Bildirim
blackberry 9320 almayı düşünüyorum kullananların yorumunu alabilirmiyim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende merak ediyorum. -
7.1 ile ilgili sorun yok diye duydum ama ekran çözünürlüğü gerçekten abartıldığı kadar kötü mü acaba :c
bu arada istanbulbilişimde nakit 552 TL. -
gold sanalpazarda 698 tl 9360 curve ama teshir olarak sergilenmis alınır mı sızce?quote:
Orijinalden alıntı: avrilrocks
7.1 ile ilgili sorun yok diye duydum ama ekran çözünürlüğü gerçekten abartıldığı kadar kötü mü acaba :c
bu arada istanbulbilişimde nakit 552 TL. -
golddan sakız bile almam biraz daha para eklenip 9360 alınırquote:
Orijinalden alıntı: f.yalcin_34
gold sanalpazarda 698 tl 9360 curve ama teshir olarak sergilenmis alınır mı sızce?
Alıntıları Göster -
sizce bu modelde beyaz renk mi yoksa siyah renk mi daha güzel durur -
quote:
Orijinalden alıntı: hayalpriestt
sizce bu modelde beyaz renk mi yoksa siyah renk mi daha güzel durur
siyah -
quote:
Orijinalden alıntı: TurboS
quote:
siyah
neden acaba çünkü siyah almaya karar verirsem türkiyeden alacağım eğer beyaz almaya karar verirsem yurtdışından getirteceğim -
quote:
quote:
quote:
siyah
neden acaba çünkü siyah almaya karar verirsem türkiyeden alacağım eğer beyaz almaya karar verirsem yurtdışından getirteceğim
beyaz 9780 hariç diğer modellere yakışmıyor bence açık renk olmasından dolayı çok kirleniyor arkası simsiyah oluyor
-
quote:
quote:
quote:
quote:
siyah
neden acaba çünkü siyah almaya karar verirsem türkiyeden alacağım eğer beyaz almaya karar verirsem yurtdışından getirteceğim
beyaz 9780 hariç diğer modellere yakışmıyor bence açık renk olmasından dolayı çok kirleniyor arkası simsiyah oluyor
anladım youtubeda karşılaştırma videosu bulabilirsem kararımı ona göre vereceğim
-
9320 var bende arkadaşlar donma falan yok zaten 9360 ile aynı işlemciyi ve ram kullanıyorlar. Ayrıca ekran bana o kadar kötü gelmedi...quote:
Orijinalden alıntı: hayalpriesttquote:
quote:
quote:
quote:
siyah
anladım youtubeda karşılaştırma videosu bulabilirsem kararımı ona göre vereceğim
Alıntıları Göster
-
soylerim eğer mavisi varsa mavi aldırtırım bide yurtdışından alınca pasaport kaydı gerekiyormuş onu nasıl yaptırırım bi bilginiz varmı -
ben de mavi istiyorum ama her şey gibi Türkiye'de yok......................
ekran parlaklığı nasıl güneş altında? -
yurtdışında 5 euro falanmış artık ne bulursam aldırtacağım -
keşke türkiye de olsada milletimiz para kazansa -
quote:
Orijinalden alıntı: applem26
quote:
ekran parlaklığı nasıl güneş altında?
Artık mavi kapaklardan alırız telefon benim gün boyu elimde dışarıda sorun yasamadım su ana kadar iphoneum da var onda bile çok parlıyor ama az ışıklı ortamda kullanımı mükemmel tuş ışıkları yanınca
iphonedan bile mi çok demiştiniz?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
ekran parlaklığı nasıl güneş altında?
