< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BLACK OPS: COLD WAR (ANA KONU Series X/S) (14. sayfa)

-
-
warzone ben de zaten yüklüydü aylardır oynuyordum.
-
Online kısmı çok tatmin edici, çok eğlendiriyor fakat bir kere Series X'in kapanmasına vesile oldu. Bu normal mi? Başka oyunlardayken kapanmıyordu fakat Cold War'da kapandı. İnternette araştırınca yabancılar da bu sorundan dert yakınmış. Sizin de başınıza geldi mi böyle bir olay?
-
Bende tam 14 aydir series x var .coldwarda kapandigini Bende okumuştum. Sırf onun için oyunu aldım ama sürekli oynarım hiç kapanmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Activison amcamız illede 80 gb lik war zonu mecbur indirecez diyor
15 gündür sx kullanıyorum bi kapanma olmadı bende
Konsol kapanması genelde garantiye gitmekle sonuçlanıyor.quote:
Orijinalden alıntı: ultras1943Online kısmı çok tatmin edici, çok eğlendiriyor fakat bir kere Series X'in kapanmasına vesile oldu. Bu normal mi? Başka oyunlardayken kapanmıyordu fakat Cold War'da kapandı. İnternette araştırınca yabancılar da bu sorundan dert yakınmış. Sizin de başınıza geldi mi böyle bir olay?
Herhangi bir şekilde konsolun kapanmaması lazım. Saatlerce cold war oynadım ve hiç kapanmadı.
Garantin devam ediyorsa yolla. Kapanma sebebi ile hemen konsol değişimi yapıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 5 Ocak 2022; 19:32:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sadece bir kere oldu bir daha olmadı. Yabancılar baya yaşıyormuş bunu sürekli paylaşımlarını görüyorum. Diğer oyunlarda hiç böyle bir şey olmadı. Saatlerce FH 5 veya Warzone oynadım kapandığını görmedim.
-
Evet her oyunda olmuyor. 1 kere kapanıyor, kapandıktan sonrada açıyorsun bi daha kapanmıyor ama bu cihazın problemli olduğunu gösterir bilgin olsun. Normalde hiç kapanmaması lazım. Forumdan bir kişinin başına gelmişti cihazı garantiden değiştirtti ve bir daha sorun yaşamadı.quote:
Orijinalden alıntı: ultras1943sadece bir kere oldu bir daha olmadı. Yabancılar baya yaşıyormuş bunu sürekli paylaşımlarını görüyorum. Diğer oyunlarda hiç böyle bir şey olmadı. Saatlerce FH 5 veya Warzone oynadım kapandığını görmedim.
Ölmüş bura yav bi haber atıyımda şenlensin yani black op 1 deki orman haritası cold war ya geliyor yakında
Bahsettiğin harita WMD ise eklendi oyuna
-
Oyunu dün ps5de bitirdim muhtesemdi sirada modern warfare ve vanguard var :)
Arkadaşlar sa iyi pazarlar.
Oyunu yeni indirdim bir sorum olacak.
2 li oyun oynama yapılabiliyormu.
Örnek : 2 kolla 2 kişi aynı anda oynayabiliyormuyuz ayarlarda bir yerde ekranı ikiye bölüyordu bu bölme işlemini nerede kullanıyor.
Yada bu 2 kişilik oynama olayı nedir anlatabilirmisiniz.
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
konsolda multisi nasıl şuan arkadaşlar alınır mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X