Şimdi Ara

blackberry 9320 almayı düşünüyorum kullananların yorumunu alabilirmiyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
7.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: applem26

quote:

Orijinalden alıntı: hkn87

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bende 9320 almayı düşünüyorum,9380 den buna doğru kaydım yavaş yavaş,ama kullanan arkadaşlara benimde bir sorum olucak mavi kapaklardan ziyade,bataryası nasıl,normal konuşma ve mesajlaşmada ne kadar, internette kullanıldığında ne kadar gidiyor arkadaşlar..bi zahmet kulanan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim....

Eğer günde 30 dk konuşma 30 40 SMS sürekli bbm twitter Facebookun açık durması ve her saat kısa süreli bunlara girersen 3g ve wifi da acıksa 1 gunü rahat çıkarıyor ama ben konuşmuyorum daha cok internette vakit geçiriyorum bana 2 gün gidiyor bütün servisler açıkken

peki bende şunu desem,kısa vadede bbm daha doğrusu bis yok internet yok(şimdilik) günde ortalama 30 40 dk konuşma ve 20 civarı msj desem... o zaman 4 günü çıkarırız galiba :)) hocam tavsiye edermisin peki , 9380 le arada kaldım ama bunda karar vermiş gibiyim ama şöyle bi kullanan arkadaş olarak ağzından bişeyler duyayım :)

Güzel mantık 9380 şu aralar indirimde galiba ama bence blackberry dediğin klavyeli olur :D ben 2.telefon almıştım 8520yi satıp ve artık 1.telefonum oldu diyebilirim :D çok memnunum 7.1 iyi calisiyor gercekten özellikleri de çok güzel ve bence tasarımı çok şık size rahatlıkla öneririm sosyal bağlantılar harika calisiyor

çok teşekkür ederim hocam ilgilendin saolasın.. bi kız arkadaşıma bi kendme alıcam aynısından ama başımızdan bi samsung faciası geçti birazda ben samsung olmasına önayak oldum, o yüzden şimdide bi sıkıntı çıkarsa kötü hissederim kendimi donma yok demişsin de bazıları donmadan bahsetmiş foumda... başımıza bi iş gelmez inşallah.... tekrar çok teşekkür ederim ...

Önemli değil sadece haftada bir kez pili çıkarıp takip yeniden başlanırsanız hiç problem yasamazsınız klasik blackberry mantığıdır bu :D

sebep nedir ???

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bende 9320 almayı düşünüyorum,9380 den buna doğru kaydım yavaş yavaş,ama kullanan arkadaşlara benimde bir sorum olucak mavi kapaklardan ziyade,bataryası nasıl,normal konuşma ve mesajlaşmada ne kadar, internette kullanıldığında ne kadar gidiyor arkadaşlar..bi zahmet kulanan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim....

Eğer günde 30 dk konuşma 30 40 SMS sürekli bbm twitter Facebookun açık durması ve her saat kısa süreli bunlara girersen 3g ve wifi da acıksa 1 gunü rahat çıkarıyor ama ben konuşmuyorum daha cok internette vakit geçiriyorum bana 2 gün gidiyor bütün servisler açıkken

peki bende şunu desem,kısa vadede bbm daha doğrusu bis yok internet yok(şimdilik) günde ortalama 30 40 dk konuşma ve 20 civarı msj desem... o zaman 4 günü çıkarırız galiba :)) hocam tavsiye edermisin peki , 9380 le arada kaldım ama bunda karar vermiş gibiyim ama şöyle bi kullanan arkadaş olarak ağzından bişeyler duyayım :)

Güzel mantık 9380 şu aralar indirimde galiba ama bence blackberry dediğin klavyeli olur :D ben 2.telefon almıştım 8520yi satıp ve artık 1.telefonum oldu diyebilirim :D çok memnunum 7.1 iyi calisiyor gercekten özellikleri de çok güzel ve bence tasarımı çok şık size rahatlıkla öneririm sosyal bağlantılar harika calisiyor

çok teşekkür ederim hocam ilgilendin saolasın.. bi kız arkadaşıma bi kendme alıcam aynısından ama başımızdan bi samsung faciası geçti birazda ben samsung olmasına önayak oldum, o yüzden şimdide bi sıkıntı çıkarsa kötü hissederim kendimi donma yok demişsin de bazıları donmadan bahsetmiş foumda... başımıza bi iş gelmez inşallah.... tekrar çok teşekkür ederim ...

