Şimdi Ara

BlackBerry 9800 Torch tanıtıldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
0
Favori
153.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısacası BBM (blackberry messenger) kullanacaksanız alın, değilseniz bu telefona bu parayı vermek için çıldırmış olmak gerekli.
  • okulda bi kızda gördüm bundan kızın kafasından büyüktü telefon hiç hoşuma gitmedi, telefon dediğin biraz küçük olur ya ne öyle 42 inç televizyon gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

@Hazan
    DH Misafiri kullanıcısı
    üye olmadan yazan anonim kullanıcıların yazdığı bir hesap
    yani hepsi farklı kişi o yukarıdakiler

Yapma ya fail olduk o zaman hocam :)
  • cihaz 10 numara. kusursuz. kimse pok atmasın cihaza. şu an bold 9000 kullanıyorum. bundan once iphone 3g kullandım. iyiki de blackberry almışım. önümüz sene biraz fiyatı inince bu cihazı kesinlikle alırım...
  • Turkcell siteye koymus ama ucretlendirme kisminda yok... bu aralar satisa sunulur herhalde

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/turkcellblackberry/turkcellblackberrytorch9800
  • iphone 4 orta paket kontratla 3750 ye denk gelmişti.
    9800 içinde bis + 4gb 3 liraya falan koyarlar artık
  • Kontratlı ortalama 1800-2000 tl olacakmış..
  • Avea bana 24x65 tl demişti .
  • benim boldum kontratı bittikten sonra alacagım kısmetse. yani 1 seneyi bulur. o zaman yeni bir cihaz çıkmazsa bunu alırım kesin.
  • 1000 tl üzerı telefon alan kullanıcı kıtlesı Iphone 4 ıle doydu. mevcut pazarın bır kısmı doydu. tabı özellıkle BB kullanıcıları olacaktır ve tercıh edecektır. ama ıphone'dan önce çıksaydı belırlı bır kısım ıphone yerıne BB almayı tercıh edecektı. gerçı yurt dışında da ıphone'dan sonra çıktı. bıraz BB'nın pazarlama stratejısının eserı bu olay
  • BB kullanıcısı olmak ayrıcalıktır ;)
  • Türkçe video incelemesinihttp://goo.gl/dHMN buradan bulabilirsiniz.
  • 2000 TL yi geçmezse her türlü alınır. iphonenin ağzını kırar bu.
  • 1800 tl civarında olacakmış.
  • 1800-2000 arası diyen arkadaşlar turkcell kampanyalı olarak mı bahsediyorlar?
    Turkcell ile ne civarda olur acaba?
  • arkadaşlar cihaz güzel BB9700 alma arifesinde arkadaşlar varsa aramızda 9800 torch tavsiye ederim iki haftadır kullanıyorum fazlası var eksiği yok kesinlikle.... Fiyatı turkcellde 1400 tl nin üzerinde olmayacakmış turkcellde çalışan bir yakınımın deyimiyle...

istenen her türlü soruya cevap verebilriim

inanmayacak arkadaşlara kanıtlar aşağıdaki resimlerde....

BlackBerry 9800 Torch tanıtıldı

• dun turkcell'in kanyon'daki tim'de inceleme sansim oldu
    cok kisa sure incelemeden sonra bugune kadar yapilan en iyi blackberry'e benziyor.

tim calisanlari bu hafta satisa cikabilecegini belirttiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dou147

arkadaşlar cihaz güzel BB9700 alma arifesinde arkadaşlar varsa aramızda 9800 torch tavsiye ederim iki haftadır kullanıyorum fazlası var eksiği yok kesinlikle.... Fiyatı turkcellde 1400 tl nin üzerinde olmayacakmış turkcellde çalışan bir yakınımın deyimiyle...

Çok teşekkür ederim güzel bir haber oldu. :) kesinlikle alacağım bu telefonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: dou147

arkadaşlar cihaz güzel BB9700 alma arifesinde arkadaşlar varsa aramızda 9800 torch tavsiye ederim iki haftadır kullanıyorum fazlası var eksiği yok kesinlikle.... Fiyatı turkcellde 1400 tl nin üzerinde olmayacakmış turkcellde çalışan bir yakınımın deyimiyle...

Öncelikle teşekkürler..
    Cihazı nerden ve kaç aldığınızı sorabilir miyim?
    Ben çok aramama rağmen hiç bir yerde bulamadım malesef..

Dokunmatik ekranı madde mi algılıyor yoksa iPhonedaki gibi ısı sensörü mü var acaba?
    Birde klavye açıkken dokunmatik özelliğini kullanabiliyor muyuz, yoksa sadece klavye kapalıyken mi aktif oluyor?

• merabalar,
    blackberry 9800 torch almayı dusunuorum amerıkadan turkıyede kullanmak ıcın sadece pasaporta kaydettrmek yetıyor mu?
    saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.