Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O yukardaki tus video falan oynatirkende pause gorevi goruyor.. Q tusuna basili tutunca bende titresim moduna aliyor.. Belki komple sessiz mod icinde ayarlanabilir bilmiyorum.. Ben titresimde kullandigim icin hic kurcalamadim.. Yani sessize almak icin kisayol tusu var :)
  • beyaz 9780'nin orjinal kılıfı çok çabuk kirleniyor ve kolonyalı mendille silince yapış yapış oluyor çok kötü bir duygu veriyor acaba önerisi olan varmı kılıfı mı değiştirim yoksa temizlemek için farklı bir yöntem mi arayıyım?
  • Kolonyali mendille silersen bozarsin zaten kilifin derisini.. Bence telefona silikon kilif al, ekraninada mat jelatin.. Sonra da acaba telefonum kirlenirmi cizilirmi diye dusunme.. Surekli kilifa sok cikar derdide olmasin.. Ben dedigim gibi kullaniyorum ve cok memnunum, hic bi problemim yok tavsiye ederim..
  • http://aksesuar.black berry.gen.tr/Blackberry-9700-9780-Delikli-Kilif-Beyaz,PR-64.html

nasıl bu kılıf sence?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 12 Haziran 2011; 20:37:25 >
  • Mat jelatini nerden bulabiliriz peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué
    http://aksesuar.black berry.gen.tr/Blackberry-9700-9780-Delikli-Kilif-Beyaz,PR-64.html

nasıl bu kılıf sence?

Bende de delikli kilif vardi 1hafta onceye kadar ama silikon aldim.. Cnku delikli icine cok toz alio, surekli cikarip temizlemek gerekiyo, ayrica sadace yanlardan sariyo teli, yani altini ve ustunu kaplamiyo bu yuzdende yere falan dustugunde duzgun koruma yapmiyor.. Bide silikon yumusak oldugu icin herhangi bi dusme durumunda o soku emerek zarar vermez tele diye dusunuyorum..

Bu arada mat jelatin nerden bulunur bilmiyorum bana kuzenim almis saolsun, mat olmasinin avantaji hem isikta guneste ekranin parlamamasi hemde parmak izi birakmamasi.. Ama sanirim telefoncularda falan bulunabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

http://aksesuar.black berry.gen.tr/Blackberry-9700-9780-Delikli-Kilif-Beyaz,PR-64.html

nasıl bu kılıf sence?

Bende de delikli kilif vardi 1hafta onceye kadar ama silikon aldim.. Cnku delikli icine cok toz alio, surekli cikarip temizlemek gerekiyo, ayrica sadace yanlardan sariyo teli, yani altini ve ustunu kaplamiyo bu yuzdende yere falan dustugunde duzgun koruma yapmiyor.. Bide silikon yumusak oldugu icin herhangi bi dusme durumunda o soku emerek zarar vermez tele diye dusunuyorum..

Bu arada mat jelatin nerden bulunur bilmiyorum bana kuzenim almis saolsun, mat olmasinin avantaji hem isikta guneste ekranin parlamamasi hemde parmak izi birakmamasi.. Ama sanirim telefoncularda falan bulunabilir..

Senin kullandigin kilifin linkini verebilirmisin rica etsem

• quote:

quote:

quote:

nasıl bu kılıf sence?

hocam ben internetten almadım.. kipa'nın içindeki telefon kısmından aldım.. aşşa yukarı buna benziyor:http://urun.gittigidiyor.com/BLACKBERRY-9700-SOFT-KILIF-3X-EKRAN-FILMI-STAND_W0QQidZZ40710806

• quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl bu kılıf sence?

hocam ben internetten almadım.. kipa'nın içindeki telefon kısmından aldım.. aşşa yukarı buna benziyor:http://urun.gittigidiyor.com/BLACKBERRY-9700-SOFT-KILIF-3X-EKRAN-FILMI-STAND_W0QQidZZ40710806

dostum benim şu an kullandığım bu:http://aksesuar.black berry.gen.tr/Blackberry-9700-Yari-Saydam-Petek-Desenli-Jel-Kilif,PR-70.html
    ama pahalı geldi bana bu fiyat

