Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3g'yi kapatınca şarj daha iyi gidiyor fakat 3g'yi kapatınca farkında olmadan başka neler kaybediyoruz ? İnternet hızı falan yavaşlıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_ec

3g'yi kapatınca şarj daha iyi gidiyor fakat 3g'yi kapatınca farkında olmadan başka neler kaybediyoruz ? İnternet hızı falan yavaşlıyor mu ?

Yavaşlamak biraz hafif kalır 3G siz bendemi oyle bilemiyorum ancak internete girme daha iyi o derece bi sayfa açılışı için 1 dk beklediğim oluyor. Tam kanser...

Bu arada bazı siteler BB tarayıcısı ile açamıyorum bizim universitenin not sistemine girş için internet explorer ile açın yazıyor varmı çözüm önerebilicek bir arkadaş ?
  • 9780 3g ile 10mbit internet desteği var fakat turkcell 7.2mbit veriyor diye biliyorum düşünün 2g ile yani edge hızı 100-200kbit 3g 7.2mbit nere 3g arasındaki hız farkı inanılmaz fazla
  • Staja başlayacağım eylül gibi büyük ihtimalle o zaman alırım bende, çok istiyorum 9780 sahibi olmayı inşallah kısmet olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Staja başlayacağım eylül gibi büyük ihtimalle o zaman alırım bende, çok istiyorum 9780 sahibi olmayı inşallah kısmet olur.

inşallah hocam güzel telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Staja başlayacağım eylül gibi büyük ihtimalle o zaman alırım bende, çok istiyorum 9780 sahibi olmayı inşallah kısmet olur.

Ekim gibi yeni sürümü ortaya çıkacak yeni sürümünü de beklemeyi tavsiye ederim bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Arkadaşlar bende birşey sormak istiyordum.Bugün turkcell'in kampayasıyla telefon elime geçti.Şimdi internete sorunsuz bağlanabiliyorum fakat ben wireless ile kendi modemime bağlanıp ordan internete girmek istiyorum.(Yani kota harcamaması için.) Acaba ben kendi internetime bağlandıktan sonra onu kullanıp kullanmadığını nasıl anlayabilirim ?

Otomatik WiFi'yi tanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murt!

quote:

Arkadaşlar bende birşey sormak istiyordum.Bugün turkcell'in kampayasıyla telefon elime geçti.Şimdi internete sorunsuz bağlanabiliyorum fakat ben wireless ile kendi modemime bağlanıp ordan internete girmek istiyorum.(Yani kota harcamaması için.) Acaba ben kendi internetime bağlandıktan sonra onu kullanıp kullanmadığını nasıl anlayabilirim ?

Yani 3g acik net var ama o an icin wifi'den baglandin.direk wifi'den gorup kota yemiyor oyle mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaiKiseN

quote:

Orijinalden alıntı: murt!

quote:

Yani 3g acik net var ama o an icin wifi'den baglandin.direk wifi'den gorup kota yemiyor oyle mi ?

wifi ye bağlıysan wifiden girersin wifi ağı dışına çıkarsan 3g devreye girer tekrar wifi ağına girersen wifi devrede olur akıllı telefon dünya kadar para verdik anlıyor :D

• merhaba arkadaslarçç

merak ettigim bi soru var..

bu blackberrylerde de simlock olayi varmi ..?? yoksa telefonu al (yurt disi ise kayit ettir) ve kullan mi .. yoksa farkli islemler falan varmi diger telefonlar gibi veya iphone gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

merhaba arkadaslarçç

bu blackberrylerde de simlock olayi varmi ..?? yoksa telefonu al (yurt disi ise kayit ettir) ve kullan mi .. yoksa farkli islemler falan varmi diger telefonlar gibi veya iphone gibi.

yurt dışı yada yurt içi fark etmiyor.. alınan yere göre yani mağazaya göre yada alınan operatöre göre sim kilitli oluyor.. yani mesela gidip turkcell timden alsan kilitli olur sadece turkcell hat ile çalışır, aynı olay diğerleri içinde geçerli.. ama operatörlerden kodunu alıp açabiliyorsun kilidi.. yurt dışından alınan cihaz eğer kilitliyse onu burda belli bi para karşılığı açıyorlar sanırım.. ama tabi öncesinde pasaporta kayıtta yaptırman lazım kilitli olsada olmasada
  • quote:

