni nesil konsollar için hataları giderecek bir güncelleme alması gerekiyor. Oyunun doğru sürümünü yüklememe ve ray tracing i kapatmama rağmen Series X de yaşadığım sorunlar:
1-Oyundayken bir anda cihaz kendini kapatıyor.
2-Bazen controller ın titreşimi çalışmıyor.
3-Gemi haritasında ekran flu laşıyor ve hiç bir gösterge ekranda görünmüyor.
4-Bazen çözünürlük ve fps inanılmaz derece düşüyor. Xbox one S de bile bu kadar kötü değildir çözünürlük ve fps eminim.
-
Prestige 1 oldum geçen hafta, hala Prestige 1, 1 Level'ım. Bir tür bug'a denk geldim ve profilim level atlamıyor. Komik gerçekten.
-
Bugün oyunum dondu ve cihazı fişten çekmek zorunda kaldım.Çünkü düğmeye bastığım halde kapatmadı kendini.
-
Online Multiplayer’ da hiç oyun bulamıyorum, yapmam gereken bir ayar var mı acaba? -
Nasıl hiç bulamıyorsun hocam? Başka oyun olsa neyse dicem de cod bu :) Bir sıkıntı var mutlaka..quote:
Orijinalden alıntı: iOS Developer
Online Multiplayer’ da hiç oyun bulamıyorum, yapmam gereken bir ayar var mı acaba?
Bende anlamış değilim, sadece tdm aratıyorum. Bi yerlerde bir terslik var sanırım. -
Merhaba..
Xbox Gamertag: hxkan oynamak isteyen eklesin.
Beyler bu kapanma olayıbı nezaman çözerler bilgi yokmu yama filan. Sx aldık oyunu açmaya korkuyorum.
Bende hiç olmuyor kapanma Series X.. Bu sorunun nedeni nedir acaba çok merak ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: garrote
Beyler bu kapanma olayıbı nezaman çözerler bilgi yokmu yama filan. Sx aldık oyunu açmaya korkuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackTower_35
Bende hiç olmuyor kapanma Series X.. Bu sorunun nedeni nedir acaba çok merak ediyorum.
Alıntıları GösterBu sorundan makinası kapanıp açılmayan olmuş. Bizim ekipten kimse açmıyor korkudan :)
Dikkat et makineyi yakarsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Crossplay da PC cilerin hile ile oynaması doğal.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X