Arkadaşlar Black Opsda ilk bölümün sonlarını geçemiyorum. Sanırım bir tür bug.. Çünkü internette çok sayıda bu sorunu yaşayanı gördüm.. İlk bölümün sonlarına doğru Castroyu öldürüp villasından dışarıya çıkarken bir sürü asker geliyor. En son BTR geliyor (Tank tarzı araç) Neler yaptım neler bir türlü geçemedim. BTR geldikden 10 saniye sonra ''your actions caused your team to be killed'' diye yazı çıkıyor ve en son checkpointten başlıyorum. İnternetten bakıyorum benim yaptığımın yarısını bile yapmıyorlar. Sürekli aynı yere gelince your actions caused your team to be killed diyor. Sinir oldum. Ne yapmam lazım sizce... Bu sorunla daha önce karşılaşan oldu mu ?
Kimse bilmiyor mu :(
Askerlere saldırmıcaksın geçsinler bırak
Orada beklemen gerekiyordu sanırım başka bir adam gelip destek veriyordu bize.
Olmazsa 6 tane patch var onları kurarsın sorun kalmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor
4 Tane patch kurdum yine aynı. Yarın kimseyi öldürmeden geçmeyi deneyeceğim umarım olur yoksa oynayamayacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: Psikotrex
quote:
Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor
4 Tane patch kurdum yine aynı. Yarın kimseyi öldürmeden geçmeyi deneyeceğim umarım olur yoksa oynayamayacağım.
Oyunu farklı yerden edinebilirsin.
Black Ops oynamadım ama orda yaptığın eylem sonucu takımın öldü yazıyo yani oyunda hata yok..arkadaşların dediği gibi bekliceksin galiba..