Şimdi Ara

Blackberry 8520 Kullanıcıları Yardım GPS Aktif Değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce 8520 aldım. Şuan hattım yok 2-3 gün sonra turkcele geçicem mep koduda henüz vermediler 3-4 güne verirlermiş

o nedenle şuan hatsız kullanıyorum.

şuan wifi ile facebook ve twitter indirdim kullanabiliyorum.

herşey tamam da places olmuyor gps desteklemiyor diyor..

fakat başka bir arkadaşım dışarda places bu makinayla kullandı.

acaba bis şuan aktif değil diye mi? diyorum ama uygulamaları indirdim?

yada şuan içinde hat yok gps o nedenle desteklemiyor olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehtap_2308 -- 13 Eylül 2011; 9:52:03 >

• İngilizceye çevirere i sorununu hallettim fakat şimdide wifi bağlanmıyor psk ayarında güvenlik öyle görünüyor

tarayıcısı bomboş çıkıyor anlamadım açıksası bu aşamada ne yapacağım (Halloldu Places halletmek istiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehtap_2308 -- 13 Eylül 2011; 9:49:02 >
  • Tamam onuda hallettim şimdi facebook uygulamasını indirdim wifi den places kısmı var ama göstermiyor gps niz yok diyor?

o kısmı nasıl yapıcam..

gps desteklenmesi lazımdır diyor
  • ı'ya basılı tutup ortadaki scroll'u sağa sola hareket ettirerek yazabilirsin.

Bis üyeliğin yoksa places'i kullanamazsın.
  • bis gelince kullanabilecek miyim?

gps yok kullanamazsın diyorlar ama ben bu telefonda kullananları gördüm..

birde şuan wifi üzerinden facebook twitter indirdim uygulamaları wifi ile kullanıyorum.

places neden kullanılmıyor?

birde şuan hat yok içinde meps kodu yanlış girilmesin diye daha sonra turkcelle geçişim olucak bis pakedi alıcam.

hat olmadığı için gps kullanılmaz olabilir mi?
  • bende vodafone hat takili bis yok cihaz 8520 ve gps yok, sanirim bis olmadan gps olmuyor.
    mep kodunu fazla beklemek istemiyorsan;http://www.gadzonemobile.com/2011/09/free-genuine-blackberry-unlock-code/ su baglantiya bakabilirsin, ben oyle yaptim.

places sorununun cozulmesini bekliyorum buyuk bi merakla... bis olmadan cozulse cok daha iyi olur ya neyse.
  • bis olunca olucak mı ki? detaylı kimse bilmiyor mu kullanmıyor mu? lütfen cevap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bilmiyorum acikcasi suan ki durumda gps'im yok bir tek bunu biliyorum :)
  • 8520'de gps yok.Bis pakedin olduğunda,places uygulaması yakınlardaki baz istasyonlarını temel alıyor.Gps'i olan diğer bb'lerde ise uydudan mekanları alıyor.
  • bis alınca hallolur diyosun...

yakınlardaki baz istasyonu ile uydu baz istasyonu farkı nedir?
  • dediğiniz gibi, içerisinde hat olmadığı için desteklemiyor..
  • Evet bıs pakedı olunca gpr de calısıyor facebook places google maps harıtalar foursquare hepsı calısıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

8520'de gps yok.Bis pakedin olduğunda,places uygulaması yakınlardaki baz istasyonlarını temel alıyor.Gps'i olan diğer bb'lerde ise uydudan mekanları alıyor.

blackberry sitesinde GPS amblemi var bu da oluyor ki cihazda GPS var ama BIS ile devreye giriyor . ee o zaman bunun a-gps den bi farkı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.