Şimdi Ara

BLACKBERRY 9300 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
60.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bynekm

quote:

Orijinalden alıntı: bce

quote:

Herhangi bir official os 6 sürümüne rastlamadım blackberry sitesinde dostum. Hala sadece torch için uygulanabilen os 6 var .

hocam türkiye sitesini bilmiyorum ama şöyle bişey var bi bakın isteseniz: https://www.blackberry.com/Downloads/browseSoftware.do;jsessionid=350A4C211D431A17C40F5F9073DF4C9B.node2

Dostum verdiğin linke tıklayınca şu mesajı alıyorum

"We're Sorry...

You've entered this page in error because you have the incorrect link.

Please make sure that you have the correct link to download BlackBerry software.

If you have any questions, please contact the webmaster."

evet ya bende şimdi tıkladım aynı hatayı aldım.. türkiye sitesinde çıkmıyo zaten ama international sitesinde var eminim kendim gördüm çünkü.

blackberry sitesine gene baktım bulamadım, linki gördüğüm site de crackberry bi de oradaki linke tıklayarak dene çünkü ben ordan tekrar denedim ve gene açıldı:

http://forums.crackberry.com/f216/official-os6-curve-3g-9300-out-568820/

forumdaki linke tıkladığında açılan blackberry sitesinde curve 3g (9300)ü seçiyosun orda çıkıyo os 6.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bce -- 26 Aralık 2010; 16:32:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksnake03

quote:

Orijinalden alıntı: john86

quote:

Orijinalden alıntı: telecity

bence 9700den pek bir farkı yok kamera dışında o da 1.3 mp lik bir fark ama fiyat farkı neredeyse yarıyarıya

sanirim 9700 le 9300 u yan yana karsilastirmadiniz herhalde :)

sadece kamera farki yok>
    ekran cozunurlugu 9300 de 320x240 piksel, 9700 de 480x360 piksel
    9700 de desteklenen uygulama sayisi 9300 den cok daha fazla
    kamera 9700 de 3.2 mp, 9300 de 2 mp
    malzeme kalitesi 9700 de cok daha kaliteli ve elde tokluk hissi veriyor.
    qwerty klavye 9700 de kullanimi daha rahat.
    9700 de flas var 9300 de bu yok.
    ses cikisi 9300 de daha az.

karar sizin. eger uygun fiyatli bir blackberry alacaksaniz tabi ki de 9300 u oneririm. ancak daha ust duzey bir model icin 9700,9780 veya 9800 tercihimdir. (9780 su an icin turkiyede satisa sunulmadi subat ayinda gelecegi tahmin edililyor.) ancak 9700 ile 9300 arasinda asagi yukari 300-400 tl civarinda bir fark var. bunu da goz onunde bulundurun.

ne gibi uygulama farkı var john söyleyebilirmisin?bende 9300 almayı planlıyorum..
    8520 arasında kalmıstım
    ancak işlemci hızı bold ile aynı oldugundan 9300 a karar verdim

9700 9300 e gore daha eski bir telefon oldugu icin 9300 de daha az uygulama (ozellikle tema) bulunmakta. mesela sirf 9700 icin cikan bazi guzel temalar mevcut.
    8520 almadiginiz iyi olmus. 9300 fiyat performans alaninda blackberry telefonlari arasinda en iyisi. 8520 nin hem isletim sistemi hem kamera cozunurlugu, malzeme kalitesi; uygulama hafizasi olarak 9300 un cok asagisinda. ayrica 8520 de 3g internet yok ki eger bis kullanacaksaniz veya normal bir internet paketiniz varsa edge ile internete girmek tam bir iskence.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksnake03

