Bildirim
BLACK OPS: COLD WAR (ANA KONU Series X/S) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
dun tam squad oynadik genelde forumdan arkadaşlar ekleyin hocam brigand35 denk geldikçe oynarız -
Tamam oldu.. Gökhan bana ulaşsın WhatsApp dan..quote:
Orijinalden alıntı: AKA_33
Bu akşam atarız hocam @brigand35 le gireceğiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum aksam ki ekip cok iyiydi sohbet muhabbet ve Victory ler havada uçuştu güzel bi akşamdı -
20 gb güncelleme geldi hala donuyor oyun saçmalık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar cihazı kapatma, ara ara takılma sorunları devam ediyor mu?
-
Güncelleme sonrası yaşamadım, baya toparlamışlar oyunu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mk4Ever.Arkadaşlar cihazı kapatma, ara ara takılma sorunları devam ediyor mu?
%90 sorunlar giderilmiş ama dün akşam benim konsolu bir kere daha kapattı. Eskiye oranla her girişte kapatmıyor artık ama %100 sorunu çözmüş değiller hala.
-
Bende Super Online müşterisiyim, sadece Modemi resetlemiştim bir kere(aç/kapa değil direk iğne ucuyla) başka bir ayar vs yapmadım hocam. -
Anladım hocam muhtemelen sorun sağlayıcı kaynaklı, bende o tarafa eğileyim biraz daha.quote:
Orijinalden alıntı: AKA_33
Bende Super Online müşterisiyim, sadece Modemi resetlemiştim bir kere(aç/kapa değil direk iğne ucuyla) başka bir ayar vs yapmadım hocam. -
Arkadaşlar ile girdiğimde oyundan atmaya başladı :) bu tür hatalar ile karşılaşan var mı ?
Xbox series x aldım . Cod çölde warda Klavye mouse desteği varmi arkadaşlar -
Var hocamquote:
Orijinalden alıntı: oldboy83tr
Xbox series x aldım . Cod çölde warda Klavye mouse desteği varmi arkadaşlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cold War/War Zone ve Modern Warfare daki ilerlemeleri birleştiriyorlarmış. webtekno
Modern Warfare, Cold War, Warzone Birleşmesi Ne Demek?https://www.webtekno.com/call-of-duty-modern-warfare-warzone-cold-war-birlesmesi-h102759.html
-
oyun şu an içerik bakımından çok fakir. galiba oyunca sayısı da az. 16'sında harita ve mod anlamında bir güncelleme olacak mı?
-
Xboxta oynayıp konsolu kapanıp bir daha açılmayan birsuru oyuncu var. Sizlerde durum ne arkadaşlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: oldboy83tr
Xboxta oynayıp konsolu kapanıp bir daha açılmayan birsuru oyuncu var. Sizlerde durum ne arkadaşlar.Sadece CoD de mi konsol kapanıyor?
Benim konsol henüz gelmedi. Forumda, redditte okudum. -
Sorun devam ediyor ama her konsolda olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X