Ben ilk Paranoid şarkısını bir arkadaşımın tavisyesi üzerine dinlemiştim. O günden beridir sürekli takip ederim Black Sabbath'ı.
ben valla nib derim ilk etkileyen şarkı tabi küçüklükten gelen iron man de var eskiden her yerde duyardım dinleyince budur dedimşu anda ise bütün albümlerini dinledim favori albümüm dehumanizer ama reunion da harikadır
Haydi gençler konuşun.
Iommi mükemmel bir idoldür benim için, grupların kurulmasında da en büyük etkiyi yaratan kişi o olmuştur herhalde.
Ben de eklenirsem sevinirim.
Heavy metal hakkında araştırma yaparken adını duymuştum Sabbath'ın sonra Iron man şarkısını dinledim gerisi geldi
İron man Paranoid N.I.B War pigs
en sevdiğim şarkılarıdır
Güzel bir konu ama sonu gelmemiş.
sonu mu gelsn ??
SON sonu gelmek ne demek ? niyesonu gelsin ki ?son diye kastettiğin şey devamı demekmiydi?
Ne kadar az Sabbath seven varmış?
quote:
Orjinalden alıntı: Kirk Hammet
quote:
Orjinalden alıntı: Crabeinmorn
şu grup olmasaydı şu gruplar olmazdı saçmalığını geçelim bi kere Elbet biri başlatıcaktı
İşin şakasaydı tabii o ama yine de herkes Heavy Metal'i başlatanın Black Sabbath olduğunu kabul eder.
ekle benide severek dinlerim. babalar büyük
Ekledim.
It started with Black Sabbath...
quote:
Gençler, slipknot'u, korn'u, linkin park'i, tokio hotel'i, hayko gibi sarlatanlari dinlemekten adam gibi Rock muzik dinlemeye firsat bulamiyor.
Geçen yanimda bir çocugun "papa roach, ozzy'e on basar" dedigini duydum. Sakadir diye dusundum ama malesef degilmis.
quote:
Orjinalden alıntı: __RayAllen20__
quote:
Gençler, slipknot'u, korn'u, linkin park'i, tokio hotel'i, hayko gibi sarlatanlari dinlemekten adam gibi Rock muzik dinlemeye firsat bulamiyor.
Geçen yanimda bir çocugun "papa roach, ozzy'e on basar" dedigini duydum. Sakadir diye dusundum ama malesef degilmis.
Konu gençlerden açıldı. Bu arada bende gencim. Geçen internete kafede bir sohbete kulak misafiri oldum. Keşke olmasaymışım diyorum. Arkadaşların konusu müzik ve arkada Hayko Cepkin çalıyor. Birisi demez mi? Bu Hayko Cepkin'nin attığı çığlığı dünyada kimse atamıyormuş diye. Gidip de karışamam. Çok sinir olmuştum o gün. Bunların eline verceksin Black Metal görcekler müziği, çığlığı.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: __RayAllen20__
quote:
Konu gençlerden açıldı. Bu arada bende gencim. Geçen internete kafede bir sohbete kulak misafiri oldum. Keşke olmasaymışım diyorum. Arkadaşların konusu müzik ve arkada Hayko Cepkin çalıyor. Birisi demez mi? Bu Hayko Cepkin'nin attığı çığlığı dünyada kimse atamıyormuş diye. Gidip de karışamam. Çok sinir olmuştum o gün. Bunların eline verceksin Black Metal görcekler müziği, çığlığı.
arch enemy'nin hatun solistciği bile deli gibi scream atıyor kadın haliyle
dinletsen korkarlar heralde
Heaven and Hell mart ayında albüm yayınlıyor ama Sabbathın 40. kuruluş yılında keşke ozzyle birleşselerdiHeaven And Hell Türkiyeye gelse bile paranoid Iron man gibi aşmış şarkıları canlı dinleyemeyeceğiz maalesef
Beni de ekleyin çok sevdiğim gruptur
up... ayrıca benide ekle
Ekledim hepinizi.
Ozzy Osbourne Paranoid, Zakk ve Rob da var. bu arada benim nickimi yazımın renginde yapar mısın?dikkat çeksin biraz