Merhaba arkadaslar
    9300 almayı düşünüyorum
    turkcellden 12 aylık cihazlı kampanyasını imzalamayı düşünüyorum
    aylık 91 lira vereceğim..
    mega+haftasonu paketi bunlara dahil..
    sizce iyi yaparmıyım?daha avantajlı paketler mevcut mu?
    turkcell in haftasonu yu tam anlayamadım
    haftasonu(cumartesi-pazar) tamamen bedava bunun üstüne haftaiçi kullanabileceğim 64 saat ve 1000sms im mi bulunuyor?
    yoksa 64 saat bedava sadece haftasonu kullanmak için mi?açıklık getirirseniz sevinirim

turkcellin haftasonu paketi sadece haftasonu gecerli olmak kaydiyla 64 saat ve 1000 sms verir. ancak internet konusunda yuksek faturalar istemiyorsaniz o zaman turkcellden almaniz daha saglikli olacaktir. ozellikle avea ve vodafone kullananlarin cogu(istisnalar haric) bis abonesi olmalarina karsin 200 300 tl sadece gprs ucreti odeyen arkadaslar biliyorum. onun yerine turkcellden bisli telefonu alip bir de konusma paketi aldiginzda en azindan kafaniz rahat olur fazla fatura gelmez diye. tabi yurtici icin gecerli bu soylediklerim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herhangi bir official os 6 sürümüne rastlamadım blackberry sitesinde dostum. Hala sadece torch için uygulanabilen os 6 var .

hocam türkiye sitesini bilmiyorum ama şöyle bişey var bi bakın isteseniz: https://www.blackberry.com/Downloads/browseSoftware.do;jsessionid=350A4C211D431A17C40F5F9073DF4C9B.node2

"We're Sorry...

Please make sure that you have the correct link to download BlackBerry software.

evet ya bende şimdi tıkladım aynı hatayı aldım.. türkiye sitesinde çıkmıyo zaten ama international sitesinde var eminim kendim gördüm çünkü.

blackberry sitesine gene baktım bulamadım, linki gördüğüm site de crackberry bi de oradaki linke tıklayarak dene çünkü ben ordan tekrar denedim ve gene açıldı:

forumdaki linke tıkladığında açılan blackberry sitesinde curve 3g (9300)ü seçiyosun orda çıkıyo os 6.

teşekkürler dostum ilgin için Bir hayli tartışmışlar forumda kimisi diyor o oficial sürüm değil leaked sürümün aynısı. Ve scroll problemleri yaşayan epey kullanıcı olmuş. Kimisi de senin gibi sorunsuz kullanıyormuş herhangi bir problem olmadan. Bakalım hala beklemedeyim ben blackberry uk sayfasında official sürüm çıkana kadar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

"We're Sorry...

teşekkürler dostum ilgin için Bir hayli tartışmışlar forumda kimisi diyor o oficial sürüm değil leaked sürümün aynısı. Ve scroll problemleri yaşayan epey kullanıcı olmuş. Kimisi de senin gibi sorunsuz kullanıyormuş herhangi bir problem olmadan. Bakalım hala beklemedeyim ben blackberry uk sayfasında official sürüm çıkana kadar...

ne demek hocam bu kesin resmi sürüm ondan eminim hatta blackberry. gen. tr diye bi site var orda da paylasildi ama söyle bisey var adamlar leaked sürümün aynısını official olarak yayınlamıslar, yani eksikleri hataları filan düzeltilmemiş. hatta en son yayınlanan leaked sürüm bu official sürümden daha iyi diyorlar. secim tabii ki senin beklemek istersen, umarım en kısa sürede en düzgün os 6 sürümünü yayınlarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bce -- 27 Aralık 2010; 0:13:42 >

