Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forzaturkey

yeni bir uygulama çıktı biliyosunuzdur liveprofile adında. benimde bis aboneliğim var diiğer uygulamalarda bi sorun yaşamıyorum ama wifi den çıktığım zaman liveprofile uygulaması çalışmıyo bi bilginiz varmı acaba bis le birlikte çalışmıyomu bu uygulama ?

bu uygulama balondan başka bişey değil şu an için... bi anda moda oldu ama doğru düzgün çalışmıyor saçma sapan bişey.. yükleyen herkes siliyor hemen.. bnde öyle yaptım.. çok hatası var ve sadece mesajlaşmaya yarıyor.. resim, ses hiç bişey gönderilemiyor.. ee o zaman ne gerek var bu uygulamayı kullanmaya whatsapp 12638276397 basar bu liveprofile a.. Ayrıca yeni çıkan bi uygulama değil ama dediğim gibi bu hafta içerisinde bi anda moda oldu

bis olup olmaması önemli değil kullanmak için.. ama eğer kullanmak için internet yada wap apn gerekiyorsa ve sizin bu apn ler kapalı ise çalışmayabilir.. avea ve vodafone kullanıcıları genelde bu apn leri kapatıyorki ekstra ücret yazmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: forzaturkey

yeni bir uygulama çıktı biliyosunuzdur liveprofile adında. benimde bis aboneliğim var diiğer uygulamalarda bi sorun yaşamıyorum ama wifi den çıktığım zaman liveprofile uygulaması çalışmıyo bi bilginiz varmı acaba bis le birlikte çalışmıyomu bu uygulama ?

bu uygulama balondan başka bişey değil şu an için... bi anda moda oldu ama doğru düzgün çalışmıyor saçma sapan bişey.. yükleyen herkes siliyor hemen.. bnde öyle yaptım.. çok hatası var ve sadece mesajlaşmaya yarıyor.. resim, ses hiç bişey gönderilemiyor.. ee o zaman ne gerek var bu uygulamayı kullanmaya whatsapp 12638276397 basar bu liveprofile a.. Ayrıca yeni çıkan bi uygulama değil ama dediğim gibi bu hafta içerisinde bi anda moda oldu

bis olup olmaması önemli değil kullanmak için.. ama eğer kullanmak için internet yada wap apn gerekiyorsa ve sizin bu apn ler kapalı ise çalışmayabilir.. avea ve vodafone kullanıcıları genelde bu apn leri kapatıyorki ekstra ücret yazmasın

walla deli gbi şarj yiyor yükler yüklemez sildm

• haa bide arka planda çalışıyor hep.. kapatmanın imkanı yok
  • peki bir farkli bi soru sorayim..

sim kilitsiz ssatiliyor diyorsunuz.. ama diyelim kilitli aldik., ve numarayi girip kilitsiz yaptim..

blackberryde de iphone gibi versiyon yukseltme varmi.. varsa diyelim yukselttik sonra bu kilitleniyormu tekrar yoksa.., heb numarayi girdigimizde surekli kilitsiz mi duruyo.. ??
  • kilidi bir kere açınca bir daha kilitlenmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

kilidi bir kere açınca bir daha kilitlenmez

eyw sagol kardesim.. bide belki bi ihtimal yurt disindan getirtmeyi duusnuyorum 9780'i.. 340 euro orda..

mesela vodafone orda satiyor.. ordan alsam diyelim kilitli., vodafone dan alsam ordan.. gelsem buraya turk vodafone hat taksam kullanabilirmiyim.. ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

kilidi bir kere açınca bir daha kilitlenmez

eyw sagol kardesim.. bide belki bi ihtimal yurt disindan getirtmeyi duusnuyorum 9780'i.. 340 euro orda..

mesela vodafone orda satiyor.. ordan alsam diyelim kilitli., vodafone dan alsam ordan.. gelsem buraya turk vodafone hat taksam kullanabilirmiyim.. ??

