Arkadaşlar az önce 8520 aldım. Şuan hattım yok 2-3 gün sonra turkcele geçicem mep koduda henüz vermediler 3-4 güne verirlermiş
o nedenle şuan hatsız kullanıyorum.
şuan wifi ile facebook ve twitter indirdim kullanabiliyorum.
herşey tamam da places olmuyor gps desteklemiyor diyor..
fakat başka bir arkadaşım dışarda places bu makinayla kullandı.
acaba bis şuan aktif değil diye mi? diyorum ama uygulamaları indirdim?
yada şuan içinde hat yok gps o nedenle desteklemiyor olabilir mi?
Hattınız aktıf olduktan sonra deneyın sorun devam ederse teknık servıse gıdın. Blackberry telefonlarının gps'i o kadar ıyı degıl zaten. Ben de google maps veya kendı harıtalarını kullanırken bıraz gec buluyor yerımı ama facebookta sorun olmuyo.
sizde 8520 mi kullanıyorsunuz yani böyle bir özelliği var mı?
Ben bold 9000 kullanıyorum. Bende facebookta yer bıldırımlerı calısıyor
sizde sorun olmaz 8520 de çalışıcak mı detaylı öğrenmek lazım..
teşekkürler ilginiz için..
benimde gördügüm malesef 8520 de çalışmıyor bu özellik ama insallah vardır bi çıkar yolu sunun
geçenlerde aynı telefondan birinde gördüm yer bildir yapabildi.turkcell bis kullanıyordu
benim henüz hattım açılmadı geçiş yaptığım için bisde henüz yok bu nedenle..bis alınca denicem bakalım
aynı soruyu neden 3 konuda farklı cümleler kurarak soruyorsun kardeşim ? al sana cevabın 8520 de gps yok bis üyeliği al placesi çevredeki 3 baz istasyonunu hesaplıyarak yerini buluyor tabi yanılma payı yüksek
Teşekkürler Bis açılınca denicem..
cumartesi turkcelle geçiş işlemim gerçekleşiyor hemen bis pakedi açtırıcam umarım o zaman sorun hallolur..
baska 8520 kullanıp bis kullananlar denediler mi? onlarda bu sorun var mı?
Evet 3 Gündür Hem internet hemde bis pakedim var... Artık bilmeyenlere duyurulur...
Kullandığım zaman internet pakedimden düşüyor ve bildirim geliyor bis pakedi mb nerden düşüyor anlamadım... Şahsen bbmesenger kullanmıyorum gmail kullanıyorum hani bis gereklimiydi onuda anlamadım şuan internet pakedi işi götürüyor..
bu arada facebook ta wifi olması şartıyla faceboook placesten yer bildiiriyor yani hem telefonunuzda net olacak hem wifi evde bildiriyorda dışarda olmadı hala araştırmadayım..
foursquare kullanıyorum oda bis mi internet pakedinden dolayımı bilmiyorum çünkü ne zaman kullansan internet pakedimden düşüyor..sorunsuz çalışıyorr..
vel hasıl 8520 internet pakediniz varsa yer bildirimi yapıyor merak edenlere duyurulur
öteki ay bis pakedini iptal edip net pakediyle denicem bakalım sorunsuz çalışacakmı istediklerim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme