Şimdi Ara

Black Sabbath Fan Club (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
5.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Black Sabbath - War Pigs Paris 1970

Black Sabbath'ın Paranoid ile birlikte en sevdiğim şarkılarından biri.
    Ayrıca Tony'nin elindeki SG en sevdiğim gitarlardan biri. Angus'unki gibi onun da eline çok yakışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enchantedd -- 5 Şubat 2009; 0:08:26 >

• http://www.sabbathlive.com/ sitesine bakın bir göz atın diyeceğim ama kapalı site çok harika resimler ve verdikleri konser planları yazıyordu açıldığı zaman haber veririm artık
  • Black Sabbath N.i.b The Wizard Evil woman ve Wishing Well şarkıları favorimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Alchemist -- 8 Şubat 2009; 19:55:37 >
  • üye sayısı neden bu kadar az beni de ekler misiniz?
  • Heaven And Hellin yeni çıkıcak albümden Bible Black şarkısının 36 saniyelik bölümünü yayınlamışlar
    http://www.youtube.com/watch?v=vJe66-wmwzY
  • Ben Black Sabbath'ın Heavy Metal'den çok ağır Doom şarkılarını dinlemeyi tercih ediyorum.Cidden metal müziğin ilk örneklerini sergilemekle beraber günümüzde yapılan ayrımları -thrash, black, death, heavy gibi- o zamandan ayırabilmişler.Melodik heavy şarkılarıyla ağır doom şarkıları...
    Sevdiğim şarkısı azdır, fakat discography'sinin hepsini dinledim.Heavy olarak pek sevdiğim söylenemez.Zaten Iron Maiden dinledikten sonra başka heavy grubundan zevk alamadım O hazzı ne Judas Priest verdi, ne Black Sabbath, ne de başka bir heavy grubu...
  • bu konuyu hortlatmadan edemicem..
  • Benide ekle hocam.
  • Ekleyebilirsin. Ozzy'nin müthiş vokali, Iommi'nin muhteşem soloları ile efsanelerden. Severim Sabbath'ı.
  • Ekle Efsane olm
  • O kadar hayranı olmasam da severim Sabbath'ı, Metal FTW!
  • Bende dinlerim Sabbath'ı.Daha doğrusu yeni başladım.Paranoid şarkısı en çok hoşuma giden...
  • yaz beni de.
  • Dünden beri Iron Man ile Paranoid şarkısına kafaya taktım...Hiç bıkmadan dinliyorum...Birde sizde Sabbath`ın tüm albümleri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S-R -- 5 Ağustos 2009; 15:30:21 >
  • Ekle hocam. Konu güncel kalsın. Heaven and Hell parçasına da ben bitiyorum. Öyle bir ritim olur mu yav!
  • Solitude yaz

herkezin bayramı mübarek olsun
  • Beni de ekle dostum çok severim Ozzy'i.
  • Make a joke and I will sight and you will laught and I will cry

Beyler elbette ki bu grubun en popüler solisti Ozzy'dir.Şahsen ben de Ozzy'i çok severim.Daha doğrusu Ozzy'nin solo kariyerini daha çok beğeniyorum.

Biraz ilginç gelecek size belki ama , ben Sabbath'ın Ronnie James Dio dönemlerini daha çok seviyorum.Elbette ki Ozzy zamanında yazılan Paranoid , war pigs , iron man gibi efsane parçalar çıkmadı belki ama Dio'nun vokal tarzını Black Sabbath'a daha çok yakıştırıyorum.

Elimdeki Black Sabbath diskografisinden her zaman Dio'nun olduğu canlı konserleri dinliyorum.Benim gibi , Dio yıllarına daha çok ilgi duyan var mı aranızda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VGroove -- 12 Ocak 2010; 22:10:26 >
  • VGroove@ Dio dönemlerini ve Dioyu bende daha çok seviyorum.
  • Ekle
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.