Şimdi Ara

BlackBerry 9320

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 BlackBerry 9320
    BlackBerry Curve 9320 cihazımı satıyorum ; Telefonumu 15.03.2013 tarihinde aldım cihazım arzalı çıktı ve Teleservice gönderdim 9 gün kullandım ve Teleservice Ankara'ya cihazımı bıraktım 29.03.2013 tarihinde İstanbula ulaştı ve kaydı yapıldı cihazıma değişim çıktı ve yenisi ile değiştirildi bu değişim için 6 ay gibi bir süre bekledim 10.07.2013 tarihinde cihazımı aldım o kadar bekledikten sonra hevesim kaçtı ve kullanmaya başladım şimdi ise satmaya karar verdim bazı nedenlerden dolayı.Ürünün servisine Teleservice bakıyor.Gayet temiz kılıf ve kabıyla kullandım aldığım zaman hemen ekranına jelatin çektirdim gerçekten çok dikkatli kullandım.(Beklediğim süre garanti süresinden gitmiyor)

İLGİLENENLERE FOTOĞRAFLARINI VE ÇEKTİĞİM VİDEOUSUNU ATARIM BURDAN ATAMIYORUM ÇÜNKÜ 200 KB'a SIĞMIYOR :))

AKSESUARLARI TAM VE KUTUSUDA MEVCUT(KULLANMA KILAVUZUNA KADAR)

20-21 AY GARANTİSİ VAR

ANKARA İÇİ ELDEN TESLİM VE KARGO ÜCRETİ KADAR İNDİRİM.

SATILAN ÜRÜN GERİ ALINMAZ(İMEİ KLONLANMASIN VEYA BAŞKA BİRŞEY OLMASIN DİYE ;) )
    Fiyat : 440 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Haziran 2014 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N95
    13 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Nokia 8810 - 6310i - 6100
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.