Önemli değil sadece haftada bir kez pili çıkarıp takip yeniden başlanırsanız hiç problem yasamazsınız klasik blackberry mantığıdır bu :D

sebep nedir ???

Kontrolden geçirmek için yavaşlamasını da önlersiniz ben 8520yi 2 yil bu yöntemle ilk günkü gibi tutmuştum asıl nedeni blackberryi kapatinca telefon uyku modu gibi bir seye gecer tam kapanmaz 2snde açılır pil çıkarıp takinca her şey yeniden baslar güvenlik taramasından da otomatik geçirir kendini

ooww ilk ke zduydum eyvallah hocam valla başka yerde olsam + rep verirdm hee ilginiz için teşekkür ederim saolasın

• Telefonu bimekste inceledim. 8520 ve 9300'deki tuş takımının oynama sorunu devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Telefonu bimekste inceledim. 8520 ve 9300'deki tuş takımının oynama sorunu devam ediyor.

bu sorun sizce çok ciddi mi telefonu almamızı engellermi acaba almayı düşünüyorumda ne derece de sıkıntı yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lestet

quote:

Telefonu bimekste inceledim. 8520 ve 9300'deki tuş takımının oynama sorunu devam ediyor.

bu sorun sizce çok ciddi mi telefonu almamızı engellermi acaba almayı düşünüyorumda ne derece de sıkıntı yapar

Şahsen aldığım telefonun parçalarının komplike oturmasına önem veririm. 9300'de 1 sene sonra kadar bazı tuşlar basmamaya başlıyordu.
  • quote:

quote:

quote:

Şahsen aldığım telefonun parçalarının komplike oturmasına önem veririm. 9300'de 1 sene sonra kadar bazı tuşlar basmamaya başlıyordu.

anladım. peki sizce ne alınmalı o fiyatlarda ne önerirsiniz curve sorun mu yapar ileride

• quote:

quote:

quote:

quote:

anladım. peki sizce ne alınmalı o fiyatlarda ne önerirsiniz curve sorun mu yapar ileride

Özellik olarak iyi, arka kapağı kenarları vs. gayet sağlam görünüyor ama tuşlarının sorun çıkartıcağını düşünüyorum. 9360 bakın derim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Özellik olarak iyi, arka kapağı kenarları vs. gayet sağlam görünüyor ama tuşlarının sorun çıkartıcağını düşünüyorum. 9360 bakın derim.

9360 ta da şarj sorunmuş ve bu da büyük bir sorun değilmi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O konu hakkında bilgim yok. Ama kronik sorun olduğunu sanmıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O konu hakkında bilgim yok. Ama kronik sorun olduğunu sanmıyorum.

telefonun satışının yapıldığı heryerde ve yorumlarda 1 gün içinde şarjının bittiğini yarıyolda bıraktığı söyleniyor

• yaklaşık 2 haftadır 9320 kullanıyorum...te tuşlarında ne başka bi yerinde sorun çıkacakmış gibi görünmüyor... ayrıca sarj süresini şöyle söyliyeyim sizlere... bi defa tarifemde internet yok.. günde yaklaşık 30 mesaj ve 1saat konuşma ve otomatik açılma kapanma ile gece 00:00 ile 06:00 arası kapanmak suretiyle 5.gün sonunda %30 batarya kalmıştı sonra yola gideceğimden sarj ettim... merak edenlere...
  • 9360 modelinin bataryası 1000 mA olmasından dolayı gerçekten sıkıntı yaratır diye düşünüyorum. bende yaklaşık 6 aydır 9300 kullanıyorum. BIS paketi olmadan kullanılırsa 1450 mA bataryaya sahip 9320 nin 5 gün gitmesi gayet normal zaten. bende ilk 1 ay bu şekilde kullanmıştım gayet olumluydu şarj süresi. Ama BIS paketi olamadanda bir işime yaramadı telefon şimdi bu 1450 mA lik 9320 modelini almayı düşünüyorum bende.
  • Sevgili arkadaşlar ;

