Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

quote:

Orijinalden alıntı: dreamstream
    şarj ne kadar gidiyor arkadaşlar ortalama olarak ?
    günde 3-5 dk konuşma 20-30 sms arasıra internet kullanımı (hem wireless hem 3g ile ) 3 gün dayanabilir mi ? bende e75 var dediklerimi yapıyorum 3-4 gün gidiyor.

bir de wireless ile ilgili bir problemi var mı yoksa kolay mı bağlanıyor ?

sırf şarj problemi yüzünden htc desire dan vazgeçip bold almak üzereyim ne dersiniz ?

Kullananlar sarjinin ortalama 2 gun dayandigini soyluyorlar. Gece telefon kapali olarak ortalama 2 gun diyorlar.

o şekilde kullanınca desire da hemen hemen iki gün gidiyor. demek ki desire alabilirim. bold da çok güzel ama bis olayı felan var bi de android daha bi hoş duruyor. teşekkürler yanıtınız için

• quote:

quote:

quote:

şarj ne kadar gidiyor arkadaşlar ortalama olarak ?
    günde 3-5 dk konuşma 20-30 sms arasıra internet kullanımı (hem wireless hem 3g ile ) 3 gün dayanabilir mi ? bende e75 var dediklerimi yapıyorum 3-4 gün gidiyor.

bir de wireless ile ilgili bir problemi var mı yoksa kolay mı bağlanıyor ?

sırf şarj problemi yüzünden htc desire dan vazgeçip bold almak üzereyim ne dersiniz ?

Kullananlar sarjinin ortalama 2 gun dayandigini soyluyorlar. Gece telefon kapali olarak ortalama 2 gun diyorlar.

o şekilde kullanınca desire da hemen hemen iki gün gidiyor. demek ki desire alabilirim. bold da çok güzel ama bis olayı felan var bi de android daha bi hoş duruyor. teşekkürler yanıtınız için

Rica ederim ;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rigetti
    biss e üye olmazsak ben mesela wi-fi den kullanıcam yada internet paketi aboneliği var onunla kullanıcam facebook msn bunları kullanamıycam heralde öylemi

Msn kullanirsin, facebook'a tarayicidan girersin, facebook uygulamasini kullanamazsin. "Bis ile ilgili hersey" baslikli bi konu var forumda onu oku, forumun blackberry bolumunde bulabilirsin konuyu.

biss olmadan msn oluyomuki ben girdim açılmadı telefonun kendi içindeki msnden olmuyo başka bi msn uygulaması mı indirmemiz gerekiyo
  • quote:

quote:

quote:

biss e üye olmazsak ben mesela wi-fi den kullanıcam yada internet paketi aboneliği var onunla kullanıcam facebook msn bunları kullanamıycam heralde öylemi

Msn kullanirsin, facebook'a tarayicidan girersin, facebook uygulamasini kullanamazsin. "Bis ile ilgili hersey" baslikli bi konu var forumda onu oku, forumun blackberry bolumunde bulabilirsin konuyu.

biss olmadan msn oluyomuki ben girdim açılmadı telefonun kendi içindeki msnden olmuyo başka bi msn uygulaması mı indirmemiz gerekiyo

Nimbuzz uygulamasini kullanabilirsin. get.nimbuzz.com yaz telefonun kendi tarayicisina, indir uygulamayi. Bir de ayar yapman gerekiyor. Ayarlar>gelismis secenekler'e gir. Tcp/ip kismina gir. En ustteki kutucugu isaretle, altindaki bolume internet yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow(+) -- 10 Haziran 2011; 18:28:38 >

• uygulamayı indirdim de ayarların içinde gelişmiş seçenekleri bulamadım tam olarak nerde acaba
  • uygulama çalışıyor mu? o ayarları yapmadan bi çalıştırmayı dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow(+) -- 10 Haziran 2011; 19:18:49 >
  • Uygulamayi actim uye oldum fakat oturum ac dedigimde baglaniyor yaziyor fakat oyle kaliyor acilmiyor birde bu app store den ucretsiz face ve msn uygulamalari var oda ayni sekilde baglaniyor diyo acilmiyo telefonu bugun aldim bu sorunlarla ugrasmaktan hic kullanamadim
  • quote:

