Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecenlerde curve 8520 ile 35 dakikalik bir telefon gorusmesi yaptim. Gorusme bittikten sonra sarj seviyesinin %50'den %35'e dustugunu gordum. Yani 35 dakikalik konusma %15 bataryadan goturdu. Bold 9780'de de durum ayni mi?

Battery watch diye bi uygulama var, o uygulama telefonun sarj durumunu % olarak gosteriyor. Ana ekranda kucuk bir simge ve yazi cikiyor. Appworld'de vardi galiba.
  • Beyler dun aldım telefonu şimdi aldıgım kutunun içinde bi cd çıktı bunu yuklemem gerekiyormu pc ye ? Birde usb ile bağlantı yaptığım zaman direk güncelleme mi yapıcak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wituy

Beyler dun aldım telefonu şimdi aldıgım kutunun içinde bi cd çıktı bunu yuklemem gerekiyormu pc ye ? Birde usb ile bağlantı yaptığım zaman direk güncelleme mi yapıcak ?

cd yi yükleyin.. desktop manager sayesinde telefonun yedeğini alabilirsin.. yeni bi güncelleme olduğu zaman günceller.. yani hem pc deki programı güncelliyor hemde telefondaki sürümü yanlış hatırlamıyorsam.. siz yükleyin zaten sorar o güncelleme var yüklensin mi diye, sizde yüklersiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 15 Haziran 2011; 18:15:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

3g açık kullanırsanız anca 1gün dayanır.. 3g kapalı kullanırsanız 2-3 gün, kullanımınıza göre değişir.. Bana 2 tam gün dayanıyor

Babamda Torch 9800 var bbm kapalıyken 2 gün açıkken 1 gün dayanıyor. Ama telefon çok işlevli.
  • Arkadaşlar demin 2 farklı kişiye farklı mesajlar yazdım yazdıktan sonra entar'a basıyorum mesaj siliniyor 2-3 kere oldu varmı başına gelen ?
  • quote:

Arkadaşlar demin 2 farklı kişiye farklı mesajlar yazdım yazdıktan sonra entar'a basıyorum mesaj siliniyor 2-3 kere oldu varmı başına gelen ?

dostum yazı dilin türkçe muhtemelen.. ingilizce yaparsan sorun çözülür.. alt tuşuna sonrada enter tuşuna bas, açılan listeden ingilizceyi seç
  • quote:

quote:

Arkadaşlar demin 2 farklı kişiye farklı mesajlar yazdım yazdıktan sonra entar'a basıyorum mesaj siliniyor 2-3 kere oldu varmı başına gelen ?

dostum yazı dilin türkçe muhtemelen.. ingilizce yaparsan sorun çözülür.. alt tuşuna sonrada enter tuşuna bas, açılan listeden ingilizceyi seç

İlginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim hocam. Zaten telefon ilk başlayanlar için yeterince karışık , boyle yardım edenler olunca insan mutlu oluyor :) Biraz daha türkçe olarak kalsın yazı dili eğer aynı hata bi kez daha olursa hemen ing dönücem

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortal_Abas

faturasız hat kullanıcıları için soruyorum. mesaj attıktan sonra kalan kontor miktarı geliyor ya işte o sırada çıkan sesi nasıl kapatabiliriz.

ayrıca iletildi raporu nasıl alıyoruz ?
  • quote:

quote:

faturasız hat kullanıcıları için soruyorum. mesaj attıktan sonra kalan kontor miktarı geliyor ya işte o sırada çıkan sesi nasıl kapatabiliriz.

dostum iletim raporu mesaj şeklinde gelmiyor.. gönderdiğin mesajın yanında bir tik çıkar ve D yazar.. o D yi gördünmü iletildi demektir

kontör miktarı bilgisini kapatmayı bilmiyorum ama
  • Arkadaşlar telefonda kulaklıkla müzik dinlediğim anda telefon ototmatik olarak sesli aramaya geçiyor. Cihazı güncelledim ama sorun hala çözülmedi. Bunun çözümü var mı? Yoksa servise mi gitmesi lazım telefonun?
  • quote:

quote:

quote:

dostum iletim raporu mesaj şeklinde gelmiyor.. gönderdiğin mesajın yanında bir tik çıkar ve D yazar.. o D yi gördünmü iletildi demektir