1- Bu telefonla BIS olmadan wi-fi ile rahat rahat internete girip youtube yada diğer sitelerden video izleyebilirmiyiz?
    2- Kamerasında otofokus var mı?Yada yakın çekimlerde mesela kitap dergi gazete falan yazılar net okunabiliyor mu?Varsa böyle bir fotoğrafı paylaşabilir misiniz?
    3- Şarjı günlük maksimum 30 dk konuşma ve 30 dk internet ve 10 msj ile ne kadar gidebilir?
    4- Malzeme kalitesi nasıl en zaından öyle çabuk çizilecek ve yere düştüğünde hemen dağılacak gibi duruyor mu?
    5- Ve diğer artı eksileri nelerdir?

Kullanıcı arkadaşlar msjımı ciddiye alıp cevap yazarlarsa çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.
  • 1) facebook twitter foursquare vs kullanabilirsin ama bbm kullanamazsın. kendi tarayıcısını kullanıp internette gezebilirsin. video bis yapmadan denememiştim o yüzden bilmiyorum.
    2)

bunları ben çektim.
    3)Çok mesaj 40-45 dakka arası internette gezinmeyle 1.5 gün gider. (yarım saat görüşme çok bişey değiştirmez bence)
    4)Arka kapak piano black kaliteli duruyor, tuşlar her zamanki curve tuşları ses yapıyor. genel olarak kaliteli telefon.
    5)aklıma gelmedi şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merto -- 25 Eylül 2012; 15:12:42 >

• arkadaslar bende bu telefondan almayı dusunuyorum ama 9300 ıle bunun arasında kaldım yardım edın??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemre95

arkadaslar bende bu telefondan almayı dusunuyorum ama 9300 ıle bunun arasında kaldım yardım edın??

Sadece os 7.1 isletim sistemiyle bile kesinlikle 9320 derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: android137

quote:

Orijinalden alıntı: Cemre95

arkadaslar bende bu telefondan almayı dusunuyorum ama 9300 ıle bunun arasında kaldım yardım edın??

Sadece os 7.1 isletim sistemiyle bile kesinlikle 9320 derim

+1 kesinlile 9320 9300un modasi gecti kasalari dandik ayriyetten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavyeli telefon pismanliktir. Zamaninda heves edip klavyeli telefon aldim ama aldigim icin cok pismanim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Armelin

Klavyeli telefon pismanliktir. Zamaninda heves edip klavyeli telefon aldim ama aldigim icin cok pismanim .

Yok oyle deme klavye buyuk kolaylik mesajlasmada mail atmada buyuk yarar:) ben hem dokunmatik hem klavyeli modelini kullaniyorum tadindan yenmiyorkanimca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 30 Eylül 2012; 23:46:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

quote:

Orijinalden alıntı: Armelin

Klavyeli telefon pismanliktir. Zamaninda heves edip klavyeli telefon aldim ama aldigim icin cok pismanim .

Yok oyle deme klavye buyuk kolaylik mesajlasmada mail atmada buyuk yarar:) ben hem dokunmatik hem klavyeli modelini kullaniyorum tadindan yenmiyorkanimca

Tamam klavyeliler zama. Kazandiriyor ama onun haricinde bir islevi yok . Oyunlarin cogu ya yan aciliyor ya da acilmiyor. Bir de tuslar o kdr ses cikariyorki suan zorla ekran klavyesinden yaziyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.