Şimdi Ara

BLACKBERRY 9300 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
60.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende aldım cihazdan kullandıkça önerilerimi paylaşacağım.
  • Cihaza nasıl OS6 Yükleyeceğinizi anlatıyorum.

Desktop Manager 6.0’ın yayınlanmasıyla beraber yeni bir cihaz güncelleme videosu yapma gereği hissettik.

Bu videoda; 6 aşamada cihazımızdaki ayarları ve uygulamaları kaybetmeden nasıl yeni bir sürüme yükselteceğimizi anlatmaya çalıştım.

1. Aşama : Cihaz Ayarlarının Yedeklenmesi (Adres Defteri, Kayıtlı Mesaj ve E-postalar,BIS-BES Hesap ayarları, Profil Ayarları, Tema-Menü ikon ve düzeni ayarları vs.)
    2. Aşama : Uygulama Yedeklemesi (Cihazda yüklü olan 3.Part ve Add-on Uygulamaların Yedeklenmesi)
    3. Aşama : Cihazı Wipe Etmek (OS, Uygulamalar ve Ayarların tek seferde silinmesi)
    4. Aşama : Yazlım Güncelleme (Cihaz modeline uygun en son yayınlanan Leaked veya Resmi sürümü yükleme)
    5. Aşama : Uygulama Yedeğini Geri Yükleme (2.Aşamada Yedeğini Aldığımız Uygulamaları Geri Yükleme)
    6. Aşama : Cihaz Ayar Yedeğini Geri Yükleme (1.Aşamada Yedeğini Aldığımız Ayarları Geri Yükleme)

http://video.b b t u r k.com/cihaz_guncelleme/

Boşlukları kapatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adam Lallana -- 23 Ağustos 2011; 11:47:48 >

• arkadaslar ben curve 9300 kullanıyorum fakat aksam olunca telefona bısey oluyor msj yazarken mesela k harfıne basınca '' bole ısaret cıkıor harflerı degısık yazıyor ve joystık kendı kendıne hareket edıyor bı cozum onerısı olan var mı ? os5 yukluydu onuda os6 yaptım yıne duzelmedı .. bı yardımcı olursanız sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkantufan

arkadaslar ben curve 9300 kullanıyorum fakat aksam olunca telefona bısey oluyor msj yazarken mesela k harfıne basınca '' bole ısaret cıkıor harflerı degısık yazıyor ve joystık kendı kendıne hareket edıyor bı cozum onerısı olan var mı ? os5 yukluydu onuda os6 yaptım yıne duzelmedı .. bı yardımcı olursanız sevınırım

arkadaşım kaç gündür internetten arıyorum bulamıyorum bende 9900 aldım aynı sorun bendede var joystik menüyü aşağı doğru kaydırırken yukarı kayıyor kendiliğinden ama kimseye anlatamıyorum parmağımı hiç dokunmadan joystik e yakın bir şekilde yukarı yapıorum kendiliğinden yukarı kayıyor sanki gölgeye duyarlı gibi kafayı yiyecem böyle birşey nasıl oluyor halen çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: One-Turk

konuda uzman degilim ben blabk berry de kullanmiyorum arkdasimin telefonna yukledim oldu hic bir sorun yasamadim. yukledigim bilgisayrda blackberry desktop programi yuklu degildi kaldirip tekrar dene istersen

İşe Yaradı,
    Teşekkürler
  • 9300 ı televizyona bağlayabilir miyiz? mobiltv ile maç izlerken görüntüyü tlevizyona aktarmak istiyor babam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Professor Chaos*

Cihaza nasıl OS6 Yükleyeceğinizi anlatıyorum.

Desktop Manager 6.0’ın yayınlanmasıyla beraber yeni bir cihaz güncelleme videosu yapma gereği hissettik.

Bu videoda; 6 aşamada cihazımızdaki ayarları ve uygulamaları kaybetmeden nasıl yeni bir sürüme yükselteceğimizi anlatmaya çalıştım.

1. Aşama : Cihaz Ayarlarının Yedeklenmesi (Adres Defteri, Kayıtlı Mesaj ve E-postalar,BIS-BES Hesap ayarları, Profil Ayarları, Tema-Menü ikon ve düzeni ayarları vs.)
    2. Aşama : Uygulama Yedeklemesi (Cihazda yüklü olan 3.Part ve Add-on Uygulamaların Yedeklenmesi)
    3. Aşama : Cihazı Wipe Etmek (OS, Uygulamalar ve Ayarların tek seferde silinmesi)
    4. Aşama : Yazlım Güncelleme (Cihaz modeline uygun en son yayınlanan Leaked veya Resmi sürümü yükleme)
    5. Aşama : Uygulama Yedeğini Geri Yükleme (2.Aşamada Yedeğini Aldığımız Uygulamaları Geri Yükleme)
    6. Aşama : Cihaz Ayar Yedeğini Geri Yükleme (1.Aşamada Yedeğini Aldığımız Ayarları Geri Yükleme)

http://video.b b t u r k.com/cihaz_guncelleme/

Boşlukları kapatın.

dostum OS6 performansı nasıl cihazın , bu konuda pek yorum göremedim kimseden.

• 8520'nin menüleri falan daha hoşuma gitti. 9300'üme o işletim sisteminden yükleyemez miyim? Yüklersem daha hızlı çalışır mı?
  • ben blackberry 9300 yada nokia n9 almayı düşünüyorum ama blackberry de takıldığım nokta bis aboneliği olmadan nelerden yararlanırım nelerden yararlanamam zahmet olmazsa biri bunu bana açıklayabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevaL93

ben blackberry 9300 yada nokia n9 almayı düşünüyorum ama blackberry de takıldığım nokta bis aboneliği olmadan nelerden yararlanırım nelerden yararlanamam zahmet olmazsa biri bunu bana açıklayabilirmi?

bis'siz wireless üzerinden 9360 kullanıyorum;
    + facebook & twitter'a girebilirsin
    + browser'ı kullanabilirsin

- bbm kullanamazsın
    - app world e giremezsin (programlar, blackerry desktop software ile windows üzerinden kurulabiliyor mu bilmiyorum)
    - google maps kullanamazsın
  • n9 aldım artık yapcak bişe yok
  • Beyaz var mı 9300'da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Beyaz var mı 9300'da?

bende var. siyahtan çok daha karizmatik.
  • arkadaşlar bb 9300 var , şuanda internet paketim yok fakat telefona ingilizce sözlük indirmek istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor
  • google maps i nasıl kullanabilirim 9300 da bilen varmı?
  • Blackberry 9300 almayı düşünüyordum ben de.Kullanan arkadaşlar,ses kalitesi ve hafızası nasıl acaba bu konu hakkında bir bilgi verebilir misiniz?Diğer blackberry modelleri var mı önerebileceğiniz 9300 ile aynı fiyat civarında?
  • ucukpembe'nin sorusu benim içinde geçerli. Şu birkaç gün içinde alacağım telefonu. Ayrıca Turkcell kontörlü hat kullanıyorum, Bis için uygun bir tarife için neyi önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 23 Haziran 2012; 7:37:28 >
  • Uzun zamandır kullanıyorum, telefon gerçekten YAVAŞ

Beni browserden atıyor ve ara sıra donuyor pili çıkarıp takmadan düzelmiyor

9300 PİŞMANLIKTIR

• 9300 malzeme kalitesi ve hız konusunda pişmnalıktır hatta beter bir cihazdır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.