Bildirim
Black Sabbath Fan Club (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.sabbathlive.com/ sitesine bakın bir göz atın diyeceğim ama kapalı site çok harika resimler ve verdikleri konser planları yazıyordu açıldığı zaman haber veririm artık -
Black Sabbath N.i.b The Wizard Evil woman ve Wishing Well şarkıları favorimdir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Alchemist -- 8 Şubat 2009; 19:55:37 > -
üye sayısı neden bu kadar az beni de ekler misiniz? -
Heaven And Hellin yeni çıkıcak albümden Bible Black şarkısının 36 saniyelik bölümünü yayınlamışlar
http://www.youtube.com/watch?v=vJe66-wmwzY -
Ben Black Sabbath'ın Heavy Metal'den çok ağır Doom şarkılarını dinlemeyi tercih ediyorum.Cidden metal müziğin ilk örneklerini sergilemekle beraber günümüzde yapılan ayrımları -thrash, black, death, heavy gibi- o zamandan ayırabilmişler.Melodik heavy şarkılarıyla ağır doom şarkıları...
Sevdiğim şarkısı azdır, fakat discography'sinin hepsini dinledim.Heavy olarak pek sevdiğim söylenemez.Zaten Iron Maiden dinledikten sonra başka heavy grubundan zevk alamadım O hazzı ne Judas Priest verdi, ne Black Sabbath, ne de başka bir heavy grubu... -
bu konuyu hortlatmadan edemicem.. -
Benide ekle hocam. -
Ekleyebilirsin. Ozzy'nin müthiş vokali, Iommi'nin muhteşem soloları ile efsanelerden. Severim Sabbath'ı. -
Ekle Efsane olm -
O kadar hayranı olmasam da severim Sabbath'ı, Metal FTW! -
Bende dinlerim Sabbath'ı.Daha doğrusu yeni başladım.Paranoid şarkısı en çok hoşuma giden... -
yaz beni de. -
Dünden beri Iron Man ile Paranoid şarkısına kafaya taktım...Hiç bıkmadan dinliyorum...Birde sizde Sabbath`ın tüm albümleri var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S-R -- 5 Ağustos 2009; 15:30:21 > -
Ekle hocam. Konu güncel kalsın. Heaven and Hell parçasına da ben bitiyorum. Öyle bir ritim olur mu yav! -
Solitude yaz
herkezin bayramı mübarek olsun -
Beni de ekle dostum çok severim Ozzy'i. -
Make a joke and I will sight and you will laught and I will cry
Beyler elbette ki bu grubun en popüler solisti Ozzy'dir.Şahsen ben de Ozzy'i çok severim.Daha doğrusu Ozzy'nin solo kariyerini daha çok beğeniyorum.
Biraz ilginç gelecek size belki ama , ben Sabbath'ın Ronnie James Dio dönemlerini daha çok seviyorum.Elbette ki Ozzy zamanında yazılan Paranoid , war pigs , iron man gibi efsane parçalar çıkmadı belki ama Dio'nun vokal tarzını Black Sabbath'a daha çok yakıştırıyorum.
Elimdeki Black Sabbath diskografisinden her zaman Dio'nun olduğu canlı konserleri dinliyorum.Benim gibi , Dio yıllarına daha çok ilgi duyan var mı aranızda ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VGroove -- 12 Ocak 2010; 22:10:26 > -
VGroove@ Dio dönemlerini ve Dioyu bende daha çok seviyorum. -
Ekle
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X