Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DH forum blackberry bolumune aylardir yogun emek veren biriyle boyle konusamazsin tamam mi? Sen kim oluyorsun? Ne biliyorsun da konusuyorsun?
  • 800 mesajın var diye benden kıdemli mi oluyorsun?
  • noluyo ya?
  • Sa kardeşler ben BB almayı dusunuyorum çok güzel bir telefon diyorlar lakin özellikleri bakımından E72 den pek farkını göremedim bana bu telefonu cezbettirecek özelliklerinde kullanımından kısaca bahsedermısınız şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

Sa kardeşler ben BB almayı dusunuyorum çok güzel bir telefon diyorlar lakin özellikleri bakımından E72 den pek farkını göremedim bana bu telefonu cezbettirecek özelliklerinde kullanımından kısaca bahsedermısınız şimdiden teşekkür ederim

bana göre tipi karizması e72 den çok daha iyi, klavyesi süper.. e72 gibi donma takılma kasılma olmuyor.. işletim sistemi symbiana göre çok iyi..
    ama e72 ye göre çok karışık bi telefon.. alışmak biraz zaman alıyor..
  • Dun E72 aldim. Gayet hizli ve stabil. Donma ya da kasilma sozkonusu degil. Ayrica beyaz renk de son derece karizmatik duruyor.
  • Arkadaşlar 9780 imi harici hoparlöre bağlamak istiyorum müzik dinlemek için. Nasıl yapacağım? Iphone lardaki gibi özel hoparlörler satılıyor mu bb için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

Dun E72 aldim. Gayet hizli ve stabil. Donma ya da kasilma sozkonusu degil. Ayrica beyaz renk de son derece karizmatik duruyor.

hayırlı olsun.. beyaz e72 nin üst kısmı metalik değilde beyaz olsaydı bende de şu an blackberry değil beyaz bi e72 olurdu

BlackBerry 9780 - Ana Konu

yani mesela şu resimde üst kısmı parladığı için sanki beyazmış gibi duruyo.. işte keşke öyle olsaydı çok daha güzel olurdu bence

bilmeyenler için bu resmi ekledim, normalde böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: rexxerss

Arkadaşlar 9780 imi harici hoparlöre bağlamak istiyorum müzik dinlemek için. Nasıl yapacağım? Iphone lardaki gibi özel hoparlörler satılıyor mu bb için?

ipod ve türevlerinin altında dock için giriş olduğu için onlara özel hoparlör cihazları var.. blackberry de öyle bi giriş yeri olmadığı için olmayabilir (kesin bilmiyorum) ama 3.5luk kulaklık girişi olduğu için oradan iyi bi hoparlöre bağlayabilirsin
  • Arkadaşlar bu yaz bir tanıdığım Londra'ya gidecek.BB almayı düşünüyorum.Orada ülkeden çıkışta vergi iadesi gibisinden bir şeyler olduğunu okuduğumu hatırlıyorum.Bu konuda bir bilgisi olan var mı ? Ve tabi ki fiyat konusunda(9870 için)

Şu an Samsung d900i kullanıyorum, 2,5 yıl oldu.Telefon saçmalamaya başladı ve tuş takımı iyice sertleşti, yoksa 1 yıl daha kullanırdım BB de aynı şekilde uzun süreli kullanmayı düşünüyorum ve dokunmatik telefonlardan hoşlanmamam sebebi ile düşündüm 9870'i.Farklı bir öneri yapacaksanız her şeye açığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Arkadaşlar bu yaz bir tanıdığım Londra'ya gidecek.BB almayı düşünüyorum.Orada ülkeden çıkışta vergi iadesi gibisinden bir şeyler olduğunu okuduğumu hatırlıyorum.Bu konuda bir bilgisi olan var mı ? Ve tabi ki fiyat konusunda(9870 için)

Şu an Samsung d900i kullanıyorum, 2,5 yıl oldu.Telefon saçmalamaya başladı ve tuş takımı iyice sertleşti, yoksa 1 yıl daha kullanırdım BB de aynı şekilde uzun süreli kullanmayı düşünüyorum ve dokunmatik telefonlardan hoşlanmamam sebebi ile düşündüm 9870'i.Farklı bir öneri yapacaksanız her şeye açığım

bende dokunmatik sevmediğim için ve eski telefonum bozulduğu için 9780 aldım çok memnun ve mutluyum

ingilteredeki fiyatları bilmiyorum ama alacağınız mağazanın vitrininde tax free diye yazsıni, gerçi yazmıyosada sorun içeri.. onun için bi form doldurcaklar orda söyleyin tabi... o formuda havaalanında gösterince vergisini size ödüyolar, cihazada bakmak istiyolar bazen onuda yanınızda bulundurun..

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Arkadaşlar bu yaz bir tanıdığım Londra'ya gidecek.BB almayı düşünüyorum.Orada ülkeden çıkışta vergi iadesi gibisinden bir şeyler olduğunu okuduğumu hatırlıyorum.Bu konuda bir bilgisi olan var mı ? Ve tabi ki fiyat konusunda(9870 için)

bende dokunmatik sevmediğim için ve eski telefonum bozulduğu için 9780 aldım çok memnun ve mutluyum

ingilteredeki fiyatları bilmiyorum ama alacağınız mağazanın vitrininde tax free diye yazsıni, gerçi yazmıyosada sorun içeri.. onun için bi form doldurcaklar orda söyleyin tabi... o formuda havaalanında gösterince vergisini size ödüyolar, cihazada bakmak istiyolar bazen onuda yanınızda bulundurun..

