Şimdi Ara

iPhone Arka Kapak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
33.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garip problemler benimi buluyor anlamıyorum ama bugün birşey fark ettim iphonemde.Arka kapağın metal ile birleşme kısmında sağ tarafı arka kapak açılma yeri yani hafiften çıkıntı ve kırtıklar var sizdede böle birşey varmı?iPhoneyi alırken kutusunun jelatini bile vardı ama içi açılmış olabilirmi?

• bende yapıskanlar vardı aldıgımda metalın arasından cıkıyodu bastırdıkca sanırım lcd panelın yapıskanı acayıptı temızledım bişi kalmadı imalatta ne kadar dıkkat etselerde bısıler cıkıyo ıste bendede buna benzer bısı vardı yanı hatta izi bıle kaldı resım cekebılırım ısınmadan leke yaptı demır sanırım acayp
  • iPhone nun pilini gören varmı acaba..
    arka kapağı açılıyo mu? ben okadar baktım bulamadım
    merak ettim doğrusu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanimben

iPhone nun pilini gören varmı acaba..
    arka kapağı açılıyo mu? ben okadar baktım bulamadım
    merak ettim doğrusu..

arka kapagı actıgında dıre görebılırsın kapagısa sokmek ıcın ılk once alttakı pilastık kapagı sokmen lazım orda 2 tane vida olması lazım ondan sonra kapagı cıkartabılır pile ulasabılırsın tabıkı amacın buysa meraksa anlattım merakın gıtmıstır umarım bu arada youtube gibi sitelerde bastan aşşa nasıl sokulebılecegıne dair videolar mevcut bılgıne kolay gelsın arkadasım
  • Teşekkür ederim..

Sadece nasıl açıldığını merak etmiştim. . . açmaya hiç niyetim yok
    Kolay görünmüyo zaten . .

Denemeye korkarım . . kırılır falan . . .

biliyosun insanın başına ya meraktan ya meraktan gelir ne gelirse . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanimben -- 30 Haziran 2008; 15:01:06 >
  • haklısın arkadasım sen sordun bende sana merakını gıdermek acısından sökmüş biri olarak yanıtladım
  • Eyvallah sağ ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    İPhone 13 arka cam hasarı
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne mutlu yardımcı olabıldıysen hasaninben arkadasım
  • teknik.servis arkadaşım ben iphone umun sesi daha çok çıksın die forumdaki bazı arkadaşların önerilerine uyarak hoparlör deliklerinden iğneyle bastırarak ordaki bezi birazcık deldim :D ve gerçektende inanılmaz fark etti, en az iki katına çıktı ses, eminim ordaki bezi çıkarabilirsem ipnone ses sorunu diye bişey kalmicak

sence becerebilirmiyim ben bu işi, yani arkadaki siyah kapağı çıkartmak lazım önce , zorlasam tırnaklarını falan kırır mıyım, youtube da bu işi gösteren bi video varsa bildiğin link verebilir misin ya da ne diye aratiim, ben bulamadım da
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercan_karakus

teknik.servis arkadaşım ben iphone umun sesi daha çok çıksın die forumdaki bazı arkadaşların önerilerine uyarak hoparlör deliklerinden iğneyle bastırarak ordaki bezi birazcık deldim :D ve gerçektende inanılmaz fark etti, en az iki katına çıktı ses, eminim ordaki bezi çıkarabilirsem ipnone ses sorunu diye bişey kalmicak

sence becerebilirmiyim ben bu işi, yani arkadaki siyah kapağı çıkartmak lazım önce , zorlasam tırnaklarını falan kırır mıyım, youtube da bu işi gösteren bi video varsa bildiğin link verebilir misin ya da ne diye aratiim, ben bulamadım da

bu ineyle delme işi zararlı deyilmi bende yapıcam eğer mantıklıysa delersek içeri toz girme ihtimali varmı delip uzunzamandır böyle kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum bende delecem

• ben bulursan sana yollarım arkadasım ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknik.Servis

ben bulursan sana yollarım arkadasım ok

http://forum.donanimhaber.com/m_24422613/tm.htm İÇERİYE ALALIM SİZİ...
  • iphone 5 arka kapak nasıl açılıyor?
  • konuyuda iyi hortlattı ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandemir5353

konuyuda iyi hortlattı ama

• what???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandemir5353

iphone 5 arka kapak nasıl açılıyor?

iphone 5 önden sökülüyor 4s'in tam tersi
  • nette ve bazı yerlerde sökülmüyor diye duydumda tel benim deil komşunun.
  • neyse simdi inip bakacam tele
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.