Bildiğim kadarııyla oradaki vodafone o ülkenin koduna göre kilidi açıyor yani sen buraya getirince pasaportuna işletmek zorundasın yani ancak oyle kilidi açılıyor diye biliyorum yanlışta olabilir

• Beyler çok önemi bi sorunum var sürekli taip etmek zorunda oldugum bir internet sitesine bb'nin tarayıcı ile girdiğimde sadece internet explorer ile deneyiniz diyor. Bu siteye nasıl girebilirim ? Başka bir internet tarayıcısı mevcut mu bildigğiniz.
  • opera mini var, bolt browser var... ikisini de deneyebilirsin. Opera mini'yi m.opera.com adresinden, adresi telefonun kendi tarayicisina yazarak indirebilirsin. Bolt browser appworld'den indirebilirsin.
  • bende almayı düşünüyorum 2 tane alana kampanya yapan yer varmı (istanbul) bu arada arkadaşlar ben aynı zamanda yun oynamayıda severim bu konuda iyi bir telefonmu ????
  • oyun için özel bir telefon değil iş telefonudur fakat tabi ki oyunları var ama beklediğiniz gibi çıkmaya bilir iphone'a oranla
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

opera mini var, bolt browser var... ikisini de deneyebilirsin. Opera mini'yi m.opera.com adresinden, adresi telefonun kendi tarayicisina yazarak indirebilirsin. Bolt browser appworld'den indirebilirsin.

Yok hocam kabul etmedi illa internet explorer diyor ama yinede yardımlarınız için çok teşekkür ederim
  • internet tarayıcısnda 2sayfa açıkken düşük bellek hatası veriyor.. nerde problem olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wituy

quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

opera mini var, bolt browser var... ikisini de deneyebilirsin. Opera mini'yi m.opera.com adresinden, adresi telefonun kendi tarayicisina yazarak indirebilirsin. Bolt browser appworld'den indirebilirsin.

Yok hocam kabul etmedi illa internet explorer diyor ama yinede yardımlarınız için çok teşekkür ederim

rica ederim inşallah bi çözüm yolu bulursun
  • Babam Blackberry aldı modelini hatırlamıyorum. Telefondan çok memnun fakat telefon rehberine ulaşmak için 3-4 ayrı yere girmek durumundasınız ve sinir bozucu babam her seferinde söyleniyor :)
  • Arkadaşlar bu kir tutmayan mat ekran koruyucuyu nerden temin edebiliriz aceba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiffany_tech

Babam Blackberry aldı modelini hatırlamıyorum. Telefondan çok memnun fakat telefon rehberine ulaşmak için 3-4 ayrı yere girmek durumundasınız ve sinir bozucu babam her seferinde söyleniyor :)

telefon rehberi menüde var, eğer sizin telefonun menüsünde yoksa gizlenmiş olabilir.. ana menüdeyken bb tuşuna basın, tümünü göster yapın, sonra büyük ihtimal menüye rehber hafif şeffaf şekilde gelir, rehber ikonunun üstüne gidip yine bb tuşuna basın ve gizle yapın.. sonra şeffaflığı gidecektir.. diğer açılan ikonları tekrar gizlemek isterseniz bb tuşuna basıp tümünü göster yapın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10_hagi

Arkadaşlar bu kir tutmayan mat ekran koruyucuyu nerden temin edebiliriz aceba?

gittigidiyorda, yada telefoncularda vardır büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

Benim tlfona bir şey oldu :)

Şarjı uzun süre gitmeye başladı, hayırdır inşallah...

Yaklaşık 1.5 gün giden şarj 3.5 güne çıktı...
    Kullanım aynı kullanım...
    Vallahi olayı çözemedim...
    Kullandıkça batarya tam performansa ulaştı sanırım...
    En son usb ile yavaş yavaş şarj olmuştu ondan sonra böyle oldu :)

Umarım arkasından bi sorun çıkmaz

Alalı kaç ay oldu ki ? İlginç benim bbm açıkken 1 gün zor dayanıyor bbm kapalı olduğu haftalarda en fazla 2 gün gidiyor tek sinir olduğum özelliği bu zaten.
  • arkadaşlar 8gb hafıza kartı kullanıyorumda artık yetmiyor bana.. 16gb veya 32gb almayı düşünüyorum.. donma veya takılma olurmu? aranızda kullanan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.