Bildirim
Blackberry 9700 yazılımı hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: jarule
bugün vodafone dan aldım cihazı operatörüm turkcell olduğu için bikaç ayar yapıp çalışır hale geldi telefon fakat telefonu açınca vodafone yazısı çıkıyor ve menüsünde vodafone işareti var bunlardan nasıl kurtulabilirim ? yazılımı sıfırlamak yada başka bir yolla çözümü varmıdır acaba ?
Açılıştaki resim cihazın rom'una yazıldığı için kaldırmanız çok zordur. Bir kaç işlem mevcut ama cihaz büyük ihtimal çalışmayacak hale gelecektir. -
alırken düzeltmenin bi yolu vardır mutlaka diye düşündüm ama yanılmışım sanırım :) -
quote:
alırken düzeltmenin bi yolu vardır mutlaka diye düşündüm ama yanılmışım sanırım :)
Cİhazların açılışındaki logoları kaldırmanın bir yolu yok malesef. -
quote:
Orijinalden alıntı: 9700
quote:
alırken düzeltmenin bi yolu vardır mutlaka diye düşündüm ama yanılmışım sanırım :)
Cİhazların açılışındaki logoları kaldırmanın bir yolu yok malesef.
9000 lerde silen kişiler var. forumu takip ederseniz.. -
quote:
Orijinalden alıntı: frkntrn
quote:
quote:
9000 lerde silen kişiler var. forumu takip ederseniz..
Çok riskli bir işlemdir. İşlem sırasında oluşabilecek bir hata cihazı kullanılmaz hale getirebilir. Riske girmeye değmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: frkntrn
quote:
quote:
9000 lerde silen kişiler var. forumu takip ederseniz..
Bu işlem cihazın ana belleğine müdahale etmek demektir. bu müdahale için çok çok çopk iyibir yazılım bilginiz ve cesaretiniz varsa yapmanızda fayda vardır. aksi halde cihaza elveda diyebilirsiniz. hem her dakikla cihazı açıp kapapıyormusunuz? logo altı üstü 2sn ya görünüyor ya görünmüyor varsın dursun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X