Şimdi Ara

BlackBerry 9800 Torch tanıtıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
0
Favori
153.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

Şu yeni nesil mesajlaşmadan kasıt ne acaba?

bütün sosyal ağlar tekbir programda birleştirilmiş ve harici sms ve benzeri uygulamalarda (msn,bbm gibi) bir kişi ile yapılan yazışmalar tekbir pencerede toplanıyor. [pc'de msn'de yazışma mantığının aynısı ancak biraz daha görseli]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9700 -- 7 Ağustos 2010; 13:32:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9700

quote:

bütün sosyal ağlar tekbir programda birleştirilmiş ve harici sms ve benzeri uygulamalarda (msn,bbm gibi) bir kişi ile yapılan yazışmalar tekbir pencerede toplanıyor. [pc'de msn'de yazışma mantığının aynısı ancak biraz daha görseli]

Teşekkürler hocam güzel düşünülmüş fiyatı ne olacak acaba ona göre düşünülebilir
  • Bencede basarili olmus tasarimi sebebi bana gore q klavye konulup ufak bir ekrana mahkum kalmak yerine genis dokunmatik bir ekran tercih edilip cihazin kasasi kabalastirilmadan zarif bir sekilde kizak altina q klavyenin yerlestirilmesi, cok iyi bir dusunce.tabii umarim bu kizak mekanizmasi saglam bir yapidadir bu cok onemli bir nokta.tek sorun herzamanki gibi ulkemizde bis paketlerinin bireysel kullanicilar icin cok pahali olmasi.yeni cikan blacberry cihazlari artik kurumsaldan cok sosyal bireysel kullanicilara hitab ediyor gibi gozuksede bu fiyattaki bis paketleri tezatlik olusturuyor.bis olmadanda acikcasi bir ise yaramaz bu aletler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 9700

quote:

Teşekkürler hocam güzel düşünülmüş fiyatı ne olacak acaba ona göre düşünülebilir

yurt dışında 600-700$ civarı bir rakamda satışa çıkacak. bizde de 2000TL rahat olur.

• Valla ben çok beğendim.
    Hele bi gelsin, bunun da tadına bakarız.
  • Çıkış zamanı hakkında bilgisi olan varmı USA da çıktı onu biliyoruzda TR ye ne zaman gelir acaba birde tipi çok klasik olmuş gerçekten BOLD daha karizma duruyor ama şimdi alacakken eski model almanında anlamı varmı bilmiyorumki.
  • ben de ciddi ciddi düşünüyorum, torch mu & iphone 4 mü diye ..
    bu tip sürgülü sistem bence blackberry e yakışmamış ama yazılımı çok daha güzel ve en azından bold 9700 e göre daha güçlü ..
  • amerikaya giden bir arkadaşıma bu telefondan aldırmayı düşünüyorum.

nelere dikkat etmem gerekiyor. Turkcell ile kullanmak için ne yapılması gerekmekte, sadece BIS alsam sorunsuz kullanabilir miyim yoksa bir sim kilidi açtırmam mı lazım?

şu anda Amerika'dan nereden alınabilir Torch? bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliasGS

amerikaya giden bir arkadaşıma bu telefondan aldırmayı düşünüyorum.

nelere dikkat etmem gerekiyor. Turkcell ile kullanmak için ne yapılması gerekmekte, sadece BIS alsam sorunsuz kullanabilir miyim yoksa bir sim kilidi açtırmam mı lazım?

şu anda Amerika'dan nereden alınabilir Torch? bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler

Sanırım orda aldığınız operatörden sim kilidi için şifre mi ne varmış onu almak gerekiyomuş. Sonra gelip burda BIS açtırıyosun. Emin değilim ama tam.
  • ben amerikadayım..we bu telefonu aldım..1 hafta oldu alalı..540 dolar..sadece at&t den alabiliyosunuz..şifresini kırdırmakta bişey yok..internetten 10dolara şifre satın alıyosun imei numaranla..ben böyle yaptım..şu an başka bir sim le kullanıyorum..türiyeye gidince de tek yapmam gereken pasaporta kaydettirmek..hani haberiniz olsun..:)
  • bende butelefonu amerikadan almayı düşünüyorum best buy dan.arkadaşım gelirken getirecek.o söylediğiniz şifre kırdırma sitesini nerden öğrenebilirim..?
  • bugün otelde asansöre binerken biri elinden telefonunu düşürdü görünce dünya başıma yıkıldı büyük bi ihtimalle 9800 Torchdu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo
    Daha yeni 9700 almıştım.Şuan çok mutluyum,iş piyasasının telefonu olmaya devam eder.Bu telefonun satışları patlar.

Sence iphone yerine 9700 alayimmi yada baska telefona mi bakayim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: yse 4 ever

quote:

Orijinalden alıntı: Léo
    Daha yeni 9700 almıştım.Şuan çok mutluyum,iş piyasasının telefonu olmaya devam eder.Bu telefonun satışları patlar.

Sence iphone yerine 9700 alayimmi yada baska telefona mi bakayim!

istiyorsanız alın 9800 cıkınca 9700 hala satılıyor olacak
  • bende iphone alacaktım ama vazgeçtim şimdilik çekim problemi yüzünden... şu anda bunu alıcam.daha sonra eğer çözerlerse problemi iphone...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

3.5 jak girişi var Radyo bile yok!.. BlackBerry 'ye sokmak lazım pardon sormak lazım jak girişini!..oldum olası sevemedim şu BlackBerry'yi...acaba yahudi menşeili olmasının ön yargısımı var bilemiyorum...

bende ısınamadım bi türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: odilya

bende iphone alacaktım ama vazgeçtim şimdilik çekim problemi yüzünden... şu anda bunu alıcam.daha sonra eğer çözerlerse problemi iphone...

hocam çekim sorunu falan yok o başka firmaların apple a b.k atması
  • tek kamera olması kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T
    FM Radyo yok saka gıbı acaba wıfı de var mı

Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***NightGuardian***

quote:

Orijinalden alıntı: odilya

bende iphone alacaktım ama vazgeçtim şimdilik çekim problemi yüzünden... şu anda bunu alıcam.daha sonra eğer çözerlerse problemi iphone...

hocam çekim sorunu falan yok o başka firmaların apple a b.k atması

arkadaşım 2 gün önce aldı amerikadan iphone 4.geri verdi çekim problemi yüzünden.yanlş bilgi vermeyelim millete beyler... biliyozda söylüyoruz....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.