Şimdi Ara

Black Panther (16.02.18) l Chadwick Boseman (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
11
Favori
23.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eyoruk

İyi olmuş falan ama artık evrenin ana filmi gelmiş iken Marvel 3 karakter için solo filmlerini daha yeni gösterecek.Biraz geç olmadı mı ? Infinity filmleri bittikten sonra daha büyük ne olacak ki bu filmleri izleyeceğiz ?

2008 den beri Thanos için hazırlık yapıldı mesela.

Infinity War'dan sonra da baska crossover filmler olabilir. Acikcasi altin yumurtlayan tavuk gibi hangi filmi cekerse ceksin o senenin top 10 box office'ine giriyor.
  • Bu arada fragmani begensem de sanirim müzikler cok olmamis gibi. Ne bileyim bu kadar zenci oyuncunun yanina bir de rap müzigi koyunca atmosfer Wakanda degil Harlem gibi olmus.

Gözlerim Winter Soldier'i da aradi ama sanirim filmin sonunda bir süpriz olabilir.

Thor Ragnarok gibi muhtesem bir fragmandan sonra Marvel'den daha iyisini beklerdim. Umarim Infinity War daha iyi bir fragmana sahip olur.
  • Fragman çöp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göğüsteki yarasa sembolü ne iş?

Black Panther (16.02.18) l Chadwick Boseman
  • Fragmanı çok beğendim. Müziğini beğenmeyenler olmuş. Bence müziği de çok iyiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragmanı beğenemedim ya :/ filmi merakla bekliyorum ama yinede karakter civil war da ilgimi çekmişti baya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam fragman berbat olmuş, marvel filmleri berbat diyor ama nedense marvel konularından hiç çıkmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    Eleman looserın teki DCEU filmleri konularında anca fanboyluk yapıyor boş boş mesajlar atıyor haliyle de takılmıyor. O yüzden gelip burada trollük yapıyor, cevap vermeyince gidiyor da troll beslemeyi seviyoruz

• Abi justice league fragmanında hiç bir şey göstermediler diye eleştirenler bu fragmanda ne gördüklerini merak ediyorum

Fragman hakkında söyleyeceklerim ise ağaclı manzarayı beğendim ve pençelerini araba jantına soktuğu kısımda hoştu orayı müzikle birlikte güzelce epikleştirmişler ama bu iki sahne dışında ne dialog ne de sahne olarak farklı bir şey görmedim fragman genel olarak benim için ehh’di yani

• quote:

Orijinalden alıntı: VictorStone1

Abi justice league fragmanında hiç bir şey göstermediler diye eleştirenler bu fragmanda ne gördüklerini merak ediyorum

Fragman hakkında söyleyeceklerim ise ağaclı manzarayı beğendim ve pençelerini araba jantına soktuğu kısımda hoştu orayı müzikle birlikte güzelce epikleştirmişler ama bu iki sahne dışında ne dialog ne de sahne olarak farklı bir şey görmedim fragman genel olarak benim için ehh’di yani

Justice League fragmanına yapılan eleştirilere katılmıyorum bende.Filmde bir şey olmadığı için gösterecek birşey bulamamış adamlar, bi superman sürprizi var onuda gösterirlerse film hiç çıkmasın zaten

• muahhaha küçüklerin diline düşmüşüz hadi siz gülün küçük kardeşler mermille

• Şu çoluk çocuklar yüzünden forumdan soğuduk yemin ederim.
  • quote:

bir arkadaşım da hep yalnız gidiyor o da birilerinin yalnız gittiğini bilsin de üzülmesin diye

Düşünceli olmak on a whole another level

O arkadaşın adı ne mi? Albert Einstein

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutatio -- 10 Kasım 2017; 17:45:21 >
  • Sırf bu yorumdan sonra sayfanın yukarısına doğru göz atayım dedim. Baktım filmle ilgili kapak fotolarında karakterlerin çok büyük bir bölümünü siyahiler oluşturuyor. Tamam renk, ırk vs ayrımı yapan yok ama dikkat çekmeyecek gibi de değil.

• Siyahiler filmi sarmış diyelim o Zaman sanırım sadece villain siyahi olmayacak.

• Afrika teması olucak diye sevinmiştim farklı bir şeyler görücez diye hemen ikinci fragmandan rap müzik koymak??? 50 yıllık Hollywood karakterizasyonuna sahip kılişe zenci oyunculuklarıda olucak mı hey nigga ?? Wakandayi rap müzik eşliğinde izlemek çok zevkli oldu. bin yıllık Afrika cültüründe Afro-Americanlık başta gelir. Eminim zenciler gurur duyar böyle kılişe işledikleri için.

• filmin suresi kisa olmaz umarim

• Genel Marvel filmlerinde farklı olacak gibi duruyor. Aynı zamanda hiç Black Panther'in filmini göreceğimizi sanmıyordum. Civil War'da da aynı şekilde düşünüyordum ve devam ediyor sanırım şu ana kadar gördüğüm en iyi kostüm olabilir. İlginç detayları yok ama cidden çok iyi gözüküyor. Bu arada filme gitmek istemiyorsanız puanlarını görüp gitmeyin ya da acele etmeyin. Bunu başka yerlerde de söyledim ama Amerikanın şu an olan durumu ile ve Disney'in ilk zenci kahraman filmi olduğunu düşünürsek eleştirmenler göklere çıkaracaktır filmi.
  • Black panther çok karizma aşırı karizma hayvan olarakta siyah panter leopar veya jaguarın siyahına denir ...zaten MCU takip edenler gidicektir ve yine müthiş bir film geliyor ..abi şunlara bakın acayip süperler...

• Bu karakteri merak ediyorum amaç ne
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.