bende aldığım gün taşa düşürdüm telefonu ufak tefek çizikler oldu çok moralim bozuldu :(
Az önce şu BBM'e bir bakayım kurayım filan dedim Kuruldu filan işte sonra da bir pin ekledim askıda(izin bekleniyor) yazıyo filan ne ayak, bende bis yok ki sadece 250 MB internet paketim var Şimdi bu bbm durduk yere şarjımdan yemez değil mi? Hem kullanamıyacağım hem... falan filan
öyle askıda durur o hep heralde çünkü bis olmadan mesajlaşılmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: bdurmus
O zaman ''What's can ı do sometimes?'' diyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: F1SECO
quote:
Orijinalden alıntı: bdurmus
O zaman ''What's can ı do sometimes?'' diyoruz
şarj yemez bence merak etmeyin
Bu facebook'a girince çıkan 9780 için facebook uygulaması ne ayak? Bazı sitelere girince de çıkıyo... Bir arkadaşımın facebook'unda falanca bb için facebook uygulamsını yükledi yazıyordu da...
beyler bu telefon nasil bis olmadan kullanilabilirmi? birde internetten uygulama bulmak kolaymi?
quote:
Orijinalden alıntı: F1SECO
Bu facebook'a girince çıkan 9780 için facebook uygulaması ne ayak? Bazı sitelere girince de çıkıyo... Bir arkadaşımın facebook'unda falanca bb için facebook uygulamsını yükledi yazıyordu da...
tarayıcıdan girerseniz yazar o.. tarayıcıdan girince "uygulama yok heralde telefonda, o yüzden tarayıcıdan giriyo heralde" diyo cihaz facebook uygulaması ile girilince yazmaz o zaten.. tabi onu kullanmak içinde bis lazım
quote:
Orijinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx
beyler bu telefon nasil bis olmadan kullanilabilirmi? birde internetten uygulama bulmak kolaymi?
internet paketi ile kullanabilirsiniz, ama bis olmadığı için bazı özellikleri ve uygulamaları kullanamazsınız.. uygulama bulabilirsiniz, kolay bulunuyor.. zaten blackberry nin kendi aplication store u var.. orada ücretli olan uygulamaların bazılarını ücretsiz bi şekilde blackberry forumlarında bulabilirsiniz.
Blackberry Beta Zone dan test için indirdiğimiz Facebook 2.0 uygulaması wifi ile çalışıyor bis'e bes'e gerek yok haberiniz ola
quote:
Orijinalden alıntı: Anjeliqué
Blackberry Beta Zone dan test için indirdiğimiz Facebook 2.0 uygulaması wifi ile çalışıyor bis'e bes'e gerek yok haberiniz ola
yukardaki mesajda verdiğim linkte bahsetmiştim ondan, bilinen bişey bu zaten ama bilgi için teşekkürler yinede
arkadaşlar bende bu modeli almayı düşünüyorum teknosada fiyat biraz pahalı istanbulda nereden alabilirim uygun fiyata birde sizce nokia e 72 düşünüyodum ssizce hangisini almalıyım e 72 ile arasındaki farklar nelerdir ?
quote:
Orijinalden alıntı: rigetti arkadaşlar bende bu modeli almayı düşünüyorum teknosada fiyat biraz pahalı istanbulda nereden alabilirim uygun fiyata birde sizce nokia e 72 düşünüyodum ssizce hangisini almalıyım e 72 ile arasındaki farklar nelerdir ?
E72'de push mail ucretsiz. Bold 9780'de push mail icin ayda 30 TL verip bis aboneligi almak gerekiyor. Bis aboneligi olmadan blackberry telefonun bazi ozelliklerini kullanamiyorsun. E72 sarj konusunda daha basarili.
biss e üye olmazsak ben mesela wi-fi den kullanıcam yada internet paketi aboneliği var onunla kullanıcam facebook msn bunları kullanamıycam heralde öylemi
quote:
Orijinalden alıntı: rigetti
biss e üye olmazsak ben mesela wi-fi den kullanıcam yada internet paketi aboneliği var onunla kullanıcam facebook msn bunları kullanamıycam heralde öylemi
evet kullanamıcaksınız.
bursadan beyaz black berry 9780 arıyorum fakat heryeri aradım hep siyah var ellerinde acaba bu telefonu bursada nerede bulabilirim ?(sıfır alıcam) hepsiburada.comda var ama gözümle görmeden almak istemiyorum ayrıca malum telefon bu bozulur mozulur kargoyla yolla gelsin falan bi ton uğraşmak istemiyorum.
şarj ne kadar gidiyor arkadaşlar ortalama olarak ? günde 3-5 dk konuşma 20-30 sms arasıra internet kullanımı (hem wireless hem 3g ile ) 3 gün dayanabilir mi ? bende e75 var dediklerimi yapıyorum 3-4 gün gidiyor.
bir de wireless ile ilgili bir problemi var mı yoksa kolay mı bağlanıyor ?
sırf şarj problemi yüzünden htc desire dan vazgeçip bold almak üzereyim ne dersiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: dreamstream şarj ne kadar gidiyor arkadaşlar ortalama olarak ? günde 3-5 dk konuşma 20-30 sms arasıra internet kullanımı (hem wireless hem 3g ile ) 3 gün dayanabilir mi ? bende e75 var dediklerimi yapıyorum 3-4 gün gidiyor.
bir de wireless ile ilgili bir problemi var mı yoksa kolay mı bağlanıyor ?
sırf şarj problemi yüzünden htc desire dan vazgeçip bold almak üzereyim ne dersiniz ?
Kullananlar sarjinin ortalama 2 gun dayandigini soyluyorlar. Gece telefon kapali olarak ortalama 2 gun diyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: rigetti biss e üye olmazsak ben mesela wi-fi den kullanıcam yada internet paketi aboneliği var onunla kullanıcam facebook msn bunları kullanamıycam heralde öylemi
Msn kullanirsin, facebook'a tarayicidan girersin, facebook uygulamasini kullanamazsin. "Bis ile ilgili hersey" baslikli bi konu var forumda onu oku, forumun blackberry bolumunde bulabilirsin konuyu.
quote:
Orijinalden alıntı: rigetti biss e üye olmazsak ben mesela wi-fi den kullanıcam yada internet paketi aboneliği var onunla kullanıcam facebook msn bunları kullanamıycam heralde öylemi
Msn kullanirsin, facebook'a tarayicidan girersin, facebook uygulamasini kullanamazsin. "Bis ile ilgili hersey" baslikli bi konu var forumda onu oku, forumun blackberry bolumunde bulabilirsin konuyu.