Şimdi Ara

Blackberry 9700 yazılımı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün vodafone dan aldım cihazı operatörüm turkcell olduğu için bikaç ayar yapıp çalışır hale geldi telefon fakat telefonu açınca vodafone yazısı çıkıyor ve menüsünde vodafone işareti var bunlardan nasıl kurtulabilirim ? yazılımı sıfırlamak yada başka bir yolla çözümü varmıdır acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jarule

bugün vodafone dan aldım cihazı operatörüm turkcell olduğu için bikaç ayar yapıp çalışır hale geldi telefon fakat telefonu açınca vodafone yazısı çıkıyor ve menüsünde vodafone işareti var bunlardan nasıl kurtulabilirim ? yazılımı sıfırlamak yada başka bir yolla çözümü varmıdır acaba ?

Açılıştaki resim cihazın rom'una yazıldığı için kaldırmanız çok zordur. Bir kaç işlem mevcut ama cihaz büyük ihtimal çalışmayacak hale gelecektir.
  • alırken düzeltmenin bi yolu vardır mutlaka diye düşündüm ama yanılmışım sanırım :)
  • quote:

alırken düzeltmenin bi yolu vardır mutlaka diye düşündüm ama yanılmışım sanırım :)

Cİhazların açılışındaki logoları kaldırmanın bir yolu yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9700

quote:

alırken düzeltmenin bi yolu vardır mutlaka diye düşündüm ama yanılmışım sanırım :)

9000 lerde silen kişiler var. forumu takip ederseniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkntrn

quote:

quote:

Çok riskli bir işlemdir. İşlem sırasında oluşabilecek bir hata cihazı kullanılmaz hale getirebilir. Riske girmeye değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkntrn

quote:

quote:

Bu işlem cihazın ana belleğine müdahale etmek demektir. bu müdahale için çok çok çopk iyibir yazılım bilginiz ve cesaretiniz varsa yapmanızda fayda vardır. aksi halde cihaza elveda diyebilirsiniz. hem her dakikla cihazı açıp kapapıyormusunuz? logo altı üstü 2sn ya görünüyor ya görünmüyor varsın dursun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.