Artık mavi kapaklardan alırız telefon benim gün boyu elimde dışarıda sorun yasamadım su ana kadar iphoneum da var onda bile çok parlıyor ama az ışıklı ortamda kullanımı mükemmel tuş ışıkları yanınca
iphonedan bile mi çok demiştiniz?
iPhone düzeyinde ama en azından görünüyor ekran küçüklüğü avantajından :D
ne görünüyor
-
arkadaşlar bende 9320 almayı düşünüyorum,9380 den buna doğru kaydım yavaş yavaş,ama kullanan arkadaşlara benimde bir sorum olucak mavi kapaklardan ziyade,bataryası nasıl,normal konuşma ve mesajlaşmada ne kadar, internette kullanıldığında ne kadar gidiyor arkadaşlar..bi zahmet kulanan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim....quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hkn87
arkadaşlar bende 9320 almayı düşünüyorum,9380 den buna doğru kaydım yavaş yavaş,ama kullanan arkadaşlara benimde bir sorum olucak mavi kapaklardan ziyade,bataryası nasıl,normal konuşma ve mesajlaşmada ne kadar, internette kullanıldığında ne kadar gidiyor arkadaşlar..bi zahmet kulanan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim....
Eğer günde 30 dk konuşma 30 40 SMS sürekli bbm twitter Facebookun açık durması ve her saat kısa süreli bunlara girersen 3g ve wifi da acıksa 1 gunü rahat çıkarıyor ama ben konuşmuyorum daha cok internette vakit geçiriyorum bana 2 gün gidiyor bütün servisler açıkken
peki bende şunu desem,kısa vadede bbm daha doğrusu bis yok internet yok(şimdilik) günde ortalama 30 40 dk konuşma ve 20 civarı msj desem... o zaman 4 günü çıkarırız galiba :)) hocam tavsiye edermisin peki , 9380 le arada kaldım ama bunda karar vermiş gibiyim ama şöyle bi kullanan arkadaş olarak ağzından bişeyler duyayım :)
-
quote:
quote:
quote:
quote:
arkadaşlar bende 9320 almayı düşünüyorum,9380 den buna doğru kaydım yavaş yavaş,ama kullanan arkadaşlara benimde bir sorum olucak mavi kapaklardan ziyade,bataryası nasıl,normal konuşma ve mesajlaşmada ne kadar, internette kullanıldığında ne kadar gidiyor arkadaşlar..bi zahmet kulanan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim....
Eğer günde 30 dk konuşma 30 40 SMS sürekli bbm twitter Facebookun açık durması ve her saat kısa süreli bunlara girersen 3g ve wifi da acıksa 1 gunü rahat çıkarıyor ama ben konuşmuyorum daha cok internette vakit geçiriyorum bana 2 gün gidiyor bütün servisler açıkken
peki bende şunu desem,kısa vadede bbm daha doğrusu bis yok internet yok(şimdilik) günde ortalama 30 40 dk konuşma ve 20 civarı msj desem... o zaman 4 günü çıkarırız galiba :)) hocam tavsiye edermisin peki , 9380 le arada kaldım ama bunda karar vermiş gibiyim ama şöyle bi kullanan arkadaş olarak ağzından bişeyler duyayım :)
Güzel mantık 9380 şu aralar indirimde galiba ama bence blackberry dediğin klavyeli olur :D ben 2.telefon almıştım 8520yi satıp ve artık 1.telefonum oldu diyebilirim :D çok memnunum 7.1 iyi calisiyor gercekten özellikleri de çok güzel ve bence tasarımı çok şık size rahatlıkla öneririm sosyal bağlantılar harika calisiyor
çok teşekkür ederim hocam ilgilendin saolasın.. bi kız arkadaşıma bi kendme alıcam aynısından ama başımızdan bi samsung faciası geçti birazda ben samsung olmasına önayak oldum, o yüzden şimdide bi sıkıntı çıkarsa kötü hissederim kendimi donma yok demişsin de bazıları donmadan bahsetmiş foumda... başımıza bi iş gelmez inşallah.... tekrar çok teşekkür ederim ...
Benzer içerikler
- mm telefona izin verilmiyor samsung
- turkcell t10
- telefon hoparlör temizleme
- şeffaf kılıf beyazlatma
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X