Dostum benimde şu şekil bir sorum olacak bbm de gönderdiğin iletileri diğer taraf gördüğü zaman bilgi gibi birşey geliyor bunu mesaj sisteminde de yapabilirmiyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Absolute Victory

quote:

quote:

quote:

Dostum benimde şu şekil bir sorum olacak bbm de gönderdiğin iletileri diğer taraf gördüğü zaman bilgi gibi birşey geliyor bunu mesaj sisteminde de yapabilirmiyiz?

hayır normal mesajlarda olmuyor.. iletilince D yazıyor sadece..
    Ama dediğiniz gibi bbm mesajını karşı taraf okuyunca yanında R yazıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Absolute Victory

quote:

quote:

quote:

hayır normal mesajlarda olmuyor.. iletilince D yazıyor sadece..
    Ama dediğiniz gibi bbm mesajını karşı taraf okuyunca yanında R yazıyor

Teşekkürler hocam ilgilendiğiniz için bugün öyle birşey duydum yapamadım da zaten yokmuş.

• Arkadaşlar ben bb nin içinden çıkan orjinal deri klıf ile kullanıyorum telefonumu , dün bir arkadaş dediki o kılıf ile kullanma içinde oto tuş klidi olsun diye manyetik bi dalga varmış o telefonu bozuyormuş , kilitlenmesine fln sebep oluyormuş varmı biligsi olan bana biraz saçma geldi sonuçta orj. kendi ürünü böl bi sorun yaratsa kutunun içinden çıkmaz telefon ile birlikte dimi
  • quote:

Arkadaşlar ben bb nin içinden çıkan orjinal deri klıf ile kullanıyorum telefonumu , dün bir arkadaş dediki o kılıf ile kullanma içinde oto tuş klidi olsun diye manyetik bi dalga varmış o telefonu bozuyormuş , kilitlenmesine fln sebep oluyormuş varmı biligsi olan bana biraz saçma geldi sonuçta orj. kendi ürünü böl bi sorun yaratsa kutunun içinden çıkmaz telefon ile birlikte dimi

Olur mu öyle şey :)

Kılıf da telefonun bir parçası... O kılıf sayesinde çok şey mümkün... Kılftayken titrek, bildir, kısa titret, uzun titret, kılıf dışında titretme, vs... Ayrıca kılıf sayesinde şarj da ekonomik oluyor :)
  • kılıfta mıknatıs var.. onun sayesinde telefon kılıf içinde bi çok özellik kazanıyor.. güzel bi sistem ama ben kullanmıyorum, hala ilk günkü gibi kutunun içinde duruyor jelatininde telefona zarar verir diye değil ama çok büyük oluyor diye kullanmıyorum
  • telefonu kılıfına koydugun zaman uyku moduna gecıyor. kılıfın ıcerısınde ıken telefonun tuslarına bassan bıle ekran acılmıyor. şarjdan tasarruf edıyorsun, batarya daha uzun sure dayanıyor.
  • Banada aşırı mantıksız geldi sonuçta sorunlu bir kılıf olsa bb kendi satmaz dimi :)
  • quote:

quote:

quote:

İlginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim hocam. Zaten telefon ilk başlayanlar için yeterince karışık , boyle yardım edenler olunca insan mutlu oluyor :) Biraz daha türkçe olarak kalsın yazı dili eğer aynı hata bi kez daha olursa hemen ing dönücem

10. sayfa civarında ben de aynı soruyu sormuştum, ama ben mesaj seçeneklerinden yaptım, dilden değil. Bir bak istersen, tam hatırlamıyorum açıkcası, boş yere uğraştırmayayım..

• quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

quote:

quote:

quote:

10. sayfa civarında ben de aynı soruyu sormuştum, ama ben mesaj seçeneklerinden yaptım, dilden değil. Bir bak istersen, tam hatırlamıyorum açıkcası, boş yere uğraştırmayayım..

Eywallah hemen araştırıyorum

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.