Şimdi Ara

blackberry 9320 almayı düşünüyorum kullananların yorumunu alabilirmiyim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
7.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Armelin

quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

quote:

Klavyeli telefon pismanliktir. Zamaninda heves edip klavyeli telefon aldim ama aldigim icin cok pismanim .

Yok oyle deme klavye buyuk kolaylik mesajlasmada mail atmada buyuk yarar:) ben hem dokunmatik hem klavyeli modelini kullaniyorum tadindan yenmiyorkanimca

Tamam klavyeliler zama. Kazandiriyor ama onun haricinde bir islevi yok . Oyunlarin cogu ya yan aciliyor ya da acilmiyor. Bir de tuslar o kdr ses cikariyorki suan zorla ekran klavyesinden yaziyorum

:))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Klavyeli telefon pismanliktir. Zamaninda heves edip klavyeli telefon aldim ama aldigim icin cok pismanim .

Yok oyle deme klavye buyuk kolaylik mesajlasmada mail atmada buyuk yarar:) ben hem dokunmatik hem klavyeli modelini kullaniyorum tadindan yenmiyorkanimca

Tamam klavyeliler zama. Kazandiriyor ama onun haricinde bir islevi yok . Oyunlarin cogu ya yan aciliyor ya da acilmiyor. Bir de tuslar o kdr ses cikariyorki suan zorla ekran klavyesinden yaziyorum

:))

Dogum gunumde kendime hediye olarak iphone alicam bıktım bu telefondan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bu modelin kirmizisi var birlesik krallik da yilbasina ozel o2 cikardigi model yeni aldim saglam bi telefon
  • kardeşim yaklaşık olarak 20 gün önce aldım çok memnunum ekran kalitesi de gayet güzel ve ideal. Özellikle youtube de çok iyi gösteriyor ve ses kalitesi gerçekten güzel.
  • Arkadaslar merhaba,

3 yildir 9300 kullanicisiyim vodafone kampanyasi ile 9320 alayim dedim (yeni isletim sisteminden dolayi) bir arkadasimda gorup inceledim klavyenin oynama sorunu dikkatimi cekti.
    9300 da boyle bir problemle karsilasmadim hic su ana kadar. (Kendi telefonumda)
    Sadece kenarlarindaki fotograf tusu ve ses acma kapama tuslari koptu ki kronik bir problemmis... BB10 cikana kadar beklemeyi dusunuyorum ben, ayrica klavyesiz telefon kullanmak kadar zor birsey yok benim icin. Playbook'u bile Curve'un klavyesi ile rahat kullanabiliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: skahvecioglu

Arkadaslar merhaba,

3 yildir 9300 kullanicisiyim vodafone kampanyasi ile 9320 alayim dedim (yeni isletim sisteminden dolayi) bir arkadasimda gorup inceledim klavyenin oynama sorunu dikkatimi cekti.
    Sadece kenarlarindaki fotograf tusu ve ses acma kapama tuslari koptu ki kronik bir problemmis... BB10 cikana kadar beklemeyi dusunuyorum ben, ayrica klavyesiz telefon kullanmak kadar zor birsey yok benim icin. Playbook'u bile Curve'un klavyesi ile rahat kullanabiliyorum...

9300'ün klavyesi oynamıyor mu? Benim kullandığım dahil ömrüm boyunca 10'dan fazla farklı 9300 curve görmüşümdür ve hepsinin klavyesi oynuyordu. Tuşun birine hafif bastırarak herhangi bir yere oynat, çıkıyor.

• SAR degeri 1,24 olarak gorunuyor. Sinirin ustunde.

• quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

SAR degeri 1,24 olarak gorunuyor. Sinirin ustunde.

sanırım sınırı 1 olarak görüyorsunuz. yaklaşık 10 seneden fazla 1 in üstünde sar değeri olan elefon kullanıyorum. yakında ölücem sanırım radrasyondan. sınırın üstünde olsa satışa sunulamaz zaten.

Vücudun emdiği elektromanyetik enerjiyi ifade eden SAR değeri, cep telefonları için Avrupa'da sınır değer 2 watt/kilogram iken, ABD'de bu değer, 1,6 watt/kilograma iniyor.

konusuda burada

http://forum.donanimhaber.com/m_10917025/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: vukleus

quote:

sanırım sınırı 1 olarak görüyorsunuz. yaklaşık 10 seneden fazla 1 in üstünde sar değeri olan elefon kullanıyorum. yakında ölücem sanırım radrasyondan. sınırın üstünde olsa satışa sunulamaz zaten.

Vücudun emdiği elektromanyetik enerjiyi ifade eden SAR değeri, cep telefonları için Avrupa'da sınır değer 2 watt/kilogram iken, ABD'de bu değer, 1,6 watt/kilograma iniyor.

konusuda burada

Sizin icin onemli olmayabilir ama konuyu takip eden ve bu konuya hassasiyet gosterenler olabilir diye basliga yazmak istedim. Bende sinir 1 (bir)'dir. Samsung ve Apple gibi sektorun onemli oyuncularinin ozellikle son yillarda cikan modellerinin SAR degerleri genellikle 1'in altindadir. Bazilari da kendi icin degil cocuguna veya sevdigi bir yakinina hediye etmek icin de bakabilir basliga. Ama siz de haklisiniz. Ne de olsa biz Turk'uz. Bize birsey olmaz.