Teşekkürler bilgi için.Temmuz gelse de aksak

• quote:

Ben kendim 1.5 ay önce Avusturya da sordum hiç hesaplı değildi. Ama ABD ve Kanada mantıklı olabilir. Ben de dokunmatikden sıkıldığım için 9780 aldım. 2 problem hariç bir telefondan istediğim (tabii bu bana göre böyle, bizim evde bir Iphone var, oyun v.s. eğlence gibi işleri onunla hallediyoruz) her şey var. Bu 2 sorunun 1. si ben divx izlerim telefonda uyumadan önce ama altyazı ile. Maalesef bb de altyazı desteği yok. Flash sorunu ise bu tip cihazlarda genel bir sorundur. Çok üstünde durmuyorum o yüzden. 2. eksiklik maalesef iyi bir GPS yok bbde. Ama ben onu da arabaya normal bir GPS cihazı alarak çözdüm. Şimdi cep tel ile gps i zorlamamak gerektiğini düşünüyorum, aldığım cihaz giriş modeli olmasına rağmen en bulutlu kapalı havada 15-20 sn de şak diye bağlanıyo uydulara. Boşuna uğraşmışım tel ile navigasyon için eskiden.
    Ben neden 9780 i tercih ettiğimi de söyliyeyim. Galiba bu model bir mihenk taşı gibi. Hem önceki modellere göre iyi RAM sayesinde OS 6 ı kasmadan kullandığı söyleniyor hem de (internetteki bilgilere göre söylüyorum) gelecek modeller artık bb ruhunu yansıtmıyor (BENCE). Dokunmatiğe doğru kayış var bbde. Dokunmatik kullanacaksam bb kullanmam ben. Size seçiminizde kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

Dun E72 aldim. Gayet hizli ve stabil. Donma ya da kasilma sozkonusu degil. Ayrica beyaz renk de son derece karizmatik duruyor.

hayırlı olsun.. beyaz e72 nin üst kısmı metalik değilde beyaz olsaydı bende de şu an blackberry değil beyaz bi e72 olurdu

yani mesela şu resimde üst kısmı parladığı için sanki beyazmış gibi duruyo.. işte keşke öyle olsaydı çok daha güzel olurdu bence

bilmeyenler için bu resmi ekledim, normalde böyle

Saol dostum. iki gunluk cihaz servise gitti. Ekrani durduk yere cebimdeyken catladi. Ekranda renkler birbirine girmisti cebimden kilifindan cikardigimda, hicbir sey gorunmuyordu ekranda. Degisim kabul etmediler. Darbe falan almadi telefon, yere falan da dusmedi. Nasi oldu anlamadim. Nazar degdi, isyerinde falan herkes cok begendi.

• hadi ya şanssılık olmuş valla, geçmiş olsun
  • Arkadaşlar yarın telefon almaya gidiyorum, hala karar veremedim.

Bold 9780 mi? Torch mu?

9780 alacaktım fakat iki arkadaşım Torch almış ve tavsiye ettiler. Görünüşü de hoş.

Objektif olarak yorumlarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pseudonym

Arkadaşlar yarın telefon almaya gidiyorum, hala karar veremedim.

Bold 9780 mi? Torch mu?

9780 alacaktım fakat iki arkadaşım Torch almış ve tavsiye ettiler. Görünüşü de hoş.

Objektif olarak yorumlarsanız sevinirim.

hocam kendimden örnek veriyim.. ben büyük ekranlı telefon sevmiyorum, çünkü çizilme riski artıyor öyle olunca.. dokunmatikte sevmiyorum, ayrıca hem dokunmatik hem tuş takımı olan torh bana çok saçma bi telefonmuş gibi geliyor (kendi şahsi fikrim) birde tasarımını beğenmiyorum, ince ama geniş bi telefon..
    o yüzden ben 9780 aldım, dizaynı çok hoşuma gidiyor..

eğer büyük ekranlı bir tel istiyorsanız torh alın, ama daha ergonomik bi tel istiyorsanız 9780 alın bence..

tabi son karar sizin, kullanım tarzınıza göre ve isteklerinize göre karar vermelisiniz.. ikisininde teknik özellikleri aynı sonuçta

Edit: birde ben bu güne kadar 2 kızaklı telefon kullandım ve ikisininde ekran bozuldu bir süre sonra.. açılıp kapanmaktan aradaki kablolar zarar görüyor genelde.. bide kızaklı olduğu için tıkır tıkır ses çıkarıyormuş telefon, çoğu kişi bundan şikayet ediyor torh da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 3 Haziran 2011; 12:20:47 >

• Sağolasın.

Yani tek çekincem Torch'un arıza çıkarması. Sürgülü olması, dokunmatik olması vs.

Yoksa görünüş olarak Torch daha hoşuma gitti.
  • Yaklaşık 1 aylık 9780'm bugün ilk düşüsünü yaşadı, içim gitti valla Önceki Omnia'mı ben de atıyodum ama bunda içim gitti Ama korkulacak bir şey yok, cebime koyarken halının üzerine kılıfı ile birlikte düştü. Yani hem yer tarafından, hem kılıfı tarafından korunmalıydı hem de yükseklik azdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Yaklaşık 1 aylık 9780'm bugün ilk düşüsünü yaşadı, içim gitti valla Önceki Omnia'mı ben de atıyodum ama bunda içim gitti Ama korkulacak bir şey yok, cebime koyarken halının üzerine kılıfı ile birlikte düştü. Yani hem yer tarafından, hem kılıfı tarafından korunmalıydı hem de yükseklik azdı

geçmiş olsun ucuz kurtarmışsın

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.