Şimdi Ara

Blackberry 8520 olup Facebook Yer Bildirimi ( Mekanlar - Places ) Kullanabilen ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blackberry 8520 'si olup Facebook Yer Bildirimi ( Mekanlar - Places ) Kullanabilen Var mı?

Bu özellik var mı sizlerde yani sorunsuz kullanabiliyor musunuz?

Yalnız 8520 için soruyorum...

Eğer varsa nasıl kullandınız? Gps desteği istemektedir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehtap_2308 -- 13 Eylül 2011; 19:00:46 >

• hımmm :S :S malesef ki gps yok telefonda nasıl halledebildinmi kardeşim sorunu ?? varmıdır bi çözüm yolu bizde bilelim bee bide bis kullanıyosun dimi
  • selam henüz halledemedim bis kullanıyorum çünkü hattım henüz açılmadı...

açılırsa bis pakedi aktif ettirip bide öyle denicem bakalım.. hala araştırıyorum..

8520 bis pakedi olup kullananlar denese ve bize yazsa ne iyi olur?
  • O kadar insan kullanıyor 8520 mi bis de kullanıyorlar biride yazıp ben denedim oluyor yada olmuyor diye cevap vermiyor..

Hattım açılsın bis pakedimde açılsın ben yazıcam bari insanlara faydam olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehtap_2308

O kadar insan kullanıyor 8520 mi bis de kullanıyorlar biride yazıp ben denedim oluyor yada olmuyor diye cevap vermiyor..

Hattım açılsın bis pakedimde açılsın ben yazıcam bari insanlara faydam olsun..

Aynen dostum sen aydınlat bizi.
  • Evet 3 Gündür Hem internet hemde bis pakedim var...

Kullandığım zaman internet pakedimden düşüyor ve bildirim geliyor bis pakedi mb nerden düşüyor anlamadım... Şahsen bbmesenger kullanmıyorum gmail kullanıyorum hani bis gereklimiydi onuda anlamadım şuan internet pakedi işi götürüyor..

bu arada facebook ta wifi olması şartıyla faceboook placesten yer bildiiriyor yani hem telefonunuzda net olacak hem wifi evde bildiriyorda dışarda olmadı hala araştırmadayım..

foursquare kullanıyorum çalışıyor oda bis mi internet pakedinden dolayımı bilmiyorum çünkü ne zaman kullansan internet pakedimden düşüyor..

vel hasıl 8520 internet pakediniz varsa yer bildirimi yapıyor merak edenlere duyurulur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.