• Her Blackberry'nin klavyesi oynuyor gibi sanki ya bende kullandım. 8520 kullandım zaten klavye fena onda çatur çutur ediyor. Şimdide 9700 kullanıyorum, daha iyi klavyesi falan. Blackberry alıcaksan eğer, klavyeyi sorun etmiyceksin ve donma problemlerine alışıcaksın telefonun. Tabi kullanmana bağlı donmalar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vukleus

quote:

konusuda burada

Sizin icin onemli olmayabilir ama konuyu takip eden ve bu konuya hassasiyet gosterenler olabilir diye basliga yazmak istedim. Bende sinir 1 (bir)'dir. Samsung ve Apple gibi sektorun onemli oyuncularinin ozellikle son yillarda cikan modellerinin SAR degerleri genellikle 1'in altindadir. Bazilari da kendi icin degil cocuguna veya sevdigi bir yakinina hediye etmek icin de bakabilir basliga. Ama siz de haklisiniz. Ne de olsa biz Turk'uz. Bize birsey olmaz.

Tartışmaya girmek istemiyorum ama bunun türklük ile bir alakası yok. bu gibi konular sana göre bana göre gibi cümleler ile olmuyor malesef. samsung ve apple gibi markaları blackberry nin çok çok üstünde tutuyorsunuz sanırım. ama şunuda unutmayın dünyada en çok satılan telefon markası kategorisinde blackberry de bu yarışta. biraz daha araştırırsanız evinizde kullandığınız elektronik eşyaların radrasyon değerlerinin ne olduğuna bakarsanız evdeki birçok elektronik eşyaları atıp bir çiftlik evinde yaşamak isteyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: skahvecioglu

Arkadaslar merhaba,

9300'ün klavyesi oynamıyor mu? Benim kullandığım dahil ömrüm boyunca 10'dan fazla farklı 9300 curve görmüşümdür ve hepsinin klavyesi oynuyordu. Tuşun birine hafif bastırarak herhangi bir yere oynat, çıkıyor.

Dostum şimdi mesajını okuyunca tekrar kontrol ettim klavye oynamıyor. Benim telefonum tamir de gördü üstelik.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafen -- 29 Aralık 2012; 12:32:41 >
  • Arkadaslar babama hizlial dan zte grand x almıştık donma sorunu ve sebeke sorunu cikardigi icin bir kere değişti sıfır gelen telefonda aynı sekilde problemli iadesinden sonra 9320 400 tl oldugu icin onu almayı düşünüyoruz. Bis olmadan whats app Facebook Twitter Gmail kullanabilir mı ? Sınırsız internet paketi var ama bis yok eğer kullanılmazsa onu da almayalım sıkıntı olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: GhosTon

Arkadaslar babama hizlial dan zte grand x almıştık donma sorunu ve sebeke sorunu cikardigi icin bir kere değişti sıfır gelen telefonda aynı sekilde problemli iadesinden sonra 9320 400 tl oldugu icin onu almayı düşünüyoruz. Bis olmadan whats app Facebook Twitter Gmail kullanabilir mı ? Sınırsız internet paketi var ama bis yok eğer kullanılmazsa onu da almayalım sıkıntı olmasın.

bis olmadan da rahatça kullanalabilirsin.
  • quote:

Arkadaslar babama hizlial dan zte grand x almıştık donma sorunu ve sebeke sorunu cikardigi icin bir kere değişti sıfır gelen telefonda aynı sekilde problemli iadesinden sonra 9320 400 tl oldugu icin onu almayı düşünüyoruz. Bis olmadan whats app Facebook Twitter Gmail kullanabilir mı ? Sınırsız internet paketi var ama bis yok eğer kullanılmazsa onu da almayalım sıkıntı olmasın.

Kullanır ve Blackberry kullanabilene ayrı bir zevk vetir

• Aldiysaniz memnunmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Bahago

Aldiysaniz memnunmusunuz

Ben kullandım çok güzel telefon sorun varsa cevaplarım

• quote:

Orijinalden alıntı: ukg

quote:

Kullanır ve Blackberry kullanabilene ayrı bir zevk vetir

Yani normal internet paketi ile mail programına gmaili kurabilir Twitter ve whats app i bis gerekmeden kullanabilir oyle mı ? Tarayıcı üzerinden kullanmayı kast etmiyorum Internette bu konuda hic net bilgi yok bazıları kullanılır diyor bazıları kullanılmaz diyor. Vereceğiniz cevap cok önemli ona gore alacağım

• Kullanamaz. Tarayıcı üzerinden kullanılabilir yanlızca. Facebook,twitter,bbm,mail programları yanlızca bis ve wifi üzerinden çalışır. Net paketi ile kullanılamaz. Whatsapp sorun olmaz ama , net paketi olması yeterlidir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.