• bis olmadan blackberry işe yaramaz diyor herkes. dışarda internet kullanan biri değilim kullanırsam sadece evde wifi ile bağlanıyorum ve genelde mesaj atıyorum. bb 9300 işime yarar mı? bir de telefonda takılma oluyor mu?
  • ben 9700 kullanıyorum ısletım sıstemı 9300 ıle aynı. yanı su ana kadar herhangı bır takılma falan yasamadım. Bende memorybooster denen ve appler ıcınde en cok ındırılenler arasında yer alan bır program kullanıyorum. programı kullandıktan sonra telefon su an ılk aldıgım gun gıbı hıc bır sıkıntı yok. arka planda sessız sedasız calısıyor. ancak uygulama bedava degıl malesef. ben 7.5 tl ye appworld den satın aldım(5$).bıs olmadan ıse yaramaz degıl telefon sadece bıs paketı olmadan telefondan tam olarak randıman alamazsınız. ancak wıfı ıle tarayıcınızı ayarlayıp rahatlıkla gezınebılır, nımbuzz ebuddy gıbı prgramları wıfı ıle kullanabilirsiniz. ancak windows live messenger, blackberry messenger, google talk, yahoo messenger, facebook ve twitter(kendı sitesinden telefonunuza ındırecegınız uygulamaları) ı kullanamazsınız.
  • Bende bir 9300 kullanıcısı olarak os5 sürümünde herhangi bir takılma vs olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. BİS konusunu da yukarıdaki arkadaş açıklamış zaten.
  • Ben benim cihaza os6 yukledim ancak youtube dan video izleyemiyorum, problem ne olabilir.
  • bugüne özel bimeks'de %20 indirim var 640TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: onno92

quote:

Orijinalden alıntı: One-Turk

konuda uzman degilim ben blabk berry de kullanmiyorum arkdasimin telefonna yukledim oldu hic bir sorun yasamadim. yukledigim bilgisayrda blackberry desktop programi yuklu degildi kaldirip tekrar dene istersen

dediğin gibi sildim ve denedim bu sefer kendiliğinden açılan updater cihazı görmedi. Sonra bu updater ın exe sini aradım ve C:\Program Files (x86)\Common Files\Research In Motion\AppLoader klasöründeki updater.exe olduğunu buldum. Updater ı kapatıp bu exe den bir daha açtım ve şu anda yükleniyor ^^

ben de bu hafta Turkcell kontratlı 9300 aldım.. desktop yazılımını silmeden 6.0 güncellemesini de yaptım...http://f o r u m s.crackberry.c o m/f217/official-os6-curve-3g-9300-out-568820/index5.html linkinde verilen 6.0 yazılım güncellemesini bilgisayara indirip kurulumunu yaptım.. sonra yukarıda yazdığınız klasöre girdim, apploader klasöründe updater.exe çalıştırınca 10 dakkada işlem tamam..

• acaba bu telefon data kablosuyla laptop'a bağlanıp, turkcell vınn gibi kullanılabiliyor mu? performansı nasıldır acaba?

kullanmayan arkadaşlar, okuduklarından faydalanarak yazmasın lütfen.
  • merhaba bende 9300 kullanıyorum program ve duvar kağıdı indirebileceğimiz herhangi bi site var mı acaba
  • Bir arkadaşımdan Blackberry 9300 curve alacağım , cihaz full kutulu 1 aylık bir cihaz vodafone 'dan taahhüt ile almış ne kadar 'a alırsam iyidir? Ve tavsiye edermisiniz ?
  • www.black berry.gen.tr boşluğu kaldırıp girebilirsiniz
  • Arkadaşlar merhaba, Bu telefonu ayın başında alıcam. En uygun nereden bulabilirim?
  • Ben araştırdım genellikle en uygun fiyat bimeks'de oluyor geçende indirim vardı kontratsız 640TL ama indirim bitti.
  • Arkadaşlar ben blackberry Curce 9300 Almak istiyorum bu telefonu nerden alayım sizce hngisi dha guvenlı olur ve farkı olurmu vodafonedan alınan ile ınternetten alınanı farkı varmıdır özellik farkı
  • arkadaşlar blackberry de imza muhabbeti varmış mesela facebooka yazdıkların blackberry ile paylaşıldı falan diye gösteriyomuş onu nasıl yapıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet-53

arkadaşlar blackberry de imza muhabbeti varmış mesela facebooka yazdıkların blackberry ile paylaşıldı falan diye gösteriyomuş onu nasıl yapıyoruz?

RİM tarafından yazılmış Facebook programını kullanmak gerek. Başka birşey yapmana luzum yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.