vay be 57 kişi bakıyo ama bi cevap veren bir allahın kulu yok
ben bu siteye dün üye olan biri değilim 2005 yılından beri üyesiyim bu sitenin ve böyle bişey eskiden yoktu bakıpta mesaj atmamak bu mudur yani forum un amacı
Vodafone a git teli incele kapaga bak cok kolay cikiyorsa ileride yalama olur tecrube ile sabittir.bb bold u sirf arka kapagi dandik diye almadim kac arkadasimda var inceledim arka kapak dansoz gibi oynuyor kisacasi benim fikrim kapagi zor cikan tel benim icin daha makbul
öffff .. ne alcaz biz yav... BB bile alamıyom
quote:
Orijinalden alıntı: muco555555
Vodafone a git teli incele kapaga bak cok kolay cikiyorsa ileride yalama olur tecrube ile sabittir.bb bold u sirf arka kapagi dandik diye almadim kac arkadasimda var inceledim arka kapak dansoz gibi oynuyor kisacasi benim fikrim kapagi zor cikan tel benim icin daha makbul
heh allah razı olsun ya çünkü bu telefonlarda kapaklarda pek bi özen yok hani cihaz iyi ama kapak sorunu nu forumda okumuştum arkadaşa sordum yok ya öyle bişey dedi inanmadım tabi.
ki 9300 9700 gibi milyarlık cihazlardada bu varsa hiç bulaşmamak gerekir o zaman çünkü ilerde sıkıntı çıksa aksesuara giriyor bişey yapamayız dicekler al başına bela
çok teşekkür ediyorum bilgin için kullanan arkadaşlar devam edelim yazalım fikirleri
quote:
Orijinalden alıntı: popeye85
öffff .. ne alcaz biz yav... BB bile alamıyom
vlla ben araştırdım q klavyeli 2 mp gps olmayan samsung un cihazı var 3353 trevi diye geçiyor 299 tl fiyatı var teknosalarda 3 renkte mevcut gold black bide beyaz rengi var gold rengi fena gösterişli yapılmış metal çerçevesi gümüş renkte oldugu için frkettiriyor kendini o yüzden soruyorum işte arka kapak çok dandik diyorlar 8520 için
ben uzun süre kullandım bu modeli hiç böle bir sorunla karşılaşmadım.
kapak kolay çıkmıyorsa sorun yok hocam ama bi kaç arkadaş öyle dedi bana bide forumda okumuştum biri öyle yazmış yanlardan kolay çıkıyo sıfıra sıfır oturmuyo flan diolardı
quote:
Orijinalden alıntı: tanju_
ama e 72 ye dönüş yapmışsın
kapak kolay çıkmıyorsa sorun yok hocam ama bi kaç arkadaş öyle dedi bana bide forumda okumuştum biri öyle yazmış yanlardan kolay çıkıyo sıfıra sıfır oturmuyo flan diolardı
Bis para ödemekten bıkmıştım Nokia e72 aldım sonra bissiz baktım olmuyor blackberry 9780 aldım şimdide iphone 4 ve htc desire hd arasında gidip gelmekteyim
ooooo epey bi indi bindi yapıyorsun
blackberry bissiz evet pek bişeye yaramıyo aslında sende haklısın
quote:
ooooo epey bi indi bindi yapıyorsun
blackberry bissiz evet pek bişeye yaramıyo aslında sende haklısın
bütçen varsa blackberry 9780 öneririm harika bir cihaz ama 8520 alt sınıflarda kalmasına rağmen piyasadaki çoğu telefonu gömer kasılma yok donma yok
ama son bişey
SEN BANA BU 8520 Yİ AL DIYORMUSUN GÖNÜL RAHATLIGIYLA DEMIYORMUSUN
quote:
ama son bişey
SEN BANA BU 8520 Yİ AL DIYORMUSUN GÖNÜL RAHATLIGIYLA DEMIYORMUSUN
cihazı beğendiysen uzunca bir süre kullancaksan güzel bir cihaz almanı tavsiye ederim hatta vodafone kampanyasından al 10 tl bis al tadından yenmez
cihazı begendim iş görür den öte bi teefon bence 3g ve gps ile ilgimi çok önceden kestiğim için bi samsung vardı aklımda s3353 modeli hangi arkadaşıma sordumsa 3353 demeden hayır hayır blackberry i al dediler işte kapak sıkıntısını duymuştum onada yok diosun
Samsung telefonları pek sevmem Galaxy S ve Wave HaricindeBlackberry sağlam telefon sen kaça alcan bütçen nedir ?
399 tl işte
samsung un bada lı telefonu var muadil olarak flan o da dokunmatik pek tercih etmiyorum daha önce elimde patladı flan e65 var nokia da istemiyorum zaten lg sony ericsson u geç blackberry kalıyo yine :)
quote:
399 tl işte
samsung un bada lı telefonu var muadil olarak flan o da dokunmatik pek tercih etmiyorum daha önce elimde patladı flan e65 var nokia da istemiyorum zaten lg sony ericsson u geç blackberry kalıyo yine :)
Tamam o zaman Blackberry hiç düşünmeden al en azından bir havası var
havası var evet o yusden de çekti beni zaten
yıllardır samsung nokia ericsson dan gına geldi eyvllah teşekkür ederim yardımların için
Arka kapak çıkmıyor ama çok kolay çiziliyor. 399 iyi fiyat ben o fiyata 2 sene önce İngiltere'den ilk çıktığında almıştım telefonu. Şarjının az gitmesi dışında bir sorunu yoktu.
baba parlak yapmışlar kasası gibi mat değil çok kolay çizilir haklısın telefondan memnundun bundan adım gibi eminim ingiltereye sürülenle türkiyeye gelenlerde mutlak yine fark vardır diye düşünüyorum