Şimdi Ara

Black Ops level reset ve silah olusturamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Steam uzerinden bu oyunu oynuyordum. Rutbem 5. prestige ve 39. leveldi. Ama bir servera girerken kicklendim ve tekrar geri girmek istedigimde level 1e dondugunu farkettim. Su an level resetlenmis gozukuyor. Hadi bunu yine yapariz da, bir baska sorun da silah, killstreak vb menulerde yaptigim hic bir degisiklik kalici olmuyor. Silah olusturmaya calisiyorum ama silah olusturamiyorum. Sorunu bir kac kez gerekli yerlere ilettim ama herhangi bir yanit cikmadi. Steam forumlarinda da bunun bir bug oldugu ve yeni cikan bir patch ile kapatilacagi soyleniyor ama pek emin degilim acikcasi.

Basina boyle bisey gelen arkadaslar paylasirsa sevinirim. Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: illemez

Arkadaslar merhaba,

Steam uzerinden bu oyunu oynuyordum. Rutbem 5. prestige ve 39. leveldi. Ama bir servera girerken kicklendim ve tekrar geri girmek istedigimde level 1e dondugunu farkettim. Su an level resetlenmis gozukuyor. Hadi bunu yine yapariz da, bir baska sorun da silah, killstreak vb menulerde yaptigim hic bir degisiklik kalici olmuyor. Silah olusturmaya calisiyorum ama silah olusturamiyorum. Sorunu bir kac kez gerekli yerlere ilettim ama herhangi bir yanit cikmadi. Steam forumlarinda da bunun bir bug oldugu ve yeni cikan bir patch ile kapatilacagi soyleniyor ama pek emin degilim acikcasi.

Basina boyle bisey gelen arkadaslar paylasirsa sevinirim. Selamlar.

ben az önce ilk prestige kastım 1 sat oynadım level 20'ye kadar geldim..iki üç klas oluşturdum ger döndüğümde klas kalıcıydı sorun yok bi arkadaş daha açmış böyle konu ama bende sorun yok...

• Tamam bende bu sorunu yasayan arkadaslardan cevap bekliyorum. Sana bol sans. ben 6. prestije gececektim. sen bana 20ye geldim diyorsun. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illemez -- 13 Aralık 2010; 1:13:44 >
  • Ara sıra şu günlerde aynı durum oluyor,azimle 4-5 kere tekrardan oluşturuyorum 4de5 de düzelip oluşturuyor,garip...
  • quote:

Orijinalden alıntı: illemez

Tamam bende bu sorunu yasayan arkadaslardan cevap bekliyorum. Sana bol sans. ben 6. prestije gececektim. sen bana 20ye geldim diyorsun. :)

sen anlmadın galiba ben 2 prestige 20 leveldeyim diyorum..oluşturdum klaslarımı sorun olmuyor..
  • serverlar modlanıyor yavaş yavaş arkadaşlar. böyle şeyler olur:D başka bi servere girersin oto 70 olursun bol bol prestij yaparsın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imawesome -- 13 Aralık 2010; 14:52:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.