Cevap için teşekkürler.Eğer izin verirseniz iki soru daha sormak istiyorum.Bu telefonla i,ü,ş gibi harfleri nasıl yazıyoruz ? Yani dün DH ye girmek için 07BLueDeVıL07 yazıyor.İmkanı yok I yerine İ koyamıyorum.Mecburen google'da aratıp doğrusunu buluyorum.Kopyala yapıştır yapıyorum sonra

2. sorum ise bu telefonun yanında gelen facebook uygulaması kotadan harcıyor mu ?

dostum dediğin harfleri yazabilmek için o harfe basılı tutup trackpad i sağa sola kaydırmalısın, o zaman çıkacak.. mesela ü yapmak istiyosun, u ya basılı tutarak trackpad i hareket ettir

telefondaki facebook sadece bis ile kullanılır, öyle çok fazla kota harcamaz, hatta hiç harcamaz neredeyse.. ama internet paketi ile açamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

merhaba arkadaslar

yurt dışı yada yurt içi fark etmiyor.. alınan yere göre yani mağazaya göre yada alınan operatöre göre sim kilitli oluyor.. yani mesela gidip turkcell timden alsan kilitli olur sadece turkcell hat ile çalışır, aynı olay diğerleri içinde geçerli.. ama operatörlerden kodunu alıp açabiliyorsun kilidi.. yurt dışından alınan cihaz eğer kilitliyse onu burda belli bi para karşılığı açıyorlar sanırım.. ama tabi öncesinde pasaporta kayıtta yaptırman lazım kilitli olsada olmasada

hmm anladim kardesim.., peki bu blackberry'i sim kilitsiz satan yokmu yaa.. iphone mesela sim kilitli sim kilitsiz satiyor blackberry de oyle bi durum yokmu..??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

merhaba arkadaslar

hmm anladim kardesim.., peki bu blackberry'i sim kilitsiz satan yokmu yaa.. iphone mesela sim kilitli sim kilitsiz satiyor blackberry de oyle bi durum yokmu..??

Link de gördüğünüz gibi sim free yazıyor

http://www.amazon.co.uk/BlackBerry-Bold-9780-Free-Smartphone/dp/B004343W5E/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1309005246&sr=8-1

• Turkcell Tim'in kontratsiz sattigi cihazlarda sim kilit yok. Kontratli cihazlarda sim kilit var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)
    Turkcell Tim'in kontratsiz sattigi cihazlarda sim kilit yok. Kontratli cihazlarda sim kilit var.

Ben kontratsiz aldim ama kilit vardi dostum..Bir iki gun turkcell hattimla kullandim, sonra kvk yi arayip sifreyi aldim ve diger hattimda kullanmak icin actim..

Buarada Iphone gibi kilitli ve kilitsizi var yurtdisinda da, sim free olanlar kilitsiz
  • Bold 9780 icin Turkcell Tim kontratsiz sattiklari cihazi Vodafone hat ile kullanabilecegimi soylemislerdi. Belki sim kilit acildiktan sonra Vodafone ile kullanilabilecegini kast etmislerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow(+) -- 25 Haziran 2011; 16:27:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

Bold 9780 icin Turkcell Tim kontratsiz sattiklari cihazi Vodafone hat ile kullanabilecegimi soylemislerdi. Belki sim kilit acildiktan sonra Vodafone ile kullanilabilecegini kast etmislerdir.

evet dostum onu kastetmişlerdir zaten söylüyosun şifresini verin diye, IMEI numarasını alıyolar cihazın ve mail atıcaz diyolar.. ama bana atmadılar ya unuttular yada yoğunluktan bilemiyorum artık.. bende kvk ya mail attım hemen ertesin gün şifreyi gönderdiler.. başka hat takınca cihaza zaten açılışta hemen şifre istiyo, onu giriyosun ve açılıyo

• Benim tlfona bir şey oldu :)

Şarjı uzun süre gitmeye başladı, hayırdır inşallah...

Yaklaşık 1.5 gün giden şarj 3.5 güne çıktı...
    Kullanım aynı kullanım...
    Vallahi olayı çözemedim...
    Kullandıkça batarya tam performansa ulaştı sanırım...
    En son usb ile yavaş yavaş şarj olmuştu ondan sonra böyle oldu :)

Umarım arkasından bi sorun çıkmaz
  • yeni bir uygulama çıktı biliyosunuzdur liveprofile adında. benimde bis aboneliğim var diiğer uygulamalarda bi sorun yaşamıyorum ama wifi den çıktığım zaman liveprofile uygulaması çalışmıyo bi bilginiz varmı acaba bis le birlikte çalışmıyomu bu uygulama ?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.