• O site biraz pahalı bencede gittigidiyorda gayet kaliteli ve uygun ürünler mevcut onları inceliyorum
  • mat jelatin nedir ? mat olmayan jelatinle ne gibi farkları var acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamstream

mat jelatin nedir ? mat olmayan jelatinle ne gibi farkları var acaba ?

ekran çizilmesin diye yapıştırılan ekran koruyucu jelatin.. eskiden mat olmayanlar vardı hep.. mat olanlar ekranda parmak izi bırakmıyor parlak olmadığı için.. aslında dokunmatik ekranlar için çok ideal ama illa dokunmatik olmasınada gerek yok tabi, çükü ekran hep parmak izi olabiliyor.. ayrıca güneş ışığı yansıdığında parlak olmadığı için parlama yapmıyor ekranda.. anlatabilmişimdir umarım sonuç olarak ikisininde işlevi ekranın çizilmesini önlemek, mat ile parlak jelatin arasındaki farklarda bunlar yani öyle çok bi farkı yok.

• Beyler şuan 9700 beyaz kullanmaktayım.Ama telefon pert oldu diyebilirim (tamamen beni kullanımım yüzünden yoksa çok sağlam alet) üstteki blackbeerry yazısı silindi arka deri sapsarı oldu üst tarafların metalliği aşındı vs vs bu yüzden telefonumu yenilemeyi düşünüyorum 9780 mi alsam diyorum sizce 9700 den 9780 e geçilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy
    Beyler şuan 9700 beyaz kullanmaktayım.Ama telefon pert oldu diyebilirim (tamamen beni kullanımım yüzünden yoksa çok sağlam alet) üstteki blackbeerry yazısı silindi arka deri sapsarı oldu üst tarafların metalliği aşındı vs vs bu yüzden telefonumu yenilemeyi düşünüyorum 9780 mi alsam diyorum sizce 9700 den 9780 e geçilir mi

Eger 9700 den memnunsan ve degisiklik istemiosan 9780 alinir tabi.. Ama yeni telefon alcam madem eskisiyle ayni olmasin dersen 9900 modelini bekleyebilirsin.. 9800 de dusunebilirsin
  • arkadaşlar bende se x10 umu satıp bu telefonu almayı düşünüyorum çünkü biraz küçük ve sağlam bir telefon istiyorum bide internet kullanımı fazla zor olmasın bana yeter bu ihtiyaclarımı rahat karşılar mı çünkü x10 umu bir kere yere düşürdüm ve arka kapağı çatladı.. teşekkürler
  • faturasız hat kullanıcıları için soruyorum. mesaj attıktan sonra kalan kontor miktarı geliyor ya işte o sırada çıkan sesi nasıl kapatabiliriz.
  • telefonuma bugün kavuştum :) sormak istediğim birşey var, ilk kullanımda 16 saat civarında şarj etmek gerekiyor mu? bir de pili takar takmaz kendi kendine çalışıp kurulum istiyor mu? ben telefonu 1 ay sonra kullanmaya başlayacağım. şimdi şarj edip düzgün çalışıp çalışmadığını test edip sonra pili telefondan çıkarsam 1 ay kullanmasam birşey olur mu?
  • Bende bugun bold 9780 white alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Alet gerçktende çok güzel ama çok garip geliyor ilk alışma sürecinde inş en kısa sürede alışırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamstream

telefonuma bugün kavuştum :) sormak istediğim birşey var, ilk kullanımda 16 saat civarında şarj etmek gerekiyor mu? bir de pili takar takmaz kendi kendine çalışıp kurulum istiyor mu? ben telefonu 1 ay sonra kullanmaya başlayacağım. şimdi şarj edip düzgün çalışıp çalışmadığını test edip sonra pili telefondan çıkarsam 1 ay kullanmasam birşey olur mu?

quote:

Orijinalden alıntı: wituy

Bende bugun bold 9780 white alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Alet gerçktende çok güzel ama çok garip geliyor ilk alışma sürecinde inş en kısa sürede alışırım :)

Aramıza hoş geldiniz telefonunuzu güle güle kullanın

• yeni alan herkese hayırlı olması dileğiyle, inşallah hep güzel haberler alırsınız
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.