Uygulamayi actim uye oldum fakat oturum ac dedigimde baglaniyor yaziyor fakat oyle kaliyor acilmiyor birde bu app store den ucretsiz face ve msn uygulamalari var oda ayni sekilde baglaniyor diyo acilmiyo telefonu bugun aldim bu sorunlarla ugrasmaktan hic kullanamadim

hayırlı olsun ben curve 8520 kullandım. OS5 yazılım var curve'de. Bold 9780'de OS6 yazılım var. OS5'te gelişmiş seçenekler'den TCP/IP'ye giriyorsun o dediğim ayarı yapıyorsun. OS6'da yani bold 9780'de nası oluyo bilmiyorum
  • arkadaşlar bold 9780 kullanan yokmu hiç bu app storeye üye olduk giriş yapamıyoruz download edemiyoruz bağlanıyor diyo 1 saat bekliyo bunun çözümü nedir ?
  • sorun çözüldü arkadaşlar kendine geldi telefon sonunda yardımlarınız için tşkr .
  • ben de bold 9780 aldım :) siparişimi verdim sanırım bu haftaiçi elime geçer :)
    desire bulamayınca dedim bi de blackberry deneyeyim memnun kalırsam kullanırım kalmazsam 1 yıl içinde değiştiririm.
  • dün akşam telefonu bursa dan bi tim den buldum ve 1bin100 8 taksit e aldım.
    bu sabah kullanmaya başladım forumu baştan sona okudum fakat kimse yazmamış kapak ışığa göre renk değişiyo hafif sarı oluyo mesala yan tutunca bu özellik benim hiç hoşuma gitmedi sanki kirli gibi göstermiyor mu telefonu kimse bu konuda birşey dememiş sizin fikirleriniz neler ?
  • 9800'in beyaz rengiyle 9780 inki ayni tonda degil , 9800 gibi bembeyaz olsaydi daha iyi olurdu bence
  • Valla 9800un rengide bana cok basit geliyor.. Dandik beyaz plastik gibi bi rengi var, sanki oyuncak telefon.. 9780in rengi sedefli gibi oldugu icin daha guzel.. Rengi sari gibi oluyor ama cok nadir isigin yansimasina gore.. Ben biliyodum zaten boyle oldugunu ve bi sikayetim yok..
  • komazec de benle aynı düşünüyor neyse bu arada ben blackberry hiç kullanmadım bugun uzun bi mesaj yazdım enter a bastım ama uzun mesajları göndermiyo telefon neden acaba kısa lar gidiyor . metin mesajları ile mesajlar arasındada ne fark var onuda anlamadım çok karışık geldi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortal_Abas

komazec de benle aynı düşünüyor neyse bu arada ben blackberry hiç kullanmadım bugun uzun bi mesaj yazdım enter a bastım ama uzun mesajları göndermiyo telefon neden acaba kısa lar gidiyor . metin mesajları ile mesajlar arasındada ne fark var onuda anlamadım çok karışık geldi ya

sizin telin yazı dili türkçe sanırım.. onu ingilizce yapın mesaj göndermeme problemi çözülür.. alt a basın sonra enter a basın bi liste açılacak ordan ingilizceyi seçin..
  • Arkadaşlar 9780 aldım fakat üstündeki sessiz düğmesi çalışmıyor. Yani basıyorum fakat herhangi bir değişiklik olmuyor.

Sorun nedendir, nasıl çözebilirim?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pseudonym

Arkadaşlar 9780 aldım fakat üstündeki sessiz düğmesi çalışmıyor. Yani basıyorum fakat herhangi bir değişiklik olmuyor.

Sorun nedendir, nasıl çözebilirim?

Teşekkürler.

Cihazın üstündeki sessiz tuşu gelen aramalarda falan sessize alıyor cihazı çalarken normal sessiz alma Pil göstergesinin altında tarihin altında hoparlör işareti var oraya tıkla ordan yapılıyor
  • Tamamdır, çok sağol.
  • bende Pseudonym gibi başta o tuşu sessiz e alma sanmıştım . ama öyle yapsalarmış daha şekil olurmuş.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.