Şimdi Ara

BLACKBERRY 9300

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
60.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TURKCELL VE VODAFONE KAMPANYALARI İLE BLACKBERRY 9300 ELİMİZDE...İNCE ŞIK TASARIM VE DİĞERLERİNDEN HİÇBİR FARKI BULUNMAYAN 9300'A ULAŞAN ARKADAŞLARIMIZIN FİKİRLERİNİ BEKLİYORUM...

Mevcut Özellik
    ler

3G ağ desteği
    Optik hareket tuşu
    Tam QWERTY klavye
    Aynı anda ses ve veri
    E-posta ve metin mesajları
    BlackBerry® Messenger
    Anlık Mesajlaşma
    Telefon
    Tarayıcı
    Kamera ve Video kayıt
    Wi-Fi®
    GPS
    Ortam yürütücü
    Düzenleyici
    Bluetooth®
    Bağlı modem
    Boyut ve Ağırlık
    Yükseklik:
    4.29" (109 mm)

Genişlik:
    2.36" (60 mm)

Derinlik:
    0.55" (13.9 mm)

Ağırlık:
    3.7 oz (104 grams)

Evet Blackberry 9300 kullanıcıları bu başlık altında birleşelim..Telefon hakkında fikirleriniz...

BLACKBERRY 9300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit89 -- 4 Kasım 2010; 13:19:25 >

• os 6 cikti mi 9300 icin
  • os6 cikmis arkadasa yukledim oldu
  • deri kılıf bulabildiniz mi tam uyumlu ?
  • os6 ile ilgili link atabilirmisiniz acaba? Ben guncellemeleri kontrol et dedigimde bulamiyor...
  • Bu aletin tuş takımında aydınlatma yok mu??

Arkadaş almış, nasıl açılacağını bulamadım dedi çok güldüm...
    QWERTY klavyede aydınlatma olmaz mı?? 3-5 tane tuş yokki :)
  • Yapması gereken şu bataryayı bir kere çıkarıp taksın aydınlatma çalışacaktır...
    Aldığı firmada bir çok program yükleniyor ve telefon ayarları yapılıyor...Oradan kaynaklanıyor...Bataryayı çıkarıp takarsa sorun ortadan kalkar...Aynı sorunu bende yaşadım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    takaslik blackberry bold 9700
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eywallah teşekkürler arkadaşım çalıştı hakkaten
  • rica ederim :))

Bir Türk,nereden yükledin işletim sistemini?
  • kurduktan sonra ne değişiyor arkadaşım bilgi verir misin?
  • kurmaya çalıştım ama bu hatayı alıyorum :S

Bu BlackBerry® Cihaz Yazılımı yükseltmesi BlackBerry® çözümünde yeni özellikler ve önemli geliştirmeler içerir; bu anlamda yalnızca aktif BlackBerry aboneliği bulunan kullanıcılar içindir. BlackBerry® servisi hakkında daha fazla bilgi almak için lütfenwww.blackberry.com/service adresini ziyaret edin.
  • konuda uzman degilim ben blabk berry de kullanmiyorum arkdasimin telefonna yukledim oldu hic bir sorun yasamadim. yukledigim bilgisayrda blackberry desktop programi yuklu degildi kaldirip tekrar dene istersen
  • hangi program aracılığıyla yüklediniz peki, birde windows 7 mi kuruluydu pc de?
  • aynen windows 7 yukluydu setup u calistirman yeterli olcak
  • arkadaşlar üst kısımda örümcek ağı gibi turuncu yuvarlak ikon hakkında fikriniz ne ?
    ben şimdi cep işbankası programnını telefonuma isteddim..mesaj olarak gelmedi okuyamıyorum üstte bu dediğim simge oluşuyor..bi fikri olan?
  • tamam çözdüm arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: One-Turk

konuda uzman degilim ben blabk berry de kullanmiyorum arkdasimin telefonna yukledim oldu hic bir sorun yasamadim. yukledigim bilgisayrda blackberry desktop programi yuklu degildi kaldirip tekrar dene istersen

dediğin gibi sildim ve denedim bu sefer kendiliğinden açılan updater cihazı görmedi. Sonra bu updater ın exe sini aradım ve C:\Program Files (x86)\Common Files\Research In Motion\AppLoader klasöründeki updater.exe olduğunu buldum. Updater ı kapatıp bu exe den bir daha açtım ve şu anda yükleniyor ^^
  • Yuklendı ve karıstırdım bıraz, web browser da sekme acabılmek cok iyi oldu :) sayflar da eskisine gore cok daha duzgun aciliyor. Hosuma gitmeyen sey ise simgelerin biraz buyumus olmasi. Os5 te ekrana daha fazla sey sigiyordu ve dolayisiyla bu ozelligi daha kullanisliydi. Belki cozunurluk ile ilgili bir problemdir ve official release ile giderilir. Bunun disinda bir tek video oynaticinin hala altyazi desteklememesi uzdu. Bu iki negatif yon disinda cok guzel ve kullanisli bence.
  • Eğer Turkcell 3G ise cihazınız modem olarakta kullanılabiliyor 4G ı aşarmı ki öyle kullansak?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.